Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:38 | augusti 29, 2009

Boden Cruising

Hej min vän. Just nu befinner jag mig i Boden. Jättekul att vara här! Jag och Maggan skulle åkt upp, men hon ångrade sig i går, så Peter och Liv följde med mig istället så jag slapp vara själv. Min mamma är född och uppvuxen här, jag har kusiner, mostrar och annan släkt här, men jag är inte för att hälsa på dem, utan för att spana in vrålåk :-). Världens bästa Stefan ”Så ska det låta” Gunnarson arrangerar den här dagen. Det är bilutställning, uppträdanden och fest. En vrålåkscruise genom byn ska vi också hinna med. Boden Cruising heter det, lite tjänster och gentjänster. Han spelade ju på vår Grisfest, så nu är det dags för mig att cruisa på hans tillställning :-).

Den här limon kom och hämtade oss på flygplatsen :-).

Jag blev mäkta förvånad när den här limon kom och hämtade oss på flygplatsen :-).

Killarna som ska spela i kväll Gil Edwards och hans band, åkte också limo med oss. Det kändes som om vi förstörde deras Rockimagen lite när vi stuvar in Livs vagn bland deras gitarrer.

Killarna som ska spela i kväll, Gil Edwards och hans band, åkte också limo med oss. Det kändes som om vi förstörde deras rockimage lite när vi stuvar in Livs vagn bland deras gitarrer.

Livan var glad över att få ha åkt Limousin med riktiga Rockers :-).

Livan var glad över att få ha åkt limousin med riktiga Rockers :-).

Tyvärr är inte vädret med oss, så vi gick in på en butik och köpte var sitt regnställ. Dessutom matchar vi varandra, jag och Peter i våra regnställ. Du skulle skratta om du såg oss. Riktiga Svennebanans.

Tyvärr är inte vädret med oss, så vi gick in på en butik och köpte var sitt regnställ. Dessutom matchar vi varandra, jag och Peter i våra regnställ. Du skulle skratta om du såg oss. Riktiga Svennebanans.

Visst kan man se Mio köra runt i den här "bilen" :-). Den skulle passa den lilla seriefiguren perfekt.

Visst kan man se Mio köra runt i den här "bilen" :-). Den skulle passa den lilla seriefiguren perfekt.

Här kör Rockgubbarna några låtar. Ser du våran favorit Stefan till vänster?

Här kör våra rockers några låtar. Ser du våran favorit Stefan till vänster?

Nu till gårdagen. Kräftskivan som var ett kombinerat kalas för mig och Maggan var trevlig. 

Barnen uppskattade hattarna lika mycket som jag :-). Hamburgare och kräftor stod på barnens meny.

Barnen uppskattade hattarna lika mycket som jag :-). Hamburgare och kräftor stod på barnens meny.

Magnus kom med deras barn och firade oss kungligt. Vi åt nog fem kilo kräftor.

Magnus kom med deras barn och firade oss kungligt. Vi åt nog fem kilo kräftor.

kraftor3
Mio hade gjort ett fint armband till mig i rosa färger i present. Han hade även gjort ett mini till Liv. Han är så kärleksfull. Fritidsfröknarna har berättat att det enda han gör är att sitta och sy, knåpa ihop armband och annat pyssel på dagarna.

Mio hade gjort ett fint armband till mig i rosa färger i present. Han hade även gjort ett mini till Liv. Han är så kärleksfull. Fritidsfröknarna har berättat att det enda han gör är att sitta och sy, knåpa ihop armband och annat pyssel på dagarna.

Älskade William!

Älskade William!

Nu är det snart prisutdelning, så jag ska dra på mig mitt ställ och gå dit igen. Senare i kväll blir det dans i Folkets Park :-).

Hej på en stund.

Stora kramar!


