Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:10 | januari 27, 2020

Me myself and I

I samarbete med Goodiebox

God kväll min vän. Allt väl?

Jag har myst upp mig i soffan med en stor kopp te och tänt massor av ljus. Känner mig så där tillfreds. Kom just hem från jobbmöte i stan och en tur till IKEA med mamma.

Hade min lilla ritual för en stund sedan och öppnade min Goodiebox. Alltid lika kul att se månades tema och produkter.

https://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2020/01/7fd72eef62e74f7f9e569c6bd50f79ad.mov

Mysigt att ha sin egna lilla grej 🙂

Minns du att jag lovade mig själv att i år skulle jag tänka mer på mig själv. Ge mig själv kärlek och ha Mitt bästa i fokus.

Det betyder ju inte att man ska åsidosätta vänner och familj men man kanske mer ska lära sig att inte ta på sig för mycket för andras skull. Våga avboka den där fikan med en vän, som innebär att man måste stressa och må dåligt, och istället ta den tiden och lugnt läsa en bok eller bara ta en promenad i skogen.

Ja du fattar.

Månadens box stod för det också. Me Myself and I.

För i slutändan är Du den viktigaste och jag den viktigaste för oss själva, för att allt annat ska funka. Funkar inte vi, nej då har vi inte så mycket kärlek, ork eller kraft till dom runtomkring oss.

Det fanns massor av härligheten i Goodieboxen. Bla Body balm, en kryddig parfym, ansiktskräm, ansiktsmask samt make up Remover med grymma återanvändningsbara pads att använda till.

Jag använder alltid det när jag tar bort min mascara och sen tvättar jag ansiktet med sminkborttagningskräm. Känns skonsammare för den tunna huden runt ögonen samt fransarna. Min gamla är snart slut så denna kom lägligt.

Det nya hos Goodibox nu är att dom har fyra olika boxar för fyra olika hudtyper.

För vissa är ju känslig, feta i huden, torra osv. Men nu kan du får en box som passar just din hudtyp. Bra va?!

Bli medlem idag du också och få en grym mascara från Clinique (värd 195kr) som välkomstgåva.

Goodiebox kostar 199kr/månaden men innehållet har alltid ett värde av minst 750kr. Så man tjänar ju 😉

… och januariboxens värde är hela 1163kr!!!

Klicka HÄR! läs mer, registrera dig och få hem din box.

Stor Kram ♥️


4 kommentarer4 kommentarer om “Me myself and I”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag ha förlorat allt Så är det att gå med Jesus
  Jag ha gått ur alla kyrkor
  Jag såg dej en gång du är vacker o din man Peter likaså Din Mamma ha jag aldrig träffat men Din syster hon behöver få hjälp hon lever i lyx hade han vart en vaktmästare så hade hon inte tagit han Ni lever i lyx jag tog o klippte av mitt hår Jag ha inga pengar Oooo vi lever i Uppenbarelseboken Varför jag skriver detta inlägg Det då du fråga din Mamma om Oooo magdalena hälsa henne högmod går före.fall
  Biopolär är en sjukdom men att lura människor för att leva lyx Jesus förlåter Ta din Peter o dina barn o läs Psalm 91 Kram från mej

  Svara
 • Tycker du är fantastisk, och alltid ställer upp för vänner och familj. Samt delar med dig av stort och smått till alla oss som älskar din blogg. Därför tänker du helt rätt att även landa i dig själv och tänka vilka dina behov är för stunden. Och det viktigaste att acceptera att man inte kan vara överallt samtidigt, då bränner man sitt ljus i båda ändar.
  Arbetar själv med egen acceptans just nu. Kämpar och försöker njuta.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah, är det nån skillnad på Glossybox och denna goodiebox?

  Svara
 • Till Anna-Karin…
  I all välmening nu, men efter att ha läst vad du skriver så känns det inte som att Magdalena är den som behöver hjälpen faktiskt-utan du själv.
  Förhoppningsvis driver du bara med oss genom din kommentar för annars är det väldigt ledsamt.
  Önskar dig all lycka och välmående.

  Svara