Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:17 | januari 25, 2020

Stora barn och nytt hår

God lördag vacker. Vad har du för dig i helgen?
Jag ligger på soffan och jäser. Var ute en sväng i det vackra vädret men nu är jag tillbaka på min favvoplats 🙂
Det är verkligen vår i luften. Helt knäppt ju. Känns precis som om det vore typ april.
Tonåringarna är iväg med kompisar. Dom ser man inte röken av när det är helg.

Mio fixar sig inför nåt lördagsskoj. Kan knappt fatta att jag har så stora barn. Jag känner ju mig som 20 😉
William fyller 19 år nu i sommar och Mio är 16! Wow!
Igår eftermiddag var jag hos Catta på Creative Headz och fixade håret. Jag har låtit det vila från färg och bleking i ett par månader så nu var det dags.
Mina tappade tussar börjar växa ut.
Hon la en bottenfärg och satte in nya HairTalk i tre olika nyanser. Ser så levande och fint ut. Sliter på håret gör det inte heller. Verkligen bra att kunna fylla ut håret. Tjocka till det. Särskilt när jag tappat så mycket hår.
Catta gjorde mig aningens mörkare. Lustigt det där med hur man kan ändra smak. Tidigare ville jag bara ha varma toner i håret. Avskydde det kalla askiga. Nu är det helt tvärtom. Vill bara ha kalla toner och inget rävrött.


Fint va?!


Fyra ljushuvuden 🙂
Vi tog en sväng på stan och gjorde AW:n Soul Train på Café Opera. Så härlig musik. Bara nostalgi-låtar så man inte kan sitta still.

Träffade fina Nette och Bengt i vimlet.

Marre, jag, Ewa och Ida.
Igår åt jag ostron och idag äter jag rester från veckan…

Ugnsstekta falukorven och potäter. Tvära kast 🙂
All Kärlek ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Stora barn och nytt hår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow va fint håret blev ????! Tack för en härlig blogg ????

  Svara
 • Supersnyggt!! ????????

  Svara
 • Snygging där❣️❣️❣️ Snygg du blev i håret❣️

  Svara
 • Sååå snyggt Hannah ???? fattar inte heller så fort tiden går 19 och 16 ????dom var ju bara småpluttar när jag började följa dig på bloggen par år till sen blir du Sveriges snyggaste Farmor ????jag blev Farmor när jag var 37 år ???? i Skåne har vi också haft Vår idag visst är det märkligt en Vinter utan snö snart inne i Februari så vem vet kommer kanske lagom till sportlovet / Kram på dig Hannah

  Svara
 • Jag tycker att du är finare in de varma tonerna.
  Kalla toner gör sig bättre i kort hår, det ser lite konstgjort ut i längre hår.

  Svara
 • Vad använder du för smink, foundation m.m? Ser så fint o naturligt ut ????

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du ser fantastisk ut!
  Jag minns att du skrev i tidigare inlägg om hur mycket solkräm du använder.
  Dr. Axe publicerat en artikel om goda respektive dåliga solkrämer: https://draxe.com/beauty/best-sunscreens/
  Önskar dig allt gott!
  Kram Dennis

  Svara
 • OJ så fint hår!
  Har undrat så måna gånger var din fina svarta pumaring kommer från?
  Tacksam för svar!

  Svara
 • Hur sköter du ditt hairtalk. Tycker blondanyanser blir gula så fort.

  Svara
 • Bor sönerna hos dig nu? Alltid lika fin i håret är du.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du ser helt fantastisk ut!
  Önskar dig allt gott!
  Kram Dennis
  P.s Denna sida är inte säker enligt min webbläsaren… d.s

  Svara
 • Du är fin i båda färgerna på håret, men personligen tycker jag bättre om den gula tonen, lite lagom alltså, annars känns det som man blivit gråhårig inbillar jag mig, men det är kanske olika, vilken hudton man har i sig själv,, men du blev fin i håret alla fall…

  Svara
 • Vilket gymnasium går Mio på och vilken linje?

  Svara
 • Han går utanför stan på medialinjen med inriktning film.

  Svara
 • Hej! Ditt hår är jättesnyggt! Ser mycket mer levande ut med de nyanserna! Du ser alltid fräsch och fin ut! Undrar om jag får ställa en fråga? Kanske lite känslig, och jag respekterar om du inte vill svara! Du skrev eller sa (kanske på realtyserien med din syster?) vid något tillfälle du puffat till läpparna lite. Ser snyggt ut! Eller jag fattade fel? ! jag är äldre än du 55 år. Funderar på det. Dyrt? Ont? Stora risker? Förstå att det kanske skiljer sig åt när man är så gammal som jag, hängmungipor och så… Haha, Men du är jättefin! Kram och lycka till!

  Svara