Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:02 | augusti 12, 2009

God morgon!

Jag och Liv har varit vakna i över en timme nu! Det var längesedan det hände :-). Ville bara passa på att önska dig en god morgon och fin dag. Ska väcka pojkarna snart, men först ska jag smyga ner och sätta på kaffe och förbereda frukost till oss. Stackars William låg vaken till två, så jag hoppas att han blir trött tidigare i kväll, om han går upp nu.

Vi hörs lite senare.

Varma kramar.


6 kommentarer6 kommentarer om “God morgon!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon Hannah. Kul att vara vaken lite tidagare eller hur :)? Jag hade några veckor med min lille att han var vaken på nätterna och då blev det att vi sov ibland till 11 f.m och visst var det skönt men morgonstund har guld i mun eller hur? Hoppas nu att pojkarna orkar vakna. Ha en bra dag!

  Svara
 • åå lilla killen med sin jetlag, stackarn. jag och min lilla kille vi ska få titta på en lägenhet idag som jag redan i mina drömmar flyttat in i…vi behöver en nystart då vi haft en vansinnigt tung vår och sommar. jag hoppas allt går våran väg idag och jag önskar dig och dina söta små en fin dag! mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • Grattis till lilla söta Liv!
  Skönt att höra att det verkar vara en välmående liten krabat 😉

  Kram Mia

  Svara
 • Gomorgon och ha en underbar dag, ska njuta av sista dagarna av semestern, innan nästa vecka kommer och det är dags att stiga upp före halv fem på morgonen o jobbet börjar kl.6 på morgonen bara att bita ihop ha det bra kramar imassor från Lena

  Svara
 • Är ibland rätt mysigt vara uppe innan övriga familjen, i lugn o ro. Hon är så söt lilla Liv o verkar så harmonisk. Hoppas ni får en bra dag ! Kram/Mari

  Svara
 • Hej Hannah! Jag har fått ha min Hanna i 2 veckor och bara skämt bort, och det var så mysigt på morgonen och få gå upp o göra frukost, fika i lugn o ro, och sen läsa din blogg, (det är verkligen kul). Händelserikt ska jag säga. Barnen verkar så goa. Ha det gott o sköt om hela familjen ännu en dag.

  Svara