Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:14 | maj 14, 2009

Frågor och Svar

Hej min vän. Hoppas jag har fått med alla frågor, om inte så fråga på, så ska jag försöka svara imorgon.

Nu ska jag sova!

Frid och kärlek.

tilda skriver:

14 maj 2009 kl 17:56

Hej Hanna, va snygg du blev i håret! Jag har några frågor till dig. Jag har också extentions och undrar om du slingar/färgar även det när du fixar ditt hår? Undrar också vilken typ av fästning du har, silikon, tejp?
Tack för en bra blogg! /Tilda

Svar: Tusen tack! Jag brukar för det mesta bara färga min utväxt, har dock ett fåtal gånger gjort några folieslingor på mitt överhår för att få lite mer skiftningar. Mina extensions har fästen av keratinvax. Varje slinga ”smälts” in med hjålp av värmetång. Kram.

morviol skriver:

14 maj 2009 kl 19:12

Hej, Hannah!
Jag undrar lite över din fina hårfärg!. Du har ju varit mörkhårig(det är jag nu), hur går din frisör:Bobby tillväga, när han sen färgar det ljust igen utan att det blir gul-orange?
Med vänliga hälsningar Anna Svensson i Blekinge/Mjällby- Sölvesborg.

Svar: Hej fina Anna. Hur färgen blir beror helt på din egna hårfärg. Jag har rätt mycket röda pigment i mitt hår så det blir lätt lite pissfärgat. Denna gång blev det inte det som tur var :-). Bobby lade in massor av folieslingor i hela håret när det var mörkt, istället för att helbleka det (då blir det ofta kissigt och trist). Stora kramar.

jossan skriver:

14 maj 2009 kl 0:09

Va fina kläder, älskar romantiskt! =) du jag har en liten fråga, vad hette nu han eller företaget igen som designade ert hus? det är helt underbart…=D Massa kramar!

Svar. Arkitekten som ritat vårt hus heter Gert Wingårdh. All kärlek.

caterine skriver:

13 maj 2009 kl 16:58

Blev nyfiken på barnstolen som barnet kan ligga i. Vad heter den?

Svar. Den är också av märket MUTSY som vagnen. Kram.

Angel skriver:

13 maj 2009 kl 18:39

Hej Hannah.

Tack så mycket för en fin blogg med varma inlägg.

Jag tänkte fråga dig en sak, något jag kanske skulle fråga Bobby om istället , men tror nog du kan svara på detta.

Det är så att jag är i vecka 32 och funderar på att färga håret innan bebisen kommer, då jag hört att man tappar mycket hår under amningen och så vidare.

Jag är brunhårig men vill gärna bli ljushårig. Men jag har hört att det är en “lång process” som består av att man måste slinga håret ljus i omgångar. Eftersom jag läst att du färgat/slingat ditt hår så tänkte jag att du kanske kunde svara på följande frågor:

1) Slingade du håret en gång eller fler gånger?
2) De pratar om att håret kan bli missfärgat om man färgar det under graviditet, är det något du har erfarenhet av?
3) Tror du att det är farligt att slinga håret under graviditet?
4) Har ditt hår blivit mycket slitet sen du färgade det?
5) Gällande din hårförlängning, funkar det bra nu när du ammar och tappar mer hår, sitter fölängingen i och sliter det mycket på håret?

Hoppas du har tid att svara på frågorna, kanske någon av dem.

Hälsningar Angelica

Svar: Klart jag svarar på alla dina frågor :-). Huruvida håret tar stryk eller inte vid blekning eller färgning beror nog helt på din egna hårkvalité. Jag har ett typiskt mjukt ”svennehår”, men det tål mycket. Tycker inte att det är så värst slitet trots färgningar. Jag har inte märkt av att jag tappar mer hår nu när jag ammar, vilket man i och för sig brukar så snart kanske jag sitter här fläckvis skallig :-). Mitt hår har inte blivit missfärgat under graviditeten. Jag tror inte att det är farligt att färga håret under graviditeten, men jag är ingen expert. Har själv färgat mig under alla mina graviditeter och inget konstigt har hänt. Mina extensions sitter som dom ska, och jag tycker inte att det sliter. Nu blev det lite rörigt, men jag fick nog med alla svar :-). Kram kram fina.

lommo skriver:

13 maj 2009 kl 10:41

Låter som du har allt under kontroll  måste få fråga ;hur får du ditt hår så glansigt trots alla färgningar? Spanien låter underbart by the way….ta hand om dig!

