Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:07 | december 6, 2009

Söndag i stan

Hej min vän! Glad andra advent 🙂 Vi hade verkligen en trevlig och mysig kväll igår. Vi sov kvar i stan och äter frukost nu på hotellet. Barnen är fortfarande lyriska över gårkvällen… Jag med. Ska berätta allt och visa bilder från bloggträffen så snart jag kommer hem.
Puss och kram


17 kommentarer17 kommentarer om “Söndag i stan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon, tack så mycket för en fantastisk kväll hade super kul.Du och Peter är underbara människor med så varmt hjärta.
  Mio och william är dom mest underbara barn som finns !
  Ha en underbar dag massor med kramar Jessica

  Svara
 • god morgon!! Tack för en supertrevlig mingelkväll! Det gjorde ni så bra! Hoppas att det snart blir av en till! Jätte kul och träffa alla trevliga tjejer och er förstås!
  Många kramar och ha en skön andra advent!
  /dinara
  http://www.dinarasblogg.blogspot.com

  Svara
 • tack för allt igår,har taggat dig på facebook-säg till om du vill jag tar bort taggen;) Ni e en underbar familj! supertrevliga allihopa! Hälsa mannen,att han klara det galant som enda killen! kram sanna

  Svara
 • ps:hälsa william o mio att mina”tatueringsstreck”på armarna är kvar!-skitsnygga!*fniss fniss* (Not!) HAHA

  Svara
 • Också jag och Sanna är fortfarande alldeles leende och varmt glada för igår kväll. Brunchen nästa söndag kommer att bli ett riktigt guldkorn som vi ska njuta maximalt av och minnas länge, länge. Vi tar självklart med kamerorna och tar bilder 🙂 TACK. Tack för Din värme och kärlek som strålade ut till oss alla under hela kvällen. Och dina barn.. åååhh så ljuvliga. Jag blir glad av dig..!

  Famnen full med kramar
  från Annukka (och dottern Sanna)

  Svara
 • <3 Hej Hannah!!! <3
  Tack för en fantastisk kväll igår,jag var såå glad å lycklig när jag åkte hem så jag somnade med ett leende… Ni var/är helt underbara du å Peter.Å dina barn var ju hur gulliga som helst… Å tack för att jag fick vinna presentkortet,blir nån fin julklapp till mitt mirakel…Kram Jennie.. trevlig 2.a advent…

  Svara
 • Åh, a kul ni verkar ha haft 😀 ska bli så kul att få se bilder och lite ansikten från alla som var med.

  Ha det gott!

  Svara
 • Det verkar som att gårdagen blev en succé! Det ska bli roligt att se bilder så att vi som inte var med får ansikten på några av oss här i ”familjen”. 🙂

  Svara
 • jag igen… Var kul att se alla tjejer som tagit sig dit oxå,men har ju ingen aning om vem som är vem,lägger ut min bloggsida oxå,ska börja uppdatera den oxå… Kram å var rädda om varandra…
  mittmirakel.blogg.se

  Svara
 • Hej! Ni verkar ha haft en härlig kväll tillsammans. Anmälde mig också men fick tyvärr inget svar!! Ha en trevlig 2:a advent. /Snisan

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har nog inte kommenterar här på bloggfamiljen sedan i början någon gång. Lyckas alltid slarva bort lösenordet. Kan man inte ändra så man kan välja sitt eget lösen?

  Ialla fall så läser jag ju här varje dag och har följt dig sedan du bloggade på Mama. Har barn i ungefär samma åldrar fast jag har två flickor först och nu en liten pojk, och vi är lika gamla du och jag.

  Ska bli roligt att se bilder från er träff. Vi har flyttat från Sthlm för ett par år sedan och tillbaka hem till Bohuslän efter många år borta.
  Kika gärna in hos mig med.
  http://fridajensen.blogg.se

  Många varma kramar från Frida

  Svara
 • Hej käraste Hannah, jag är så tacksam för igår, ni lyckades verkligen med bloggträffen.:) Och lilla Mio som stog för huvud underhållning. Jag har filmat lite av hans moonwalk!! hihihii. Min vän, hoppas över allt annat att nån gång kunna fortsätta prata mer om livet och barnen vi hade så mycket gemensamt! Älskar din underbara familj. Din mamma är en pärla, och jag är så glad att jag vann hennes bok ;). Kram till er och ta hand om varandra. All kärlek, Magali
  PS: Sanna, Anna, Dinara, Jessica och alla ni som gjorde min kväll lycklig. Vi måste hålla kontakten KRAM tjejer!!!!
  http://magali.blogg.se

  Svara
 • Tack för en underbar kväll och så kul att träffa människor man annars inte skulle träffat.
  Dom kom från Göteborg och Småland bla. Roligt.
  Prata lite med Kina och vilken trevlig tjej hon är.
  Fick inte tillfälle att prata med dig eller jag blev någ för blyg men vad snygg du är och du är längre än vad jag trodde, Jag hoppas verkligen ni gör om detta och att man är välkommen igen.
  Du har en toppen man och vilka charmiga barn, man ville bara krama dom. Det var verkligen en annorlunda kväll och så snällt att ni ordna det för oss läsare. Kramar till er.

  Svara
 • hej hannah. ni verkade haft det jätte kul igår. blir lite avundsjuk – hade ju tänkt redan när det började pratas om bloggträff att jag absolut skulle åka till sthlm, men det visade sig att det blev fel helg. och nu med facit i hand var det tur att jag inte åkte. min mormor gick bort i morse och då vill man ju gärna befinna sig på hemmaplan nära familjen. tänk vilka olika livsöden det finns – min farmor fyllde i förra veckan 100 år och mår under de omständigheterna jätte bra. min mormor saknade min mamma (som gick bort i januari) så himla mycket att hon inte ville leva mer. så hon slutade äta för ett tag sen och för några dagar sen slutade hon oxå att dricka, och i morse gav kroppen upp. jag hoppas att hon är med min mamma nu! min mamma hann aldrig se min minsta dotter (var i v. 20 när hon dog) men jag hoppas att min mormor talar om för min mamma vilken underbar liten flicka hon är!
  ha en skön advent och tänd ett ljus för alla vi saknar!
  kramar christel

  Svara
 • Hej Hanna, tack för en mycket trevlig Bloggfest igår, jättekul att träffa alla live. Det är alltid roligare att ses ansikte mot ansikte och se alla i verkliga livet, man får ju en annan relation när man ses mer än över bloggen. Kul tävlingar hade ni och bra underhållnig av duktiga Magnus. Lärde känna fina tjejer som jag ska träffa igen och det är tack vare gårdagskvällen 🙂
  Ha en riktigt skön 2:a Advent 🙂
  Kram Malin!

  Svara
 • Åh, var Mio och William med också, vad kul det hade varit att få träffa dem med. Hoppas jag får tillfälle vid nästa bloggträff. Härligt att det blev en sån lyckad kväll! Kraaaaam

  Svara
 • Det var någon som undrade över min blogg, adressen är: http://vickepicke.blogg.se/

  Svara