Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:07 | april 13, 2009

Djuriska instinkter

Vad gör man en måndagskväll? Bio har vi redan avverkat, vi såg ”Marley & jag”, med bl a Jennifer Aniston. Jag grät i vanlig ordning. Tyckte om filmen, den var varm och såklart lite sorglig. Peter tyckte att det var en jävla deppfilm (citat).

Peter sitter och kollar på fotboll, MFF spelar och det är viktigt förstår du. Har aldrig riktigt förstått det där. Denna inlevelse, dessa skrik (så fort det blir mål eller döms fel) och ”kärlek” till ett fotbollslag. En gång när dom förlorade blev Peter så sur att han inte pratade på timmar och blev ännu surare när jag skojade med honom om det och skrattade. Ja, det är inte lätt det där, dessa världsliga ting :-). Läste för många år sedan boken ”Män är från mars och kvinnor är från Venus” av John Gray. Den påvisade skillnaden mellan män och kvinnor och hur vi lättare kan förstå oss på det motsatta könet. Boken var bra, men det finns nog inte en bok i världen som kan få i alla fall mig att förstå mig på en karl, trots att dom är mycket mindre komplicerade än kvinnor. Det är i och för sig mysterierna i livet som ger oss nyfikenheten och viljan att veta mer. Jag får i alla fall aldrig nog av Peter hur knäpp jag än kan tycka att han är ibland.

Har varit i min systers hus och gett Roffe mat och lite sällskap. Tur att han inte har så mycket till hjärna för han verkade må hur bra som helst av att springa i sitt lilla hjul timme efter timme och tyckte nog att livet var perfekt när han fick en ostbit. Roffe är en hamster.

 

Det lilla kräket och jag.

Det lilla kräket och jag.

Nu ska jag se om jag med lite kyssar kan slita Peter från tv:n. Något vi vet är att den primitiva sidan hos en man är väldigt stark:-).

Puss och kram.


4 kommentarer4 kommentarer om “Djuriska instinkter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag förstår mig inte heller på det ofantligt viktiga i matcher, ishockey, fotboll eller vad det nu må vara. VM eller OS kan jag möjligen begripa mig på, men matcher en vanlig kväll? Nja! Å andra sidan ser jag gärna på repriser av ”Sex and the City” och ”Vänner” om och om igen, till min sambos förtret… 😉 Hälsa lilla hamstern! KRAM

  Svara
 • Hi hi… Tur att dom vann då med tre mål:-) Min karl är såååå lycklig kan du tro:-)Kram på dig

  Svara
 • Vilket roligt skrivet inlägg! Fick mig några goa skratt här framför skärmen :P. Hihi det ”lilla kräket” Roffe 😛 ni har inte riktigt bondat (stavas?) eller kanske inte ditt favvodjur 😉 ?
  Det låter som himla underbart när du beskriver hur du känner för din man, trots en karls egenheter ;), vad underbart att få träffa sin stora kärlek!

  Svara
 • Haha, vad skojigt.. Jag har med erfarenhet när det gäller hur män kan leva sig in i ett lag eller sport…Min sambo har spelat elitbandy halva sitt liv så den svängen fick jag lära mig allt om (vare sig jag ville det eller ej)…..
  Men det är väl tur att vi har våra små egenheter för oss, det är ju det som gör oss till vilka vi är med…!!
  Du skriver verkligen superroligt, det är uppriktigt jättekul att läsa din blogg, den är annorlunda!
  Jag känner igen mig i mycket av det du skriver och det är alltid skönt att få bekräftat att man är ganska normal ändå… (fast man inte tror det själv i bland.. hahahaha)…
  Ha en uuunnnnderbar dag, o jag såg precis att det BARA är 13 dgr ”kvar”. LYCKA TILL på förlossningen!!!
  Krraaam C

  Svara