Svar: Finaste lommo, Har tyvärr inga hemliga mirakel knep att dela med mig av. Det enda jag gör är att alltid låta det självtorka, använder sällan hårspray (bara när jag stylar håret till fest), tvättar det med L´oréal produkter eller Kerastsé och har alltid i leave-in balsam efter tvätt. Puss och kram.

bananen skriver:

13 maj 2009 kl 12:33

Min man påminner mig varje gång jag får mina orostankar att jag ska lägga oron i Guds händer och be om Guds frid i mitt hjärta, det hjälper ALLTID utan undantag ALLTID! Stor kram!

Svar: Du har en vis man, och jag håller med till fullo. KRAM!

masallah skriver:

12 maj 2009 kl 8:51

Jag har som förfrågan, ett önskeinlägg av dig och Maggan.
Ni får säkert mycket och många komplimanger för hur ni sminkar er och folk är nog nyfikna på hur ni lägger en make och vilka produkter ni använder.
Så min fråga är om ni inte kan dedikera varsitt inlägg om hur ni lägger era make-uper och vad ni använder antingen med kort eller video??

Jag skulle bli såååå otroligt glad om ni gjorde det och jag är helt säker på att fler än jag skulle uppskatta dessa inlägg

Ha en underbar dag med din familj.

Kram
‘Masallah’

Svar: Masallah, Jag gjorde ett inlägg med just detta i början av april, här är länken https://hannahgraaf.com/2009/04/10/smink/  Hoppas att jag kunde göra dig glad nu, annars får du höra av dig igen :-). Stora kramar.

nettisens skriver:

12 maj 2009 kl 11:01

Hallojsan!

Hoppas allt är bra med dig och gos liv. Ja, ja hoppas gubben mår bra också…..

Hörde din intervju i morse, men har du tagit bort eller la du inte in inlägget som du skrev?

Ha en fortsatt härlig dag!

Kram från Nettisens

Svar: Allt är bara bra. Ligger i sängen med lilla Liv bredvid mig. Inlägget som jag skrev samtidigt som jag svarade på frågor på radio :-), gjordes på deras dator så tyvärr lades det aldrig in här. Simultanförmågan var inte så bra, så det blev typ bara tre meningar :-). Kram.

Amore69 skriver:

12 maj 2009 kl 13:51

Hannah,

Tack för en härlig blogg + bloggfamiljen idén för den väl väl din?

Liv är gudomlig!!!

En fråga: HUR MÅNGA MEDLEMMAR HAR NI NU PÅ BLOGGFAMILJEN?

Må bäst Hannah och resten av din ljuva familj!!

Svar: Det glädjer mig att du tycker om sidan. Önskan var just att alla som går in ska känna sig glada och slippa elakheter. Idén var både min och Peters som vi arbetade fram tillsammans. Nu har vi över 1.500 medlemmar, som mest har vi haft runt 90.000 unika besökare på en vecka. Hoppas på fler i familjen :-). All kärlek.

LouiseCarlbark skriver:

12 maj 2009 kl 15:05

Vilken dag är det sista anmälningsdag för Tjej dags- tävlingen?

I ditt inlägg står det den 15 maj och under fliken tävling 18 maj?

Svar: Förlåt, det är jag som är ivrig och snurrig. Sista anmälningsdagen är den 18 maj. Så gå in och tävla :-). Du kommer till tävlingen om du klickar här (först kommer Sendly-tävlingen så scrolla ned på sidan). Kram.

IMH skriver:

11 maj 2009 kl 15:33

Med risk för att vara trögast i stan… men var och hur anmäler jag mig till tävlingarna då?? Ha en bra dag  kärlek och frid

Svar: Du är nog knappast trögast i stan :-). På första sidan under BLOGGFAMILJEN hittar du olika flikar. Bla Tävlingar. Klicka här så hittar du all info om de olika tävlingarna. Lycka till. Glädje och kärlek.

Tilde skriver:

11 maj 2009 kl 20:08

Jättefin klänning! Har kollar runt efter den på olika online-shopar som säljer Odd Molly, då jag gärna skulle vilja ha en likadann själv  men inte hittat den… vad heter butiken du köpte den i? Har klänningen ngt namn? Tack på förhand!

