Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:51 | maj 11, 2009

God morgon

Vaknade precis i ett sovrum fyllt av fisdoft. Liv har verkligen varit i farten. Har bytt blöjor fyra gånger i natt. Nu ska vi äta frukost och sakta börja köra upp mot Stockholm igen. Pratade med William och han längtade så efter sin lillasyster. Mysigt att det går så bra med pojkarna.

Imorgon ska jag vara med i radio. Först är det Vakna med The Voice kl. 07:25 och sedan Mix Megapol med Adam och Cecilia (Gry är mammaledig) vid 8-tiden, så lyssna om du har möjlighet.

Igår blev en lugn dag. Var iväg med svärmor och shoppade lite. Finns en affär här som heter Lågprisladan som är en favorit. Allt är billigt, som Båstads egen Rusta fast mycket trevligare. Peter vägrade följa med för han hatar att gå omkring medan jag spårar ur och köper allt från billiga tops till andra mycket ”meningsfulla” saker :-). Var även inne i en klädesaffär där jag hittade en jätte fin klänning.

 

Sommarklänning från Odd Molly. Peter tycker att jag ser ut som en medlem i det bohemiska Jesusfolket i alla mina Odd Molly plagg.

Sommarklänning från Odd Molly. Peter tycker att jag ser ut som en medlem i det bohemiska Jesusfolket i alla mina Odd Molly plagg.

Nu ska jag gå och äta. Måste ladda batterierna till datorn så att jag kan blogga från bilen. Har sex timmar framför mig att slå ihjäl.

Kram.


12 kommentarer12 kommentarer om “God morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah,

  Jag tänkte bara tala om att det finns ett mail till dig och Maggan i infomailen ang en artikel för Veckorevyn. Vet inte hur ofta ni kollar den mailen så jag tänkte att det var säkrast att skriva här också.

  Ha en fin dag och kör försiktigt!
  / Lina Norman

  Svara
 • Hannah!
  Har följt lilla Victors kamp. Kolla http://denstarkastestjarnan.blogg.se/. Tänkte att du kanske kan skriva något här eller hjälpa till med insamling för denna lilla pojke. Det är ju väldigt många som följer din blogg…

  Grattis till finaste lilla Liv. Du skriver på ett otroligt bra sätt och verkar vara en varm och fin person som man gärna skulle vilja känna 🙂

  Kram Linda

  Svara
 • God morgon!
  Måste säga att klänningen är superfin! Klokt köp ;-). Hittade din blogg nyligen och gillar den skarpt. Har själv två barn, varav en liten bebis så det är så kul att höra hur allt fungerar med Liv. Min lilla Mollie är snart fyra mån, så snart börjar det bli dags för smakportioner. Ska bli kul att se hennes reaktion.
  Kul att läsa lite om Skåne. Bor själv här och har en stuga i Mellbystrand, inte långt från Båstad.
  Ha en trevlig biltur upp till Sthlm – glöm inte att njuta av den underbara naturen längs vägen :-).
  Kram emma

  Svara
 • jättefin klänning, det är helt ok att se ut som en medlem i de bohemiska jesusfolket 🙂 önskar dig och din fina liten en fin dag! mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah, mycket fin klänning:-)Måste vara skönt att få reda på att han saknar henne, ingen svartsjuka där inte:-) Kör nu försiktigt. Kram

  Svara
 • Kul att du ska vara med i radio ska försöka hinna lyssna på mix megapol, lycka till! Hoppas bilresan går fort. Hare bäst! Kram

  http://www.Joooosephine.blogg.se

  Svara
 • Med risk för att vara trögast i stan… men var och hur anmäler jag mig till tävlingarna då?? Ha en bra dag 🙂 kärlek och frid

  Svara
 • Hejsan Hannah!
  Skrattade när jag läste ditt inlägg om Lågprisladan i Boarp. När jag flyttade hit så var jag där jämt med min icke så glada sambo! Han verkligen hatar att gå i den affären och jag bara älskar att köpa ”meningsfulla” grejor som du beskrev det! Kan väl tillägga att vi inte är där så ofta längre tyvärr!

  Ha en fortsatt bra dag och kör försiktigt!
  //Linda

  Svara
 • Jättefin klänning! Har kollar runt efter den på olika online-shopar som säljer Odd Molly, då jag gärna skulle vilja ha en likadann själv 🙂 men inte hittat den… vad heter butiken du köpte den i? Har klänningen ngt namn? Tack på förhand! 🙂

  Svara
 • Hej, har precis satt in 100 kr till rädda mammorna, känns sååå bra:-)

  Svara
 • Bloggade just om bloggar – och lite om DIG =) Följer din blogg varje dag!

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • […] 11 maj 2009 kl 15:33 […]

  Svara