Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:49 | januari 22, 2020

Bebis-gos

God morgon min vän. Hoppas du är vid gott mod.
Den här veckan är det mycket på gång.
Började morgonen igår med frukostmöte tillsammans med teamet bakom Näringslivsgalan. Vi gick igenom allt från ljud och ljus till mat och artister.


Kommer bli så kul att leda galan även i år. Men i år leder jag den inte helt själv utan tillsammans med Jonas Eriksson. Hela Sveriges fotbollsdomare:-)
Idag ska jag träffa bla träffa Katarina från Kaanda som ska designa en eller fler av mina klädbyten.
For förbi Viktoria en sväng igår med en liten gåva. Nu är dom fyra i familjen. Förra veckan kom deras lilla efterlängtade flicka.
Så Gudomligt söt. Jag kunde inte hålla tårarna tillbaka.

Så pigg och vaken blick. När jag lyfte upp henne så kröp hon ihop som en groda. Älskar när dom dra upp dom små sparvbenen och skjuter ut den lilla blöjrumpan. Hon var pytteliten. Glömmer alltid bort hur små dom egentligen är som nyfödda.
Goa lilla bebis. Vilken välsignelse. Minns när mina barn var nyfödda och man kunde sitta i timmar och bara titta på dom. Titta på det lilla välformade örat, den duniga nacken, de små skrynkliga fötterna, de sovande rofyllda ansiktet och sen bara lukta på dom. Doften! Wow!
Men men, den tiden är förbi. Nu får jag snosa på den här lilla 🙂

Himlen är så vacker nästintill varje kväll. Går ju inte att fånga på bild men du har säkert själv sett den. Blir helt varm i hjärtat och tänker alltid på Isak.
Ha en fin dag.
Glöm inte bort att Du är värdefull.
All Kärlek ♥️


4 kommentarer4 kommentarer om “Bebis-gos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken söt liten bebis och så gosig . ser fram emot dina klädbyten som är spännande och kul få se ,,,förra året var du grym i allt Kram

  Svara
 • Min bebis fyllde just 13 så det var länge sen hon var så liten. Kollade, som varje år, på filmerna ur hennes liv på födelsedagen och man minns det ju som igår.
  Har turen att det ploppar ut en och annan bebis omkring mig ännu men snart är den eran över och alla får vänta på sina barnbarn. Hemska tanke bara att det betyder att man blivit gammal då..

  Svara
 • Vilken snuffse-tuffsa!! <3
  Ja, den tiden är bara såå förbi men doften, den går inte att jämföra med något annat. Ljuuuvlig!!
  Önskar dig en väldans bra dag.
  Kram

  Svara
 • Du är också värdefull., du är snäll mot dina medmänniskor.

  Svara