Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:17 | september 2, 2009

Sjuk, men frisk

God dag min vän. I natt har jag haft feber, 38,7. Har inte sovit särskilt bra. När jag gick upp med pojkarna i morse så var febern borta. Konstigt att bara få en nattlig släng av det. Däremot så har jag ont i halsen, och det känns som jag försöker svälja taggtråd. Jag sitter nu och upprepar ”Det är inte svininfluensan, det är inte svininfluensan” högt för mig själv. Lite som Stig-Helmers ”Jag kan flyga , jag är inte rädd” :-). 

Det har regnat i natt och på morgonen. Det har varit mysigt att ligga och lyssna på smattret mot fönstret, när jag försökt kurera mig. Jag ska ju fotografera i dag. Förra onsdagen blev det framskjutet till i dag pga regn. Nu har det slutat regna, men jag är dålig i stället. Får bara lov att bita ihop. Det går säkert över.

Förra veckan köpte jag nya gummistövlar till pojkarna. William tyckte inte det var kul att ha Byggare Bob på sina längre :-). Hittade jättefina på Vincent i Stinsen. Måste säga att det var inte igår som jag blev så väl omhändertagen i en butik. Verkligen bra service. Fick med mig en mätsticka hem så jag alltid kan mäta pojkarnas fötter, så jag kan handla skor utan att de behöver följa med. Grymt! Har alltid så svårt med rätt storlek, deras fötter växer och så fort.

I morse var det gummistövelpremiär. William fick svarta och Mio rutiga. Tack Anna för din hjälpsamhet och optimala service!

I morse var det gummistövelpremiär. William fick svarta och Mio rutiga. Tack Anna för din hjälpsamhet och service!

Alcazar och min fina vän Tess har gjort en kollektion "Disco-gummistövlar" för barn som ska säljas där. Jag vill också ha sådana:-) Får köpa ett par till Liv, som hon kan ha om ett år eller så.

Alcazar och min fina vän Tess har gjort en jättecool kollektion "Disco-gummistövlar" för barn som ska säljas där. Jag vill också ha sådana, men får nöja mig med att köpa ett par till Liv, som hon kan ha om ett år eller så. (bild lånad från vincentshoestore.com)

Nu kommer teamet från tidningen snart, så jag borde nog ta och göra mig i ordning. Lite förkylning ska jag allt kunna övervinna.

Hej på en stund.

Stora kramar.


6 kommentarer6 kommentarer om “Sjuk, men frisk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch, hoppas du kryar på dig snabbt!!

  Kram Anna S

  Svara
 • Lycka till med fotningen….

  Svara
 • Hej Hannah! hoppas du mår bättre =)
  Jag jobbar själv på Vincent,fast i Solna..bra köp av stövlar;) Läs gärna mitt mail som jag skrev till er som Peter har läst”en önskan till er” heter mailet.
  Kram Tessan

  Svara
 • Usch feber är så jobbigt.. Jag är själv också krasslig, har dock inte feber *peppar peppar*, men ont i halsen o antingen rinner näsan eller så går den inte att andas genom 🙁 Hoppas du kryar på dig!!

  Svara
 • Grattis i efterskott Hannah och krya på dig!
  Jag är imponerad av hur mycket du verkar hinna med på dagarna och tycker det är inspirerande att läsa din blogg. Jag har själv en 10 månaders son hemma och har fullt upp. Men det är underbart vad barn kan berika livet! Det gäller också att hålla sig själv fräsch och ”snygg” för att orka och det lyckas du riktigt bra med!! Lycka till på plåtningen!

  Svara
 • Åh, vi har också Vincent här i Eskilstuna. Personalen är alltid jättetrevlig och vi fick också med oss en mätsticka hem så vi kan hålla reda på Isadoras storlekar. Fötterna växer som ogräs och jag börjar bli nervös över att hon kommer få sin pappas fotstorlek (46). Jaja, bara hon slipper hans hår på fötterna så.. ;]

  Svara