Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:26 | juli 8, 2009

Sena som vanligt!

Vi har fortfarande inte kommit iväg. Så typiskt oss! Vi som skulle åkt tidigt imorse. Barnen har  haft det kul idag (de har ju inte behövt packa och greja)och byggt en koja. De har släpat brädor och hamrat och spikat, och faktiskt fått till det riktigt bra. Kanske inte så snyggt dock, ser ut som en soptipp, med sneda brädor och presenning i ett träd, så snart klagar väl någon granne.

De tre musketörerna bygger på sin koja.

De tre musketörerna bygger på sin koja.

Byggare Bob.

Byggare Bob.

William och Liv myser innan vi far.

William och Liv myser innan vi far.

 Jag har fått som uppgift att lägga in syrrans inlägg. Hon har inget internet där hon är. De bor tydligen mitt ute i ödemarken. Det kommer sms lite då och då med text till min mobil och en och en annan bild också.

 Nu ska vi packa in väskor, vagn och oss själva i bilen och äntligen fara. Vi ser ut som en riktig luffar familj :-). Mot Båstad!

Så här såg det ut i baksätet större delen av resan. Snarkande små barn.

Så här såg det ut i baksätet större delen av resan. Snarkande små barn (och till er som mailat så har både William och Mio bilkudde och Liv har bilbarnstol).

 Puss och kram

Ps. Ska lägga ut bilder så fort jag kommer åt sladden för att föra över bilderna till datorn. Har lyckats packa ner den i någon av alla väskorna.


5 kommentarer5 kommentarer om “Sena som vanligt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej i Båstad!hoppas resan gått bra!Det är ju en rejäl sträcka ni kör!Härligt o se andra sidan av Sverige…o lite tennis med kanske!!?

  sov gott!

  kram Helena

  Svara
 • Ja det kunde lika gärna varit vi…vi är ALLTID sena, planerar man att komma i väg kl 9 så är man i bilen 10.30…haha
  Hoppas att resan ner gick bra!
  kram

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Hallå där!

  Här är vinnarna i The Ultimate Tjej-Day som hör av sig. I kväll har vi ätit och druckit gott, en riktig Tjej-kväll likt den helg vi hade hos och tillsammans med er i slutet av maj. Vi har tittat på alla kort, på filmen på YouTube och pratat om allt roligt vi fick vara med om. Hoppas ni får riktigt bra dagar i Båstad. Hör av er om ni har vägarna förbi Tranås 🙂
  Kram Anna, Maria, Susanne och Nina

  Svara
 • Hej Hannah…med familj:)
  Åh Båstad är härligt, brukar tillbringa mina somrar där men i år så ska vi utomlands (fast när det är fint väder känns Båstad som utomlands….riktigt nice!)
  Jag efterlyser eran utemöbel…solsängen/utekojan!! i konstrotting som syns på en bild på Maggans blogg. AS SNYGG!!
  Var är den köpt?
  Vi har också 3 barn….då får alla plats å mysa:)

  MVH Jenny

  Svara
 • Hej hannah
  Åh så roligt att åka ner till båstad!! blir inget för mig i år… åker till öland istället…. Du är inte ensam om att vara sen 🙂 när man har barn så är de så… man kan inte planera längre till den grad man kunde innan 😀 dom är underbara dom små liven men de går aldrig att förutspå en bajsblöja matdags eller va de nu kan va hihi ha en trevlig resa ner Kram J1

  Svara