Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:07 | april 27, 2009

Äntligen hemma

Åh, jag älskar verkligen våren. Alla dofter som fyller luften, fågelkvitter (om dagen), knopparna på träden, blommor som täcker marken, gladare medmänniskor och ljumma dagar och kvällar.  Jag känner mig glad nu för mina pojkar har kommit hem. Mio har haft Bolibompanamnsdag så det har vi firat med tårta. William fick sin bit lite senare för han har lekt hos en kompis efter skolan. Båda var så lyckliga, Mio för sin namnsdag och William för han har träffat Johan Palm i helgen och dessutom fått hans nya singel, signerad, stort!

Äntligen har Mio fått sin efterlängtade namnsdag. Tack Bolibompa.

Äntligen har Mio fått sin efterlängtade namnsdag. Tack Bolibompa.

 

En stolt och lycklig William.

En stolt och lycklig William.

 

I kväll kommer syster hem från sin resa med ”Postkodlotteriet”, hon verkade väldigt trött när jag talade med henne tidigare idag. Hon skulle vänta i sju timmar på flygplatsen i Paris. Usch, det är så trist att behöva vänta när det enda man vill är att komma hem.

Tidigt i morgon bitti ska jag till BB på undersökning. Lovar att hålla dig underrättad om vad som händer.

Nu ska jag och pojkarna kramas och göra oss klara för kvällen. Vill kramas mycket nu, för i morgon kanske jag har fullt upp med att föda barn. 

Stora kramar.


17 kommentarer17 kommentarer om “Äntligen hemma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas att hon kommer i natt! Kram!
  http://lamamanbxl.blogspot.com/

  Svara
 • Jättestort lycka till när det väl sätter igång! Är med på avstånd 🙂 Kram till lilla mamman!

  Svara
 • Åh.. Sa det förut i veckan. Men stort lycka till nu. Såå nyfiken på tösabiten. Vackra föräldrar har hon i alla fall så det lär ju bli en riktig sötnos =)

  Svara
 • Ibland kan ju en undersökning(där nere alltså…) ”reta” igång det hela…..Så, om det händer i morgon, STORT LYCKA TILL!
  Kram till hela er fina familj!

  Svara
 • Lycka till vid besöket imorgon. Hoppas att det blir en bebis inom kort! Bolimbompanamnsdag förresten, vad innebär det? KRAM

  Svara
 • Hoppas hon kommer i natt 🙂 Jag är så nyfiken!! 🙂 Lycka till! Kikar in i morrn!!! Kramar i massoR!

  Svara
 • Lycka till=) Hoppas allt går bra! Kram

  Svara
 • Grattis på namnsdagen till Mio! klart han också ska ha en namnsdag, bra att bolibompa fixar allt 🙂

  Och va stort för William att få träffa sin Idol!

  Riktiga gullungar är dom, dina söner!

  kramar till er!

  Svara
 • Hej Hannah…

  Jag har med glädje följt din blogg under en tid men aldrig kommenterat. Jag uppfattar dig som en väldigt glad och positiv människa som gärna sprider det vidare och delar med dig. Jag är precis som du, mitt i livet med allt vad gäller barn, hus, man, och allt som hör därtill! Jag avundas dig som kan vända på allt som kan vara jobbigt till att bli något positivt. Vill jag ha hjälp med att se allt lite ljusare så läser jag din blogg! Jag vill önska dig lycka till med födelsen som stundar… Alla styrkekramar jag kan skicka har jag skickat till dig!!!

  Take care… =)

  Svara
 • Hej världens bästa Hannah . Hoppas du haft en fin dag och allt går bra imorgon!

  Jag satt och kollade på youtube, och hittade en gammal video med dig och maggan 🙂 skickar med den ifall du vill se .

  Ha det bäst, Kram Nathalie

  http://www.youtube.com/watch?v=Ug1muGuiNOE

  Svara
 • Åh så spännande att din lilla baby snart kommer. Jag är så glad för er skull!

  Jag älskar att läsa din blogg. Det är ovanligt med en bloggare som sprider så mycket värme och glädje omkring sig.

  Jag tycker det är roligt att höra om dig och din syster, er fina relation. Jag har två döttrar som ännu är väldigt små. Jag hoppas att de kommer ha samma närhet som du och din syster verkar ha när de växer upp.

  Svara
 • LYCKA TILL idag på BB!!!! Kommer tänka på dig/er hela dagen!! Kram Malin

  Svara
 • Hannan Världens goaste tjej!Lycka Till och många kramar till hela familjen.
  P.s Tok älskar din familj.Jag har inte många kvar.

  Svara
 • Lyckade till med allt , det ska bli så spännande och få se bilder på den lilla!
  kramis Jessica

  Svara
 • Hej! Ville bara gratta er! Hörde på Thevoice att du hade fått din lilla tös!
  Kramas i massor! Jandra
  http://www.jandasblogg.blogspot.com

  Svara
 • Grattis till dottern 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Kan man se lyckligare ut än William med sin singel, snacka om att vara självlysande!!!
  Och Mio, Bolibompa Grattis till dig oxå!!!
  Ni är guld värda.

  Svara