Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:41 | januari 8, 2010

God morgon

För mig är det än så länge bara en tidig morgon och inte en god… Trodde inte att det var sant när klockan väckte mig 07.00. Har kunnat sova länge på morgnarna de senaste veckorna så det tar nog ett tag att ställa om mig till riktig vardag 🙁 Jag är nog världens tröttaste på morgnarna. Hoppas i alla fall att din morgon är god och att du mår bra. Ska köra pojkarna till skolan nu, sedan ska jag själv göra mig iordning och fara in till stan. Ett ljus i morgonmörkret och månen i bakgrunden.


10 kommentarer10 kommentarer om “God morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Go morgon Hannah,
  Ha en underbart fin Fredag och tack för din fina blogg. 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej fina du 🙂

  Du är inte ensam om att vara trött…det var en stor omställning för mig att börja jobba i måndags efter 12 dagars ledighet och jag är inte en morgonmännska om man säger så 😉
  Kram
  Lommo

  Svara
 • Hej Hannah!
  Här kommer en hälsning från ett strålande soligt jönköping med glittrande snö! Vilken otrolig vinter vi fått, var verkligen mycket längesedan det var så här!
  Förstår att resan hem blev dryg pga detta väglag! Njut nu av de sista dagarne innan jobbet drar igån ordentligt och vi kan vinka åt dig i tv:n…hi hi!

  kram

  Svara
 • Hej fina Hannah.Jag ser att du har den fina ljusstaken även i rött.Här i Skåne börjar barnen inte skolan förrän på Måndag.Jag ser fram emot att se dig i tvn.Ska bli spännande.Du får ha en riktigt skön helg.Vila nu riktigt mycket,så mycket det nu går med tre busungar,så du är pigg till Måndag när allvaret börjar.Stor kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • Heeeeeej Hannah, har försökt att kommentera i fleeera… månader, men har inte lyckats att logga in 🙁 Undrar varför det har varit så??? Så mycket att skriva om så det inte är klokt. Fick inte ens önska er gott nytt år 🙁 Måste bara säga att, så underbar Liv är 🙂 Alltid lika glad, det är så underbart och se 🙂 Kram på er allihopa i familjen

  Svara
 • Hej Hanna!
  Som ovan har jag också försökt logga in ett bra tag. Som väl är har jag ändå kunnat läsa bloggen under hela tiden:)
  Nu har jag gjort det jag länge gått o tänkt, beställt neu lash! Vilet resultat man kunde se på dina före o efter-bilder, helt otroligt!!
  Då jag gifter mig i juli känns det här som en liten extra grej att fixa till sig med:)
  De frågade var jag har hört talas om produkten.
  Hannah Graafs blogg så klart!! 🙂
  Hoppas Ni hunnit sova ikapp er lite efter skidresan och att Ni får en fantastisk helg!
  Lycka till på inspelningarna!!
  Kram Sofia

  Svara
 • Hej på dig Hanna!
  Såg att ni varit i min hemstad och käkat på Max 🙂
  Inte stor ”stad” men än så länge bor man liksom kvar. Eran lilla tös är bland det sötaste som finns.
  Ville bara logga in och säga hej och tack för en fin mysig blogg 🙂

  Svara
 • Hej! Ville bara önska dig en trevlig helg, tack för att du är den du är och att du har världens bästa blogg =) Lilla Liv är altid så glad och dina två killar som är för charmiga !
  Massor med kramar och pussar till dig =)

  Svara
 • Hej finfina Hannah!
  Ja, mornar är verkligen inget att leka med…..gå upp tidigt är inte min melodi! Utan när man kan ligga och dra sig länge under det varma täcket är underbart, särskilt nu när det är svinkallt ute. Som tur är så är även min lilla dotter en sjusovare på morgonen:-)
  Ni verkar ha haft en supermysig vintersemester, härligt.
  Skall bli jättekul att få se dig i ditt nya TV-program, det kommer att gå kanonbra!!!
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Vill önska er en trevlig helg i vinterkylan! Det ska bli jättekul att se ditt program snart.

  Ta hand om er!

  Kram
  Marika

  http://design-minlycka.blogspot.com

  Svara