Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:58 | januari 12, 2020

Fyrkantiga ögon

Hej igen. Har inte läst nån jättebra bok på senaste tiden så jag bjuder istället på serietips.
Kommer få fyrkantiga ögon snart.
Började kolla på Atypical för ett tag sedan och gillar den så mycket. Man älskar ju Sam! Är inne på tredje och sista säsongen.

En lätt dysfunktionell familj som kämpar med allt från diagnoser till otrohet. Varm och lättsam serie som får dig att le.
Sen har vi så klart Nord & Syd. Såg den som barn och jag säger bara Oooorryyyy 🙂 Vem hade inte en crush på honom.

Har bara hittat den på Viafree. Många reklamavbrott men värt det. Sån nostalgitripp!
You på Netflix har nu kommit med säsong två.
Läskig och creepy serie om en stalker. Den sträckkollar man på. Svårt att sluta när man väl börjat.

I Wolf you.
Började titta på Delicious på SVT Play också. Har inte kommit så långt men gillar den.

God mat, svartsjuka och intriger.
Fyra serietips. Helt olika. Men bra.
Har sett så många serier men dessa är dom jag sett nyligen. Bästa sysselsättningen för mig som inte kan sova på nätterna. Heller serier än nattliga tankar och oro som alltid har en förmåga att eskalera och ta över kroppen.
Kram ♥️


25 kommentarer25 kommentarer om “Fyrkantiga ögon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Apropå oro m.m. är det något jag alltid levt med. Jag har väldigt lätt för att älta, oroa mig och vara allmänt ängslig. Något som hjälpt mig väldigt mycket på senaste tiden är att lyssna på/läsa ”Lev mer, tänk mindre” av någon Pia, minns inte efternamnet. Den är guld värd för någon som grubblar mycket. Tips.
  Kram

  Svara
 • Tack för tips. Beställde den nu från adlibris. Alltid bra att hitta ”ångestdämpande” hjälpmedel. Kram

  Svara
 • Hej ! Säger som du, hellre titta på film eller serier, så man tröttar ut sig rejält 🙂 Började titta på just Nord och Syd igår kväll, hade glömt det mesta. Har fastnat helt random för Say yes to the dress 🙂 😉

  Svara
 • Hej har också haft svårt att sova fick ett tyngd täcke i julklapp. Så bra jag sover nu har jag inte gjort på flera år.

  Svara
 • Hej!
  Tack för serietips! Har precis kollat klart på Spinning out (Netflix) som jag sträckkollade på, mkt bra! Behöver ngt nytt att se på. Har också plöjt Nord och Syd, You (så bra men väldigt creepy) när jag heller inte kan somna på kvällarna. Hatar att ligga och grubbla med hjärtklappning…bättre att fly in i seriernas värld.
  Kram!

  Svara
 • Hej!! Ville bara säga att nord& syd gå på kanal 8..har börjat se den igen en riktig nostalgitripp 😉😊 kram💕

  Svara
 • Hej. Jag började kolla på Dead to me med Christina Applegate och Linda Cardellini på Netflix. Så jäkla bra. Kollade på alla avsnitt på en dag. Kunde inte sluta. Så nu väntar jag in säsong 2. Hoppas det kommer snart. Bästa serie jag har sett på länge.

  Svara
 • Ja, den är bra. Sträcksåg den när den kom. Kram!

  Svara
 • Atypical är fantastisk tycker jag! Gillade Unbelievable jättemycket också, och Mindhunter. I den ordningen!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jo, jag kommer ihåg Nord och Syd! Den var/är gripande. Kul att du får njuta av solen i Spanien. Även om det är lätt att hamna i serieträsket emellan åt! HAHA!
  Önskar dig allt gott!
  Kram Dennis

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jo, Nord och Syd kommer jag ihåg! Gripande var/är den! Kul att du får uppleva solen i Spanien! Även om det är lätt att fastna i serie träsket! HAHA!
  Önskar dig allt gott!
  Kram Dennis

  Svara
 • Har också sett Atypical! Tyckte den var seg i början men blev bättre och bättre. Kunde inte sluta se sen och nu längtar jag till en säsong 😍
  Tycker också den är mysig på något sätt och visar rättvist hur det kan vara att ha en diagnos.
  Kram

  Svara
 • Håller med. Småseg i början men när man lär känna karaktärerna så är man fast. I slutet av säsong två grät jag så tårarna sprutade 🙂 Den är fin, lite svart och rolig.

  Svara
 • Inlåst på Netflix är grym♥️♥️♥️kram

  Svara
 • Tack för tipsen!
  Samma här, mycket tankar på nätterna efter min skilsmässa, ångesten skär som knivar och pulsen är skyhög. Måtte det bli bättre snart. ❤️
  Tack för att du delat med dig så öppet om ditt senaste år, det gör att jag inte känner mig så ensam, kram.

  Svara
 • Ett tips är serien Mary kills people som går på C-More! Lite som Dexter, om du såg den, fast med en kvinnlig huvudkaraktär.

  Svara
 • Jag har sett Nord&Syd under jullovet. Precis lika bra som då tycker jag.
  Dock dissar jag helt fortsättningen som jag inte sett förut. Alla är döda (Orry!!) och George och Madeline blir ett par. Nej fy, det vill jag inte veta något om. Inget att se alls tyvärr.

  Svara
 • SNÄLLA Hanna jag har frågat din syster ang ett par örhänge hon har men inte fått svar dom med en bokstav o nån strass var finns dom? hoppas på svar från dig kram

  Svara
 • IOAKU heter märket och finns bla i Sture Gallerian. Kram

  Svara
 • Känslan är igenkänningsfaktor av hög grad och av samma skäl. Sysselsätter mig med med Suits och Scandal just nu om nätterna. Gett upp hoppet om att ha en natt utan att kolla nån serie. Bra sätt att koppla av hjärnan. Kram

  Svara
 • Tack för boktipset Lev mer, tänk mindre. Har klickat hem den från adlibris. Kram💕

  Svara
 • F*n…läste det här inlägget igår och började därefter titta på ”You” med resultatet att jag har sovit aaaalldeles för lite inatt! Det går ju inte att sluta titta!😂 Tack för tipset ändå…tror jag. 😂🤗

  Svara
 • Tänkte på er Åre-tripp:)
  Åker ofta dit, var där förra sommaren, gick upp till högsta toppen o där finns någon slags byggd platå där Graaf var inristat i träet. Precis när vi börjat vandra nedåt snubblade jag o skadade hela vänstersidan av kroppen, sedan tog vi oss ned – lyckades hamna på en svart nedfart – jag med ena handen lindad. Sen fick jag toppenfin hjälp med gips mm på Åre Hälsocentral:) Åre bjuder alltid på upplevelser, haha!
  Kram kram

  Svara
 • Ett bra tips är ”Virgin River” på Netflix. Så bra och ur mysig serie…

  Svara
 • Hej Hanna !
  Bra tips ! Men går alltid att behandla sömnlöshet ! Hör av dig så får jag höra mer !
  Mvh Dr Hans
  SAS Clinic
  Sturegallerian
  Stockholm

  Svara