Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:44 | februari 13, 2010

Vilket glojärn?

Okej, här kommer de…

Nej, det här var bara Baby-Liv och Mathias. Det är Mathias som jag varje sommar köper solglasögon av, nu får han stå för den andra varianten också. Han har en uppsjö av märken, MYKITA och Paul Frank mfl.

Nej, det här var bara Baby-Liv och Mathias. Det är Mathias som jag varje sommar köper solglasögon av, nu får han stå för den andra varianten också. Han har en uppsjö av märken, MYKITA och Paul Frank mfl.

1

1

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

9

9

10

10

11

11

12

12

13

13

Får jag be om ditt tycke nu 😀

Världens största kram.


78 kommentarer78 kommentarer om “Vilket glojärn?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 11 + 13 🙂

  Svara
 • Du passar otroligt bra i glasogon! Jag rostar pa nummer 2!

  Svara
 • Hej,
  jag tycker att du var finast i nr 8 & 11 🙂
  Ha en underbar dag, ska snart åka och jobba, de blir till o kolla på melodifestivalen på jobbet sen ikväll 😀
  Ha de gott//
  Malle

  Svara
 • 8 eller 9 tycker jag 🙂
  men du passar ju i alla 🙂

  Svara
 • Nummer 13

  Svara
 • Absolut nr.9, de var skitsnygga och passade dig perfa!

  Kram//Linda

  Svara
 • Jag tycker helt klart nr 5!! Jättefina!

  Svara
 • 5,väldigt snygg ! och 7 hahahahahhahaha 😀 Du är såååå fiinn !

  Svara
 • 1,2,3,4, 9, 10, 11,
  du var mest snygg i allihop.men dom mörka solbrillorna är klockrena

  Svara
 • Nummer 6&13…men måste du ha så stora glasögon?De finns ju mindre och lite mer diskreta varianter…

  Svara
 • Nr 13! 🙂

  Svara
 • nr 2 och 9 va bäst….
  vilka va dina favoriter hannah

  Svara
 • ska du ha på dig dom hela tiden sen? även i lyckohjulet ell bara hemma?

  Svara
 • 9 eller 11 -absolut! kände på mig att du skulle passa i pilot modell. 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Nr 5 eller nr 9. Tänk på att du inte ska lessna i första taget, det är dyrt att byta glasögon. Du är fin i nr 2 oxå men jag tror att de är just sådana man lessnar på… Lycka till, du är supersnygg i alla men de flesta ser lite stora ut. Själv har jag haft glasögon sedan jag var 9 (fyller 40 i år) men använt linser sedan jag var 16 – vilken befrielse när man som jag har -9,0 (närsynt).

  Svara
 • nr 9 är allra snyggast på dig!
  du passar väldigt bra i glojärn 🙂
  kram

  Svara
 • Nr 1 & 13 is my humble opinion..

  Svara
 • 🙂 :B 🙂 🙂 Nummer 6 och öven nr 10 (sol-brillorna).. absolut nr 6, jag har likadanna nästan… dem passar till alla kläder o tar inte över för mycket.. SNYGGT!! 🙂

  Svara
 • -Nu har jag frågat mina vänner… alla röstar på nr. 6 🙂 🙂 🙂

  Svara
 • Nr 2 eller nr 4 🙂 2an passade du riktigt bra i:D

  Svara
 • Jag tycker nr 8,9 eller 11
  Kram

  Svara
 • Jag tycker också 4:an&6:an äroxå fin, de andra är lite slätstrukna…men det beror ju såklart på i vilket sammanhang du ska bära dem…
  pilotvarianter är ju alltid snyggt!

  Svara
 • Jag tycker 1,8 eller 13.Kram.

  Svara
 • hej hej..va fin du är i glasögon..:) röstar på Nr 5:)

  Svara
 • Jag tycker nr 8 eller 13 och släng med solglasögonen med, dom var jättefina! Kramar

  Svara
 • Jag tycker nr 9 🙂
  Kram

  Svara
 • 2 & 13 va snygga på dig ..=)

  Svara
 • Jag tycker nr 2 va bäst på dig 🙂

  Svara
 • Helt klart 4an! eller 8an kanske

  Svara
 • Hejj Hannah 🙂

  Alla va snygga men mina favoriter är 4,6 och 13!

  KRAAM <3

  Svara
 • Helt klart nr 1 eller 13!!!
  Med dina vackra anletsdrag skall du inte ha för uppseendeväckande glasögon för då försvinner ditt ansikte.
  KRAM

  Svara
 • Jag måste vara helt ute när det gäller mode för jag tycker alla var fula utom solglasögonen. Om jag måste välja några ändå, så passade du bara i nr 13. Och solbrillorna så klart!! 😉 Kram

  Svara
 • Nr.2 och 13

  Svara
 • Jag tycker nr. 5.
  Många av dom andra modellerna är för stora.
  Nr 5 är lagom för ditt ansikte, ska ju vara ett ansikte med glasögon och inte tvärt om 😉

  Svara
 • Nr 6 !!

  Svara
 • Nr 1 och 13 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag tycker nr 2 – absolut och solglasen! Tack för en mycket bra blogg. Kram Anneli

  Svara
 • Hm, va, vadå? Är det seriösa val? Nä, inga 😮

  Svara
 • Du var jättefin i 9:an guldbågen! 10 solen var du riktigt glammig i!
  Snygg mamma!