14 kommentarer14 kommentarer om “Boden Cruising”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så mysigt och flyga iväg uppåt landet,såhär över helgen!hoppas vädret blir bättre och att ni får en trevlig helg med go musik,vrålåk o kärlek!!

  kram

  Svara
 • Hej!
  Hoppas att ni får kul =) Du/Ni har så underbart fina barn=))))
  Kramis Jessica

  Svara
 • Hej svejs hoppas ni har det bra i boden själv sitter jag på min kiosk precis nedanför erat hotell och arbetar ska på en stund gå ut på bron och kolla när alla bilarna kör förbi…Ha en trevlig vistelse i detta regninga Boden

  Svara
 • Kan tänka mig att Hänt Extra redan sitter på redaktionen och spinner sina få celler på nästa veckas rubriker ;(

  Önskar er en toppentid uppe i Boden trots regn och rusk, men i Norrland spelar inte detta så stor roll 😉

  Svara
 • Vad stor pappas flicka har blivit!!! Och vad mycket ”vaken”-bilder vi får av henne nu. Tycker det var alldeles nyss hon sov mest hela tiden!
  Trevligt att Magnus gästade er. Kul att ni hade fin kväll! Grattis i förskott!
  Kram!

  Svara
 • Kul o se att ni är i Boden, tråkigt med regnet bara…
  Följer era bloggar o ni är verkligen mysiga o äkta personer…
  Körde förbi o såg alla gamla åk…ha en trevlig vistelse här:) Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Som vanligt jättefina bilder och så trevlig läsning! Är bara så nyfiken på var du köpt de underbara ljusstakarna du har på bordet vid kräftskivan?
  Mvh
  Anna-Lena

  Svara
 • Kul att ni tagit er upp hit till oss i den norra delen av landet 🙂
  jag läste tidigare på din blogg om att du gillar samearmband? Det är ju marknad nu i Kyrkbyn här i boden, där säljer dom super fina armband från Krian Hantverk, dom finns i en av stugorna. Ett tips bara 🙂

  Har följt bloggfamiljen sedan ni startade, du och din syster är så härliga! verkligen ett nöje att läsa!

  Kram!

  Svara
 • Ha så skoj i folkets park å du vet de finns inge dåligt väder bara dåliga kläder å de har ni fixat nu. Njut av alla trevliga människor i norr, ingen där tänker på sig själv bara på alla ska ha skoj, JO SÅ ÄR DE NOG ALLT…. kramar till Dig

  PS. Lilla fina Liv va så lik Peter så de otroligt på din senaste bild.

  Svara
 • Hej, jag vill bara tacka för otroligt bra bloggar. Jag skriver i plural för det är din, Peters och Maggans jag läser och alla tre är mycket, mycket bra och underhållande. Jag läser inga andra bloggar men har blivit beroende av era. Dessutom så det faktiskt gjort att jag själv har börjat blogga så smått och det är jättekul!! Återigen, Tack!

  Svara
 • HEJ FINASTE HANNAH.HOPPAS NI FÅR EN RIKTIGT BRA HELG I BODEN.LJUSSTAKARNA PÅ BORDET, NÄR NI HADE KRÄFTSKIVA.EN SVART OCH EN VIT.SUPERSNYGGA.VAR KOMMER DOM IFRÅN.HADE PASSAT ALLDELES UTMÄRKT I MITT KÖK SOM GÅR I SVART OCH VITT.KRAMIZAR TILL DIG OCH FAMILJEN.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag vill tacka dig för att du var så trevlig att umgås med nu i lördags. Stefan Gunnarsson Gil Edwards och de andra grabbarna likaså.

  Det finns lite foton från cruisingen i min blogg men jag skall lägga upp fler bilder efter lite redigering.

  Jag hoppas att du har vägarna förbi Boden fler gånger och att jag kan få fota under lite bättre förhållanden…
  Kram & Tack
  Patrik Isaksson

  Svara
 • Hej hannah! kan inte du göra en stor skönhets speciall nångång? där du ger tips på hur du sminkar dig o gör ditt hår och sådär, vet att du berättat förr vilka produkter du använder men hade gärna velat ha tips på hur man kan applicera de ! 🙂 Ditt smink och hår är så himla fint och är helt säker på att fler skulle uppskatta ett sådant inlägg ! KRAM!

  Svara
 • Hej!
  En undran hur går det med Mios sängvätande?
  Har ni löst det? annars har jag en bra ide, min son som då var 6 år tog det 3 veckor sen kissade han inte i sängen på nätterna.
  //Maria

  Svara