Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:32 | oktober 15, 2009

Heldag på stan

Kära Du. Nu är jag hemma igen. Det blev en heldag på stan med Liv och Marianne. Första anhalten var Bobby´s Hårstudio för att färga min utväxt. När jag mötte Bobby så såg han lite annorlunda ut, han hade så långa och tjocka ögonfransar, och det har han inte haft tidigare. Han sa att han hade börjat med ett medel som gör att fransarna växer och blir tjockare på bara en månad. Yeah right! Det tror jag inte en sekund på. Jag ryckte och drog i dem och anklagade honom för att ljuga, för visst hade han gjort en ögonfransförlängning, men han stod fast vid att han INTE gjort det. Det här medlet ska tydligen göra så att alla kan få ”spindelbensfransar”. Då vill jag ha en hel tank så jag kan tvätta håret med det också. Tänk vilken revolutionerande uppfinning, helt plötsligt kan skalliga få hårsvall likt Simson. Hm, deppigt men tydligen fungerade det inte på håret utan bara fransar och bryn. Bara för att jag var så negativ och skeptiskt så tyckte han att jag var toppen som försökskanin. Så nu ska jag prova detta och se om det händer något. Spännande! Jag ska hålla dig underrättad, om detta nummer ett mest säljande fransmagiska-medlet NeuLash från USA funkar och är värd att köpa.

The Bimbo is back :-)

The Bimbo is back 🙂

Efter frisören var det dags för filmning och fotografering på Aftonbladet, hos mina fina kollegor på Klick! De höll på att göra en reklamfim, och jag var med på ett hörn.

Här tar jag den nya bylinebilden till min sida.

Här tar jag den nya bylinebilden till min sida.

"Film-mannen" och min favorit fotograf på Aftonbladet.

"Film-mannen" och min favoritfotograf på Aftonbladet.

Efter det så var det dags för att äta. Vi tog en runda i Globens centrum där tidningsredaktionen ligger och kikade lite i affärer också.

Marianne åker hem i dag :-(

Marianne åker hem i dag 🙁

Det blev en Hälsotallrik med massor av goda räkor och grönsaker.

Det blev en Hälsotallrik med massor av goda räkor och grönsaker.

Känner mig mycket bättre nu, och börjar äntligen bli helt frisk.

Känner mig mycket bättre nu, och börjar äntligen bli helt frisk.

Liv var lika glad som vanligt, och satt mest och tuggade på sina tår och leksaker hela tiden..

Liv var lika glad som vanligt, och satt mest och tuggade på sina tår och leksaker hela tiden.

Alla är vi upptagna på olika håll. Mio läser, Liv har hittat en ficklampa, jag sitter vid datorn, Marianne skämmer bort oss med att laga mat, William målar tenngubbar och Peter pratar i telefon.

Väl hemma är vi alla upptagna på olika håll. Mio läser, Liv har hittat en ficklampa, jag sitter vid datorn, Marianne skämmer bort oss med att laga mat, William målar tenngubbar och Peter pratar i telefon.

Nu ska vi äta middag, hör av mig lite senare.

All kärlek.


11 kommentarer11 kommentarer om “Heldag på stan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Jag är ny medlem här men har följt din blogg länge. Var bara tvungen att beställa hem mirakel-medlet. Väldigt dyrt men vad gör man inte ; ) Vill också säga att du verkar vara en toppen tjej och jag gillar din blogg väldigt mycket : ) Kram

  Svara
 • Vad hon alltid ser glad ut, mina killar ser alltid sura ut 🙁 Glöm nu inte att lägga upp receptet på daimtårtan 🙂

  Svara
 • Det där medlet verkar ju grymt.Fast du ser ju inte ut att vara i behov av det,du ser ut att ha riktigt långa fransar av dig själv.
  Ta hand om dig och din fina familj.
  Kramar från Sarah

  Svara
 • Vart köper man NeuLash ?????? Någon??

  Svara
 • Hannah här. Vet inte var man köper det, kanske på deras hemsida, Neulash.se, men vänta med att köpa, jag kan prova och säga om det är värt det först 🙂 Det var tydligen rätt dyrt.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Gokväll!vilken härlig dag ni verkar haft!så go och glad svärmor du har fått, strålar som lilla Liv! Jag ska också fixa min utväxt nu innan en skön resa till värmen om tre veckor,ska bli så gott! Du blir så bra på alla kort Hannah, kul att du är en villig linslus..!

  kram o tack för en kanonbra sida!

  Godnatt!

  Svara
 • Liv verkar så full av glädje den lilla tjejen! Ska bli spännande att få en rapport om det där mirakelmedlet för fransarna…Sov så gott inatt mysiga Hannah! Kram

  Svara
 • Tack Hannah för att du är våran försökskanin 🙂 Kul att höra om medlet fungerar på dina fransar. Måste även tacka för tipset om saltvattensprayen, sååå bra. Jag brukar inte fixa till mitt hår speciellt ofta men med den där sprayen, va bra den va. Natti natti♥

  Svara
 • Hej Hannah. Angående det där medlet som Bobby testat , det stämmer verklgien! Dena nvänds flitigt av persiska och arabiska kvinnor när man tex. har plockat ögonbrynen för mycket. Den är verkligen fantastisk.
  Sen blev du jättefin i håret och lilla Liv, aww, så fantstisk söt & gosig hon är 😀
  Ha en fortsatt bra dag.
  Kram Lommo

  Svara
 • Hej vad fin du blev färgen är kanonfräsch!
  Måste bara säga att är sida blev bättre och modernare och kul att få nya bloggare, såsom Henrik Jonsson är en kul o annorlunda person.
  Din blogg har jag nu följt o kan inte sluta (vill inte heller sluta;) Du är en varm och stark qvinna som gör allt för din familj o hoppas att du blir bättre snart, måste vara fruktansvärt jobbigt med den ena pencilinkuren efter den andra. Ha nu också en skön hösthelg och mys! Åhh ser fram emot att läsa klick idag!
  Må väl kram MissLe

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en superbra blogg! Var bara tvungen att säga att du var ruskigt lik din syster på bilden där du får håret fönat! Jag trodde först att det var Maggan. Trevlig helg!
  Anna Karin

  Svara