Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:17 | januari 22, 2010

Fram och tillbaka

Kära Du, hoppas allt är väl. Precis när jag publicerade mitt inlägg igår så dog batterierna till datorn och jag blev åksjuk för att ha stirrat på skärmen i en timme 🙁 Såg idag att inlägget var lite snurrigt :-)Vi kom till hotellet två inatt, det var en lång resa. Barnen vaknade till när vi bar in allt så vi somnade nog inte om förrän vid halv tre. Vi fick ett stort fint rum och sov som stockar. Vi vaknade tio imorse… en riktigt skön sovmorgon.
Jag åkte studion strax innan elva och sitter nu och blir stylad. Peter och barnen kommer om en stund och ska titta på när vi spelar in. Idag är det bara jag, för det är inte det vanliga programmet som ska spelas in utan vi ska ha nio dragningar med Miljonlotteriet då de vinner mellan en och fem miljoner kronor. Detta kommer visas innan varje lördagsprogram. Det är verkligen härligt att få vara med och se glädjen när de vinner 🙂
Önskar dig en underbar helg.
All kärlek.


10 kommentarer10 kommentarer om “Fram och tillbaka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste bara säga att ni är en underbar och gullig familj och din man Peter är en fantastiskt person som verkar vara en sån bra pappa! Jag skrattar så jag tjuter när jag läser hans inlägg!

  Tittade på kanal 3 igår kl 19 och du är lika vacker som vanligt. Sveriges snyggaste mamma, helt klart!! Väldigt fint stylad och snygga kläder också!

  Trevlig helg!!

  Svara
 • Kan inte annat än hålla med det Lycka skrev alldeles nyss 🙂

  Trevlig helg alla 🙂

  Svara
 • Jag önskar dig och din fina familj en riktigt skön helg.Instämmer också med Lycka och lommo.Kram.

  Svara
 • Vilken minst sagt händelserik resa till Göteborg ni hade:-) Kan tänka mig att det var skönt att lägga sig och sova när ni väl kom fram!!
  Va underbart att du har med dig familjen till Götet….hoppas ni får en underbart mysig helg!!
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Inte visste jag att du är en gammal raggare Hannah. Ser på kvällens pogram och skrattade, underbart… Bara ett ge igen på Hans =)Hoppas eran helg blir superbra. Jag lider med dig då resan till Göteborg inte gick som planerat. Ta hand om dig och din fina familj.Kram Linda

  Svara
 • Hej underbara Hannah!
  Sitter och tittar på Lyckohjulet just nu. Kan inte sluta skratta åt ditt skratt! Så vill jag också skratta 🙂 Låter så härligt!

  Tack för en superbra blogg.
  Stor kram till dig.
  Madde

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad duktig du är på tv du passar super bra för programet. Alltid lika snygg, ha en trevlig helg massor med kramar Jessica
  Din blogg är BÄST =)))

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag vill börja me att ge dig lite credit för att du är så tapper hela tiden. Att du lyckas balansera hemmalivet och mammarollen med en karriär är helt fantastiskt. Din blogg är den enda jag läser för att du är så äkta och framförallt ärlig. Sitter och tittar på Lyckohjulet just nu. Älskar dina skor!!! Ja det är en pina att stå i de hela tiden men du gör det så bra så 😉 Hoppas ni får en superskön helg, kommer hålla utkik efter fler inlägg då jag jobbar heela helgen och din blogg är min enda underhållning!
  Fortsätt vara ditt härliga jag
  Många Kramar / Adriana

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag känner igen det där med att inte vara en liten familj!
  Jag och min sambo har tillsammans 5 barn varannan vecka (2 gemensamt,3 sedan tidigare) och det är svårt med vilken bil somhelst för man har ofta mkt grejer med sig,barnvagn,skötväska,bilstolar etc etc…

  Vi kör en Renault Trafic,faktiskt att rekommendera till storfamiljen!
  Gott om plats och faktiskt en rätt mysig bil att köra dessutom! =)
  Min sambo är säljare på Bilia i Segeltorp just för Renault transportbilar!
  Säg till om ni vill byta bil… 😉

  Många kramar!
  /Carro

  Svara
 • Hej!önskar er en lugn och avkopplande helg i Båstad!

  Sov så gott!

  kram

  Svara