Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:04 | september 2, 2009

500 kilosklubben

Nu har jag äntligen fått lägga mig i min älskade säng. Hade jag inte haft något ansvar (och om det inte vore för mitt nya sunda liv) skulle jag nog ligga här hela dagarna, äta, sova lite, äta mycket mer, kolla på en bra film, få liggsår, sova och få lite mer liggsår. Efter att par år skulle jag hittas i min egna avföring och få lyftas ut med en gaffeltruck :-). När jag var liten så fick jag frågan vad min hobby var, helt sinnessjukt, men jag svarade ”Att sova”! Järnbrist, eller kanske hjärnbrist?

Dagen har varit rolig, trots ond hals och fruktansvärda vallningar.

Jag och barnen posar på vår terass, för Sigtuna turistguide. William var väldigt noga med att bilderna skulle bli bra, för denna tidning kommer bara ut en gång om året och därav kommer alla i skolan se denna tidning länge.

Jag och barnen posar på vår terass, för Sigtuna turistguide. William var väldigt noga med att bilderna skulle bli bra, för denna tidning kommer bara ut en gång om året och därav kommer alla i skolan se denna tidning länge.

Fotografen Linus och Patrik kämpade på. Kände igen Patrik så mycket, och det visade sig att det var rösten jag hört förr. Det är nämligen han som är rösten i barnens favoritprogram Rekordbyrån.

Fotografen Linus och Patrik kämpade på. Kände igen Patrik så mycket, och det visade sig att det var rösten jag hört förr. Det är nämligen han som är rösten i barnens favoritprogram Rekordbyrån.

Det togs även bilder på stranden nedanför oss. Sofia från tidningen gav oss direktiv i vattnet och fina Emi som gjorde intervjun satt och höll i en sovande Liv. Som du kanske förstått så är Mio en riktig teaterapa, en seriefigur som man knappt tror är sann ibland. han gick självklart ut i vattnet med stövlar på för att se om de var helt vattentäta. Han slutade inte att gå trots att det strömmade in vatten i stöveln, de var ju inte vattentäta ;-). Halvvägs in i plåtnigen blir William rastlös och suckar lite, Mio däremot upptäcker jag när jag får se på några av de tagna biderna att han står med huvudet under vattnet på en, håller ett vasstrå mellan mina ben för att jag ska få "snopp". Kan inte annat än skratta.

Det togs även bilder på stranden nedanför oss. Sofia från tidningen gav oss direktiv i vattnet och fina Emi som gjorde intervjun satt och höll i en sovande Liv. Som du kanske förstått så är Mio en riktig teaterapa, en seriefigur som man knappt tror är sann ibland. Han gick självklart ut i vattnet med stövlarna på för att se om de var helt vattentäta. Han slutade inte att gå trots att han hade vatten till knäna och givetvis strömmade det in vatten över stövelns kant, "Mamma, de var ju inte vattentäta" ;-). Halvvägs in i plåtningen blir William rastlös och suckar lite, Mio däremot upptäcker jag när jag får se på några av de tagna biderna att han står med huvudet under vattnet på en, håller ett vasstrå mellan mina ben för att jag ska få "snopp". Kan inte annat än skratta.

Känner mig friskare nu, och har insett att jag inte lider av svininfluensan, mer än att jag kan vara ett lite då och då :-).

Känner mig friskare nu, och har insett att jag inte lider av svininfluensan, mer än att jag kan vara ett lite då och då :-).

Nu ska jag titta på ett avsnitt av Dexter. Har köpt första säsongen och är ”hooked”.

Puss och god natt min vän.


5 kommentarer5 kommentarer om “500 kilosklubben”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bilderna blir nog jättefina!Skönt att du mår bättre!barnen är för goa!
  sov så gott!

  kram

  Svara
 • Godmorgon

  Idag bär det av till Sthlm, skall bli jättekul! Hoppas att vädret är med oss bara. Vi ses i Bromma och Tyresö ;o)

  //ulrika

  Svara
 • Bilderna i tidningen blir säkerligen enormt fina 🙂
  Vill också passa på att tacka för biljetterna jag vann till Make Up Store visningen, det var en upplevelse jag aldrig varit med om förr, inte min väninna som var med heller.
  Vi hade jätteskoj och var enormt glada över att få spendera kvällen ihop 🙂

  Kram Anneli

  Svara
 • Du får lägga ut bilderna på tidningen på denna sida sen , så vi blir lite ”sigtunasugna”,
  Har faktiskt varit på Stora Brännbo på kurs faktiskt (2år sedan).

  ha en underbar dag

  Svara
 • Kommer bli jättefina bilder….kul med dom ”icke-vattentäta” stövlarna…helt underbart…take care…kram kram

  Svara