Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:05 | februari 2, 2020

Långa fransar

I betalt samarbete med Xlash

God söndag vacker. Hoppas allt är väl och att du har en fin helg.

Jag har haft det härlig med hemmamys och ljuvlig söndagspromenad i huvudstaden med solen i ansiktet. Vilken dag!

Minns du att jag för ett par månader sedan berättade om att jag tappat jättemycket hår och att t.om. mina ögonfransar fallit av och lämnat ”hål” längs fransraden? Hade lösfransar varje gång jag sminkade mig inför fest eller jobb.

Jag lät mitt hår vila från blekning och färg samt att jag började använda fransserum.

Varje kväll i snart en och en halv månad har jag använt Xlash och nu är mina fransar tillbaka. Finare, tätare och starkare än någonsin.

Fransarna har hämtat sig med Xlash och dom är långa och fina även utan mascara.

Får ofta frågor om vilken mascara jag har och hur jag får så långa fransar. Nu har jag långa i mig själv men efter min operation så föll dom av. Så med hjälp av Xlash fick jag tillbaka mina fransar. Och om Du inte har långa fransar så kan du få det nu 🙂

Du applicerar serumet med denna lilla pensel. Pensla och lägg ett tunt streck längst in vid fransroten varje kväll i minst 30 dagar.

Då blir det wow-effekt!

Xlash är helt naturligt, inte testat på djur och grymt bra. Jag lovar dig!

Med mascara på mina fransar så blir det ännu mer effektfullt.

Nu ger jag dig 20% rabatt på Xlash.

Klicka HÄR! Och uppge rabattkod GRAAF20

Berätta gärna sen hur dina fransar blir.

Kram ♥️


12 kommentarer12 kommentarer om “Långa fransar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad opererade dig för då med sådana biverkningar?

  Svara
 • Hur såg det ut innan du började med serumet?

  Svara
 • Tack, beställt nu. Testade själv detta för några år sen och det var bra. Och gör det nu igen tack vare din fina rabatt!
  Bra start på veckan. 🙂

  Svara
 • Fransar växer ut efter 6-8 veckor efter att man tappat dem så jag tror inte att det är serumet som trollat fram dem igen. Tror inte på sådant tyvärr utan det sker naturligt av sig självt. Du har så fina fransar och det är inte serumet som trollat fram dem utan dem har du fått naturligt då kroppen är duktig på att ”laga sig”.

  Svara
 • Jag köpte XLASH pro i nov. det syns skillnad efter 2 månader. Fransarna blev lite fylligare,svartare och längre. Nöjd. Nu ska jag testa xbrow ögonbrynserum

  Svara
 • Bra erbjudande- tänker prova frans serum, har lite tråkiga korta och tunna fransar!
  Har varit med om liknande med håravfall i samband med egen operation och efterföljande infektion. Min doktor på Vc hittade inget fysiskt fel i blodvärden egentligen, mer än onormalt hög produktion av kroppseget stresshormon; kortisol (vet ej hur det stavas). Förhöjt värde påverkade kroppens aktivitet och utsöndring av stresshormoner/adrenalin. Jag gick på högvarv hela tiden, med hjärtklappning, svettningar, svängande humör, dåligt samvete för att inte räcka till och fixa vardagen mm.
  Var skit nervös inför operation och stressad för jag skulle vara borta från jobb – och hjälp hur skulle det funka med man, barn, hund, katt och hästpassning och hela LIVET?!

  Håravfall är vanligt! Spelar ingen roll om det är utlöst av depression, stress privat eller jobbrelaterat, vitaminbrist eller sjukdom som alopeci? Kropp och skäl hänger ihop!
  Jag har varit och är mamman som vill ha koll på ALLT!
  Utflyttade vuxna barn och 1 hemmavarande tonåring har fått mig inse mina begränsningar och att jag är mänsklig – som alla människor. Har superkrafter (girlpower som alla tjejer) men inte som superwoman! Att backa är det bästa jag gjort för mig själv och familjen. Familjen mår bättre av full delaktighet i vardagslivets glädje och sorg. Och jag har mer och friskare hår på huvudet! 🙂
  Stor kram till dig Hannah! Du är en fantastisk tjej med en bra blogg. Gillar ditt engagemang, din inlevelse och empati!

  Svara
 • Började med Xlash i december, jättenöjd:):)

  Svara
 • Hej!
  X lash funkar! Jag har jättelånga, täta fransar sedan jag började använda det. Tänk bara på att inte överdosera – ta pyttepyttelite precis i franskanten. Gör uppehåll efter ett tag och använd sedan någon gång i veckan bara. Min hud har blivit jättekänslig och blir röd av serumet om jag använder ofta nu. Men fransarna blir som sagt jättefina och långa.

  Svara
 • Jag har spindelfobi så det där ser inte ut att vara något för mig. Med mascara ser det ut som tjocka spindelben, jag skulle hoppa högt varje gång jag såg mig i spegeln så får allt nöja mig med mina korta tunna stackars fransar….

  Svara
 • Efter ett år med fransförlängning hade jag knappt några egna fransar. Började med Xlash innan jul och nu har jag lååååånga täta ögonfransar. Levande bevis på att det fungerar!!

  Svara
 • Jag börja ikväll med både frans- och brown serumet. Jag hoppas och ser fram mot att få både vackra och täta fransar och ögonbryn.

  Svara
 • Hej fina du!
  Va använder du för mascara?

  Svara