Svar: Tilde, klänningen köpte jag i butiken Märkesbutiken som ligger i Båstad. Klänningen heter Coquette dress artikelnr: M29-893, färg: Multi. Hoppas att du hittar den. Kramar.

demi skriver:

10 maj 2009 kl 23:31

Angående sista bilden…

Jag vill gärna veta mer om murspisen som man kan se på bilden bakom killarna.

Vill gärna veta mer om den och vart man kan hitta på nätet.

Tycker att det är en jättefin murspis, något jag kan tänka mej att ha hemma.

MVH

Camilla

Svar: Enligt Peters mamma som är innehavare av denna spis, så är den handgjord 1961, långt före Internets tid och fanns i huset när dom köpte det. Sorry. Må gott, och hoppas du hittar en liknande spis.

Angestfia skriver:

07 maj 2009 kl 19:58

Hej vackra Hannah!
Alltså ALLA vet ju hur vacker du är, vill inte förlöjliga mig, men är det helt naturlig hy eller gör du några ingrepp på hyn? Vill bara få råd, hur huden kan vara så slät och fräch. Vad använder/gör du???
Jag ÄLSKAR din blogg, du förgyller min dag i väntan på min bebis 
Kram kram

Svar: Åh, vad glad jag blir att jag kan förgylla din dag, det var inte dåligt :-). Hoppas du och bebismagen mår bra. Tack för komplimangen ang min hy. Jag har bara varit på ansiktsbehandling två ggr i mitt liv, har inte gjort något annat heller. Jag har inte lyft mig, men har klädnypor i nacken, som stramar upp ansiktet :-). Det finns dock massor av olika behandlingar på salonger för att få bättre hy utan ingrepp. Jag gör inget annat än att tvätta mig noggrant morgon och kväll, alltid använda ansiktsvatten och sedan No 7 Beauty Serum. Varma kramar och lycka till med bebis.

sarah skriver:

07 maj 2009 kl 13:02

Hej fina Hannah! vart har du köpt din fina jacka från hm? den korta beiga trenchcoaten?
Fin lilla Liv är 
Kram

Altsså är det någon spec avdeling för ja hittar den inte i en “vanlig” hm affär !:)

Svar: Hej Fina, Jag köpte den på H&M i Arlanda stad. Tittar på jackan nu, men hittar ingenting som kan vara till hjälp. Tror att avdelningen heter Women, men vågar inte lova. Hoppas du hittar den. Kram kram.

lommo skriver:

06 maj 2009 kl 13:51

Hej kära du  måste få fråga hur du fixar ditt hår…jag vet att du har extensions och ibland är det vågigt, ibland har du det rakt,,det ser alltid så glansigt ut, med andra ord; JAG GILLAR DITT HÅR  så hur fixar du till det…( nyfiken) många kramar till dig och söta Liv

Svar: Tackar! Jag gör nästan aldrig något med mitt hår. Avskyr tom att kamma mig :-). Extensionerna är lite vågiga i sig, så det blir ett fint fall om man låter det självtorka vilket jag alltid gör. Ibland lockar jag det med en stor tång. Tar lagom stora slingor och tvinnar runt tången. Kramar.


5 kommentarer5 kommentarer om “Frågor och Svar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • tack för svaren. =) det är snällt av er att ni tar er tid o stilla vår nyfikenhet. Va fina korten blev på dig för aftonbladet förresten, frisyren var jättesöt!!=) kramar

  Svara
 • Älskar bloggfamiljen, de är verkligen jätte kul att dagligen få följa dig och din syster. Jag skule gärna vilja se bilder på erat hus. Både utvändigt och invändigt!
  Grattis till eran underbart vackra dotter! 🙂
  Kram

  Svara
 • Tack fina Hannah för alla svar och att du lägger ner så mkt tid på bloggen nu när du har Liv att ta hand om , hon är ju så underbar 🙂
  Ta hand om er!

  Svara
 • Hejsan Hannah! Jag undrar när man får veta vem som vunnit Sendly tävlingen?? Grattis till flickan! Och ni har en underbar hemsida, men fantastiska bloggar. Läser era bloggar varje dag! Va rädd om er! Kram

  Svara
 • […] 
15 maj 2009 kl 15:52  (Redigera)
Hejsan Hannah! Jag undrar när man får veta vem som vunnit Sendly tävlingen?? […]

  Svara