Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:52 | oktober 30, 2009

Städdag och fest

Hej fina. Jag har städat, sorterat alla rena kläder och tvättat, hela dagen. Har farit runt som en tok. Du vet när man blir helt inne i det man gör, och t.o.m. glömmer bort att äta. William fick säga till mig flera gånger, för byxorna hängde ner så halva rumpan stack fram, ”Vill du ha en blomma till vasen”, sa han och skrattade. Glömde helt bort både tid och hur jag egentligen såg ut. Det var inte förrän det ringde på dörren, och personen tittade lite konstigt på mig, som jag insåg att jag såg ut som en riktig galning 🙂

Nu har jag i alla fall duschat, men klädvalet är inte bättre. 

Underbart att det äntligen blivit dags för raggsockor. Ett saknat "plagg" under sommaren.

Underbart att det äntligen blivit dags för raggsockor. Ett saknat "plagg" under sommaren. Pyjamsbyxor till det, härligt!

Jag ska bege mig in till stan en sväng. Aftonbladets Klick! som jag skriver för har 5 års jubileum ikväll, och det ska firas på Café Opera. Det blir en stor fest, med uppträdanden och överraskningar. Ska faktiskt bli kul.

Håller på att sminka mig, och ska nog byta till en lite mer passande klädsel för kvällen.

Tänkte passa på att tipsa om min brun-utan-sol som jag fått frågor om. Smorde in mig igår kväll, och fick därför ligga långt bort från Peter. Han tycker att jag luktar skit, när jag använt den. Och jag håller med honom, men det är värt att bli behandlad som en spetälsk för att se lite mer levande ut än död.

Terracotta Sunless (self-tanning gel) från GUERLAIN, använder jag till ansikte, och armar om jag ska visa dem. L´oréals Sublime bronze för benen, ger en snygg färg om du mot all förmodan vill ha bara ben i kylan.

Terracotta Sunless (self-tanning gel) från GUERLAIN, använder jag till ansikte, och armar om jag ska visa dem. L´ORÉALs Sublime bronze för benen, ger en snygg färg om du mot all förmodan vill ha bara ben i kylan.

Imorgon ska jag till kyrkan på en ”Faddergala”, som de anordnat för att samla in pengar till ett barnhem i Indien. Det blir mycket sång ocg förhoppningsvis många gåvor, så fler barn kan få ett hem, kärlek och utbildning. Helt enkelt ett liv!

Det börjar kl 19 i vår kyrka, Arken i Kungsängen. Du är välkommen! Ska försöka klippa in en bild med info, men jag lyckas inte. Peter får hjälpa mig imorgon 🙂

Varma kramar.


12 kommentarer12 kommentarer om “Städdag och fest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch, det var alldeles för länge sen jag läste din blogg! 🙁 förr var jag in varje dag, men nu har jag inte tid längre… Har fått nytt jobb och det är en massa annat, men så är det 🙂

  Ha en underbar helg Hannah!

  Jag ska på fest ikväll, men tar det lugnt för imorrn ska jag KLÄTTRA 😀 😀 😀 har börjat med det och köpte utrustning igår weeee. KRAM

  Svara
 • Haha, jag har också fått höra att jag luktar skunk när jag smort in mig med BUS! Men det blir ju fint sen så.. vad ska man göra? 😉 Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah.Så roligt med lite fest.Jag har precis läst Klick.Såg att dom firade 5 år.Synd man inte bor i Stockholm.Lite långt att resa från Skåneland.Jag får spara det tills vi ska ha bloggfest.Hoppas du får en riktigt underbar kväll.Ta hand om dig världens bästa Hannah.Kram på dig.Ps.pyjamasbyxor och raggsockar du är fin i allt.

  Svara
 • Hej fina Hannah!man känner sig så nöjd när man röjt och fräschat upp och sorterat i hemmet! Vad roligt med cafe opera ikväll…nog bäst du byter om som sagt!Önskar dig en toppenkväll och ser fram mot lite foton från festen!

  kramis

  Svara
 • Åh jag skulle också vilja ha lite enrgi till att städa och gno i varenda vrå…men det får bli i nästa evcka för den här helgen kommer gå åt till plugg, plugg och plugg. Bu. Men man får försöka vända på det och tänka att man lär sig en himlans massa och att städningen faktiskt finns kvar, haha :-)…Hoppas ni får en trevlig kväll på Klicks jubileumsfest! 🙂 Kram/joysan.blogg.se

  Svara
 • Hade gärnat kommit på Arken på er faddergala om jag kunnat. Bor lite väl långt bort bara 🙁
  Har träffat din mamma många gånger, en underbar och varm person! 🙂
  tack för en härlig blogg!!

  Svara
 • Hej Hannah! Har upplevt en fredagkväll spm säkert är milsvidder från din, med tanke på partajet du skulle gå på… Fredagsmys som de flesta familjer ägnar sig åt, men nu är endast jag vaken, pappan sover i soffan och barnen snusar i sina sängar. Känner väl igen mig i din beskrivning när man kommit in i städningen, jag äter nästan aldrig lunch tex när jag är ledig och hemma o pysslar. Glömmer helt enkelt bort det. Jag älskar att läsa din blogg, tycker du är så jordnära, ni har en toppenmysig familj! Men håll med om att sex- sjuåringar är komplicerade små varelser? Riktiga dramaqueens och vill/måste/borde stå i centrum för jämnan, oavsett om det är i positiv el negativ bemärkelse…
  Hoppas din helg blir fin!
  Stor kram Johanna (Gerard nr2)

  Svara
 • Hej Hannah

  Vad tyckte William om att hans pappa sjöng i tv ikväll? Andreas var grymt bra och han måste vara väldigt stolt över honom :).

  Hoppas du har haft en underbar dag Hannah och att du fick en blomma i vasen :).

  Svara
 • hej,jag har en fråga skulle va jättesnällt om du svarade på den..jag har inte använt smink o så och så har ja fräknar men känner mig så blek kan jag använda fondtaion(stavning?) eler något även om jag har fräknar eller ser de bara dumt ut,och hur lägger jag på det??

  Svara
 • Hej fina Hannah, har inte läst din blogg på några dagar och insåg hur mycket jag saknade den 🙂 är hemma efter att jag arit bortrest några dar och har mycket att ta igen!
  Hoppas du fick en trevlig kväll!
  Kram Lommo

  Svara
 • Hej själv!
  Låter som en härlig spökvandring ni haft! Jag håller med, är det inte jätteskojigt att skrämma barnen..?? heheheh… de skriker men tycker det är superkul! ..??
  Jag är så barnslig själv så den som tycker allt detta är roligast är nog jag själv.. 30 år och 2 barn.. kan inte hjälpa det…
  Hoppas din kväll blev bra i går! Var rädda om varann, Kram C

  Svara
 • Jag älskar pckså att gå klädd i pyjamasbyxor och raggisar!!:) Det är sååå skönt!
  Hoppas du hade en underbar kväll!!

  Kram kram

  Svara