Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:54 | september 7, 2009

Stress och press

God kväll. Nu sover barnen och jag passar på att skriva till dig, innan jag slocknar. Vi for in till stan och jag, Liv, William och Mio åt en bit mat i väntan på att Peter skulle jobba klart.

När Mio tog bilden passade William på att äta upp min mat.

När Mio tog bilden passade William på att äta upp min mat.

Vi åkte till Gamla stan där Micael Bindefelds Bokcocktail ägde rum. Det är verkligen vidrigt att köra bil i stan och hitta en parkering, efter en halvtimmes sökande hittade vi en till slut. Jag blir alltid så nervös på sådana här tillställningar, det är så mycket folk, press och fotografer. Jag uppfattas säkert som stel och otrevlig, för jag blir så stressad att jag inte vet vem jag ska hälsa på eller vart jag ska titta. Såg Doreen och kastade mig över en henne, så jag kunde stå tryggt i ett hörn och prata med henne. Träffade även Williams pappa Andreas. Liv ville såklart ha mat så fort vi klev innanför dörrarna. Jag som tyckte att jag räknat ut så bra att hon skulle ammas efter tillställningen, den höll bara på mellan 18-20. Hon började gråta och jag började svettas. Peter gick runt och försökte trösta Liv, men hon ville bara ha tutte. Fick med mig ett ex av Micaels bok i alla fall, men sedan var det bara att smita :-).

För mig som älskar att pyssla och greja så är denna boken perfekt. I boken hittar du snygga sätt att göra inbjudningar till allt från tjejfesten till dop. Kanske gör egna inbjudningar till Livs bok.

För mig som älskar att pyssla och greja så är denna boken perfekt. I boken hittar du snygga sätt att göra inbjudningar till allt från tjejfesten till dop. Kanske gör egna inbjudningar till Livs dop.

Förlåt, jag var så stressad att jag glömde att ta bilder! Jag kom på när jag satt i bilen på väg hem att jag glömt det och att jag inte hälsade på fina Lotta Grey, som stod två meter ifrån mig. Dessa amningshormoner gör mig helt galen, tankspridd och ger mig vallningar som inte är av denna värld. Efter cocktailen åkte vi och hämtade pojkarna som hade varit och spelat fotboll med Mios pappa under tiden.

Nu till sidan. Såg att det var lite kommentarer om att det blivit trist på sidan. Vi jobbar för fullt med en uppdatering av vår sida och har lite nya bloggare på gång. Tyvärr har det blivit lite för mycket frånvaro på Daniels blogg och jag har själv undrat var han har tagit vägen 🙂 Det går inte att tvinga någon att skriva så jag gissar att det inte blir mer, tyvärr. Vi är jätte tacksamma att Daniel har skrivit här och han är välkommen tillbaka när han vill. Vi har en ny superkille som börjar inom kort så håll ut. Snart är sidan tillbaka i toppform igen. Väntar på att vår teknik-Axel som kämpar på snart är klar med den nya sidan. Vi är så glada över att så många har skickat in sina tankar och förslag till [email protected]. Vi ska verkligen försöka att uppfylla allas önskemål. Det kommer bli nya roliga tävlingar och vi kommer börja med en ny kärleksweekend! Får ont i magen av att jag inte kunnat ge dig det bästa, och förlåt för senaste tidens tristess, men snart är det nya tag och bättre underhållning!

Är så tacksam och glad för dig!

Stora, kärleksfulla kramar.


10 kommentarer10 kommentarer om “Stress och press”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vet hur det är med vallningar och hormoner…..hua!Vi ser fram mot nya sidan!Ni skriver så bra,och vi som läser märker ju vilka som är på hugget med sitt bloggande!Viktigt att man som bloggare tycker det är roligt, så det inte blir stressmoment!

  Väntar med spänning!

  varm kram Helena

  Svara
 • Jag tycker du e underbar Hannah och är tacksam o glad för att du oxå finns!! 🙂 Ser fram emot nya sidan, även om jag inte direkt har nåt att klaga över med den ”gamla”.. Kram!

  Svara
 • Känn ingen stress & press ni gör det bra som det är. Ni ger mycket, och tillräckligt, av er själva & ”klagar” människor ändå så tror jag att de begär för mycket 🙂

  Svara
 • Jag är Er trogen och ser med spänning fram emot vad som komma skall! Stor kram.

  Svara
 • Godmorgon
  Jag kommer inte sluta läsa er blogg iaf, tycker den är superkul! Ser framemot varje inlägg vem det än är som skriver!
  //U

  Svara
 • HEJ SÖTIS.NEJ,KÄNN ABSOLUT INGEN STRESS ÖVER BLOGGEN.VI VET JU ALLA ATT DU HAR MASSOR ATT GÖRA VARJE DAG.NI GER SÅ MYCKET AV ER SJÄLV DU OCH PETER.JAG ÄLSKAR VERKLIGEN ERA BLOGGAR.DET ÄR DET FÖRSTA JAG GÖR PÅ MORGONEN,SÄTTER PÅ DATORN OCH KLICKAR PÅ BLOGGFAMILEN SOM FINNS PÅ MITT SKRIVBORD.NÅGON TING SOM JAG SKULLE ÖNSKA OM JAG NU FÅR DET.DET HADE VARIT JÄTTEROLIGT MED FLER BILDER PÅ ERT HEM.HA EN SKÖN DAG KRAM PÅ DIG HANNAH.

  Svara
 • God morgon!
  Är jättenöjd med hur sidan är! Känn ingen stress över det! Du har ju en liten bebbe + 2 småkillar + att du är superduktig på att blogga + att du verkar ha 1000 järn i elden hela tiden!! Tycker att sidan är kanon som den är!
  Ha en fin dag men lillan! (Som bara blir sötare o sötare för varje dag!!)

  Svara
 • Mornig…jag sitter troget kvar vid bloggen o väntar..*L* Klart måste du unna dig eget liv oxå o du ska ej känna stress över bloggen. VI som har barn vet i alalfall hur dagarna kan vara*L* Då väntar vi troget tills du får tiden o lusten igen .
  Hälsa Maggan att jag saknar henne ,men jag förstår så väl att hon ej orka blogga mer just nu. Kanske hon återkommer???
  Men du/ni finns ju kvar ….härligt . ha en bra dag ,ska jag ha Kram

  Svara
 • Hej! För min del är det bra som det är 🙂 Är nöjd så länge du och Peter skriver :-)) Men, jag saknar så klart Maggan 🙁 Kram på er/Sussie

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag tycker inte att sidan är trist! Visst är det trist att Maggan & Daniel inte bloggar längre, & jag saknar dem verkligen. Men om man inte vill, orkar eller är laddad mer så måste man ju få sluta… & som så många andra skrivit så finns ju Ni andra kvar & jag älskar att läsa Era bloggar, som skriver varje dag! Är så glad att även Lou Rossling & Katinka Wallner gästbloggar hos Er för jag tycker att deras inlägg är grymt bra.
  Det är kul att det händer lite nytt här, men jag hoppas att Du inte känner Dig för stressad, utan fortfarande tycker att det är kul m Bloggfamiljen!

  Keep up the good work!
  Kram på Er!

  Svara