Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:22 | januari 18, 2020

Muskö och födelsedag

Hej vacker. Hoppas du har en fin helg. Jag befinner mig ute i Skärgården, på Muskö. Så underbart ljuvligt mysigt.
Det är Marres födelsedagshelg och hon har bjudit ut ett gäng tjejer. Magiskt. Känner sånt lugn här ute.

Fina hälsingar på våra sängar.
Marre är expert på allt som rör fest. Allt är så välplanerat och fixat in i minsta detalj.


Känner du lugnet? Sån vacker dag också.
Kom hem igår förmiddags och åkte direkt från flygplatsen på jobbmöte.

Planering inför Näringslivsgalan och så träffade jag även Jonas som ska leda galan tillsammans med mig.
Flygresan gick bra. Men jag har börjat få sån vidrig dödsångest när jag flyger själv. Under starten är det som värst. Då griper dödsångesten tag i mig så jag knappt kan andas. Så fruktansvärt att dö i en flygkrasch.

Väl uppe i luften så släpper paniken och jag somnar nästan alltid 🙂
Vad gör du i helgen?
All Kärlek ♥️


13 kommentarer13 kommentarer om “Muskö och födelsedag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det ser underbart ut, så skulle jag också vilja bo. Antar att detta är ett sommarboende .

  Svara
 • Ser helt magiskt ut!
  Ja men jag har också börjat känna ångest över flygning trots att jag flugit massor. Så skönt varje gång man landar…

  Svara
 • Tycker ditt liv verkar vara så härligt när du kan ha månader av semester! Många ensamstående har det inte så.

  Svara
 • Jag har inte flugit på 20+år.
  Tanken av att sitta på ett plan ger mig dödsångest och hjärtklappning.
  Nåja någon gång ska jag också våga.

  Svara
 • Ja du Sofia Livet är orättvist

  Svara
 • Vad menar du?
  Bea

  Svara
 • (Menad till Sofia)

  Svara
 • Känner oxå en enorm dödsångest när jag skall ut och flyga och jag flyger ofta och långt. Håller med om att det är värst vid start, då tänker jag alltid att nu kan jag inte göra något eller påverka…. bara att hoppas det går vägen. Ja så fruktansvärt att dö i en flygkrasch.

  Svara
 • Hej 👋
  Undrar vilket bolag du brukar boka dina resor med?
  Mvh
  Catherine

  Svara
 • Flyger för det mesta med Norwegian. Bra pris och tider. Kram

  Svara
 • Hannah har ju inte månader av semester men inget 7-4 jobb. Hennes jobb ser ut på ett annat vis. Alla resor hon gör till Spanien är för att träffa flickorna och det är nog slitigt!!

  Svara
 • Vägrar flyga sen många år, som du sa ,starten är hemsk när det skakar, näe aldrig mer, och nu när man är omgiven av en massa terror dagligen..men för det mesta går det bra..men förstår att det känns jobbigt att pendla. Ha en fin helg, våren är snart på G, i alla fall känns det så idag,..

  Svara
 • Samma här, det blir mer och mer otäckt att flyga. Jag har alltid tyckt starten varit lite obehagligt tidigare men samtidigt spänd förväntan på en härlig flygresa. Nu är det ångest både innan flight och under flight. Längtar tills tågnätet och tågresor blir smidigare i Europa!

  Svara