Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:54 | november 20, 2009

Fredagkväll i stan

Hej fina. Har suttit på samma stol sedan klockan tre idag. Jag har hunnit med tre möten, äta mat och trycka i mig allt onyttigt från fikabuffen. Liv sover nu i min famn och jag och Peter sitter och planerar vår resa till New York nästa helg 🙂


15 kommentarer15 kommentarer om “Fredagkväll i stan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina du:)

  Så sött hon sover i din famn lilla Liv…
  åh, vad mysigt med New York, har alltid velat åka dit , tänka att få shoppa där 😉

  Nu ska jag ladda inför idol, ha en trevlig kväll.
  Kram!
  P.S min dotter hälsar att hon tycker Mio är så gullig så.

  Svara
 • Vill bara säga hur vacker du är, både på insidan och utsidan. Det senaste året har varit riktigt tufft för mig. Eller egentligen började allt före flera år sedan när först min mamma och sen min pappa fick cancer. I och med det blev min syster svårt deprimerad och funderade flera gånger på självmord. Alla tre mår bättre nu, tack Gud! Jag tog studenten i våras men när jag skulle börja plugga på universitetet i augusti kom alla jobbiga år ikapp mig och jag drabbades av panikångest. Jag klarade inte av att börja plugga. Jag har svårt att se ljust på framtiden men du Hannah ger mig oerhört mycket ljus i vardagen, det vill jag verkligen att du ska veta.
  Tack!

  Svara
 • Låter helt underbart mysigt. Ni kommer att få en fantastisk resa i N.Y var där för 1 år sedan i December. Jag önkar dig och din fina familj en trevlig helg och dig och Peter en underbar resa till N.Y

  Kram på er.

  Svara
 • Vad mysigt ni har det!Snart kommer nog personalen inte servera några fler bullar till dig 😛
  Måste bara säga hur rörd jag blir av alla fina kommentarer som läsarna skriver här och livsöden som de delar med sig av. Jag tycker óm att läsa om andras svårigheter i livet, det gör en som kanske inte varit med om liknande till en starkare person och ger större perspektiv i livet. Det får mig uppskatta så mkt i livet! Jag har fastnat här i din blogg sen Maria på Hår3000 berättade för mig om att du hade en blogg! Ha en fin kväll allihop (samt alla gulliga läsare)
  /d
  http://www.dinarasblogg.blogspot.com

  Svara
 • aha, jag som trodde det var denna helgen ni skulle åka hit.. jaja, nästa helg är de nog ännu mera julstämning så hoppas ni får en underbar resa hit!! 🙂 Kram!

  Svara
 • Liv verkar vara oerhört ”lätt” att ha med överallt!?? Mina barn har INTE varit det, rena mardrömmen att ta med sig faktiskt : )
  Hon verkar vara trygg och harmonisk och det är ju er förtjänst!
  Må så gott! Kramar från mig till dig…

  Svara
 • Fina vän, ha de så mysigt ikväll å njut. Tänker på dig också kramar Annika

  Svara
 • Ha en skön mys kväll, hoppas ni får roligt på bloggträffen. Kan tyvärr inte vara med, men nästa gång kanske??? Kanske springer på dig på stinsen någon gång:)

  Svara
 • Ha en riktig superkväll.Ta väl hand om varandra.Det är ni värda.Kram.

  Svara
 • Hej!så mysigt ni har det!ni månar verkligen om varandra!önskar er en underbar resa till New york nästa helg!Ha träffat 3 väninnor på hemma middag ikväll, vi har skrattat så vi har magkramp…så härligt!

  kramis

  Svara
 • Till Ylvalin!
  Bakom molnen skiner solen!livet går upp och ner, med med och motgångar!Ge inte upp, utan kämpa!Du kommer hitta en ljus stig igen!

  kram

  Svara
 • En fråga… Måste först säga vilket härligt inlägg det var om Er fina lya i tidningen, Allt i Hemmet Jul Special..

  Min fråga är. Vilket märke är det på din klänning? Den var helt UNDERBAR…

  Mvh Annsan76

  Svara
 • Välkomna till NYC 🙂
  vad ska ni göra här?

  den här veckan har vi haft toppenväder här på andra sidan Atlanten! underbar höst.

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas ni hade en trevlig kväll igår! Det va kul att träffa dig och Peter, ni va så härliga=)! Vi hade kul och stannade kvar på East! Vi ses på Bloggfesten, ser fram emot den=)
  Kramar Camilla ”5 barns morsan”

  Svara
 • Hej Hanna! Jag flyttade fran NYC i septmber. Detta ar de stallen jag saknar mest:
  * Azusa pa 44th mellan Fifth Ave och Madison: varldens basta bento box (lunch special)
  * Braai pa 51st mellan 8th och 9th: jattegod sydafrikansk mat, de har ocksa en vinbar som ar supermysig lite langre ner pa gatan.
  *Basera pa 9th mellan 50th och 51st: supergod indisk mat, speciellt deras lammratter och $5 bhel.
  Bara lite tips ifall ni har tid och lust 🙂
  Kram Catharina

  Svara