Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:44 | juli 16, 2009

Hämnden är Prutt

Halloj! Här blåser det och solen tittar fram lite då och då. Igår kväll började det dundra och åska, och helt plötsligt öppnade sig himlen och det börjar hagla. Inget litet hagel, utan isbollar större än ärtor, jag sprang som en tok och rev ner min torra tvätt från torkvindan. När jag kom in sa det Poff! Och strömmen gick och allt slutade fungera inkl. toaletterna (för Mios del är det inga problem. Vi har ju en skog). Inget vatten fanns det i kranen heller. Tur att Tobbe, vår hjälte, kom precis (Peter var ju iväg), annars hade jag och barnen blivit lite skraja. Den fasta Telefonen slogs också ut, och mobilerna har ingen mottagning här, larmet stod och tjöt så öronen höll på att sprängas. Läskigt! 

Tur att vi har en grill, för annars skulle det inte bli någon middag. Grillat kött, med massor av sallad, potatisen kunde vi glömma, om vi inte ville gnaga på en rå. Med tända ljus för att kunna se tuggorna åt vi vår middag och tyckte att det var lite mysigt trots allt. 

Imorse kom syrran! Jag är så glad, har saknat henne så mycket. Äntligen!

Syster gick upp så tidigt att hon blev tvungen att lägga sig och sova efter vi ätit frukost tillsammans. Du ser hennes hår sticka ut under kudden.

Syster gick upp så tidigt att hon blev tvungen att lägga sig och sova efter vi ätit frukost tillsammans. Du ser hennes hår sticka ut under kudden.

Här är mina roliga träskor, som jag köpte här om dagen.

Här är mina roliga träskor, som jag köpte här om dagen (Troentorps toffelfabrik).

William vill gå in och väcka moster med att prutta henne i huvudet, men jag ska låta honom hållas ett tag till. Hon ska få igen för alla gånger jag under min uppväxt vaknat av hennes "röv" i ansiktet :-).

William vill gå in och väcka moster med att prutta henne i huvudet, men jag ska låta honom hållas ett tag till. Hon ska få igen för alla gånger jag under min uppväxt vaknat av hennes "röv" i ansiktet :-).

Vi hörs lite senare. Hoppas att du får en fin dag.

All kärlek.

 

 

 

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Hämnden är Prutt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan Hannah!

  Jag tänkte skriva här igår efter ovädret men det gick inte så jag försöker idag istället! Vilket väder vi fick igår trodde inte det var sant när jag såg hela gräsmattan bli vit av hagel. Inte blev det bättre av att det åskade så mycket, man blev allt lite skraj faktiskt! Tänkte faktiskt på er när det åskade, jag bor en liten bit ifrån er o antog att ni oxå fick höra o känna på åskan! Hoppas dina killar hade roligt på ”campen” igår! Det e nästan så man själv blev lite sugen men men de hade väl inte släppt in en trettioåring där inte haha! Vad roligt att systern har kommit ner till dig nu!
  Sköt nu om er o ta vara på dagen!

  Kram
  Linda

  Svara
 • Vart har du köpt dina snygga träskor??
  Mvh Zuzzi

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har nyss hittat hit och läser din blogg så fort jag får tid över.
  Jag har själv en liten Edwin hemma som blir 1 år i Augusti och jag känner igen mig i så mycket som du skriver. Hur man själv hellre luktar lite skit bara man får gosa med sin lilla skatt.
  Jo, dom här träskorna som du har köpt, jag är ute efter ett par såna som jag tänkte ge till min mamma. I hela mitt liv har hon gått i träskor och hon älskar dom.
  Så nu tänkt5e jag att hon iaf kanske kunde bli lite hipp med ett par platåträskor=) Men jag hittar dom ingen stans. Har mailat den här toffel fabriken som du skrev du hade köpt dom på men dom sålde inga svarade dom.. kan du hjälpa mig snälla… stl 41.
  Massa kramar!!!

  Svara
 • […] skriver: 
27 juli 2009 kl 12:14
Hej Hannah!
Har nyss hittat hit och läser din blogg så fort jag får tid över.
Jag har […]

  Svara