Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:33 | januari 30, 2010

Sodom och Gomorra

Jag är helt förslappad, helt förstenad av lathet. Har fortfarande inte kommit utanför dörren än mindre kommit ut ur mina gamla myskläder 🙂

Liv har vaknat och far runt över golvet som en dammsugare på crack. Hon är glad som alltid och verkar inte lida av sina föräldrars försoffning. Känner dock att jag måste ut nu, den friska luften gör mig säkert piggare.

Kom att tänka på alla mina gamla inlägg från MAMA-tiden, då jag bloggade där, när Liv låg i magen och vi flyttade runt och även på den tiden ”levde ” i IKEA-säckar. Alla min gamla inlägg fanns kvar och det var så kul att gå tillbaka och titta på bilder mm. Pojkarna har blivit så stora, särskilt Mio. Han såg så liten ut, men när jag tänker efter så var det ju över ett år sedan. Tiden går så fort. Tänk vad häftigt för barnen när de blir stora och kunna läsa min blogg, se alla bilder. Som en lång och mer levande dagbok för dem. När jag läste igenom några inlägg så hittade jag bilder från vårt hus… som det såg ut då, i alla fall i vår walk-in-closet 🙂

Ganska passande med tanke på Peters inlägg idag.

Före...

Före...

...efter Graafryds bott in sig.

...efter, nu när Graafryds bott in sig.

Man hinner ju aldrig städa grundligt, sortera i alla förråd och garderober. Vi reser så mycket så dessa förbaskade överfulla IKEA-säckarna och resväskorna står lite här och var. Jag tvättar och packar om i samma påsar och väskor för nästa resa. Och ekorrhjulet fortsätter.

Gillar talesättet, ”Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete”.

Ikväll hade vi bjudit ut Kina och hennes Jesper på middag inne i stan och sett fram emot att få umgås och prata lite skit, men barnvakten blev sjuk så det får bli en hemmakväll istället.

Hörs lite senare.

Varma kramar.


4 kommentarer4 kommentarer om “Sodom och Gomorra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj oj, sicka röra! bara att bestämma en ledig dag att idag röjer vi, så skönt när det är gjort!
  Har just tänt ett ljus med tårar i ögonen, läste om lilla bäbisen Felicia som bara är några månader och fått en hjärntumör som ej går att ta bort.Felicias fond barncancerfonden!
  Mina tankar går till lilla Felicia och hennes föräldrar och storasyster, livet är ibland så grymt och orättvist.

  Önskar er en lugn o go kväll!

  kram

  Svara
 • Härligt att se att det inte bara är hos mig som det är stökigt:-)
  Men i övrigt, vilken underbar ”walk-in-closet”…..den hade jag gärna haft:-)
  Hoppas du och familjen får en mysig lördagkväll! Här blir det Robinsonfinal för hela slanten….
  Puss och kram hela dan:-)/Lisa.

  Svara
 • Talesättet ”hellre lite skit i hörnet än ett rent helvete” håller jag verkligen med om =)

  Jag ÄLSKAR att STÄDA & RÖJA 😉 Jag hjälper er gärna. Jag är en MÄSTARE på det där. hihi.

  Ring om ni behöver hjälp med städandet och röjandet 😉

  I min blogg finns BILDBEVIS påhur mycket jag älskar att städa 😉

  Ha en underbar lördag vackra du!

  Kram Malin –> http://www.mittlivsomblandrasenmalin.blogg.se

  Svara
 • kollade på dina badrumsbilder från mama.. men det va super svårt att se om det var matt el glans på kakeln! Hur blev badrummet förresten? såg fint ut då iallafall =)

  Svara