  Svara
 • Aboslut nr 9!!! Kanske 13 oxå…
  Ha en bra dag!

  Svara
 • Jag tycker att 13 är snyggast men skulle nog föredra mer diskreta eller i alla fall lite mindre glasögonmodell, stora är mode just nu men redan på väg ut om man ser på modet nedåt mot kontinenten. Stora solglasögon är ju en helt annan sak 🙂

  Svara
 • Jag tycker helt klar 9:an passade dig perfekt vackra Hannah! 🙂

  Svara
 • Nr 5!! Å såklart solbrillorna a´la Garbo 🙂

  Svara
 • Nummer 6!

  Svara
 • Jag är så kräsen så jag hade inte valt något av dessa par, inte min smak/stil. 🙂 men solbrillorna var görcoola!! Dom ska du ha i alla fall! Kram Malin

  Svara
 • 1, 4 eller 13 måste du ha. Det var de enda som var snygga.

  Svara
 • 6 & 13! Men Hannah, det som vore snyggt på dig vore ett par svarta något markerade! Inte så ”lustiga”, för du har ju en klassisk stil, då vore det finare med klassiska bågar 🙂 Dem kan vara snygga och ovanliga, men inte som dessa, de passar inte din stil alls.

  Svara
 • Jag tycker helt klart nummer 4!!
  Solglasögonen va också sjukt snygga!!

  Svara
 • 8,9 eller 11. De sista var också fina!

  /d

  Svara
 • Just det, fyrorna glömde jag, de skulle också vara fina.

  Men jag tror du kan hitta några ÄNNU snyggare!!! Kan du inte ha en till test-omgång med ca.10 nya?? Vore himla kul!!!

  Kram!

  Svara
 • Nr 9 !!!!!!

  Svara
 • NR 9 och 6. De gör sig båda utmärkt till ditt ansikte. Vill inte att de ska vara intetsägande men samtidigt inte överta. Färgen på båda är mjuk och varm och tar inte över samt passar dig utmärkt 😉 Du gör dig i varma guldiga nyanser. Nr 6 kan vara lättare att tröttna på i och med att de är aningen mer ”skarpa” (större) men ändå grymt cool form, vilken passar din ansiktsform och höjer dina kindben ännu mer. Men pilotformen var också toppen i min mening =)
  Mitt tips är att välja ut si sådar 2,3 st som är favoriter och sedan gå runt med dem lite då och då för att känna vilka som känns bäst på näsan osv. Nr. 6 har väl inga ”plastkuddar” på näsan så dessa måste man känna om de sitter ok, även om det går att justera ändå både bakom öronen samt böja till i skalmarna. Men nr 9 ”piloterna” går ju att även ändra med ”näskuddarna”.
  Hoppas att jag kunde vara till lite hjälp i allafall 😉
  Lycka till med valet =)

  Svara
 • Enligt mig klär du allra bäst i par nummer 4, 9 eller 13! Supersnygga.

  Svara
 • nr 9 !!!!!

  Svara
 • Nr 9:D

  Svara
 • Jag tycker antingen 5, 9 eller 13

  Svara
 • Du passar ju i allihopa tycker jag 🙂

  Svara
 • Hejhej.Nr 9 bäst tycker jag som flera här o kanske nr 5.
  Men ska ju kännas bra för dig oxå..Kram

  Svara
 • 8 eller 11 skulle jag säga 🙂

  Svara
 • nr 8!

  Svara
 • Vet inte varför men jag tycker du är kusligt lik Rickard Engfors med brillor nummer 2 på dig ; ) Menat som en komplimang, han blev väl vald till Sveriges vackraste kvinna nåt år Haha! Om jag ska välja ett par så blir det nummer 5, för att de är minst, tycker alla andra var på tok för stora, du drunknar lixom bakom dom. Men du kanske vill ha ettpar stora? Ett tips bara nu när du väljer bågarför första gången, är att ta ett par som är lite mer diskreta. Typ med trådgarnityr, du vet med halvbåge. Har själv haft glasögon länge och tycker att trådgarnityr är dom bästa. Inte bara för att det är snyggt utan även för att det funkar bäst. Har du ett par helbågar som dessutom har en stark färg runt så kommer det bara bara bli besvärligt att använda, man blir lätt disraherad av bågen som man ser inifrån när du tittar genom glasen. Tex när du ska köra bil är det ju livsviktigt att du har perfekt syn och det funkar inte med helbågar när du ser hela bågen inifrån glaset. Kanske extra viktigt att tänka på eftersom det är första glasögonen och du är ovan. Ett annat tips är att inte välja bågar efter mode, om det nu är ” inne” med stora det vet inte jag men mode kommer ju och går hela tiden plus att det är ganska dyrt att springa och byta bågar så fort modet ändras. Du som har så vackra ögon ska inte dölja dom bakom breda mörka bågar. Jaja nog med tjat från mig. Lycka till! Kram

  Svara
 • Rekomenderar inga alls,tycker alla ser för stora ut för ditt ansikte,konstiga modeller.Det är inte många som passar i stora glasögon,hoppas att jag inte behöver några så länge modet ser ut så 😉

  Svara
 • För mig är valet solklart. Nummer 5 när du vill vara snygg och nummer 6 när du vill se trendig ut. De flesta är ALLDELES för stora för ditt ansikte. Jag vet att det är trendigt med stora glajjer nu, men man ser ju bara ut fånig ut i det, tycker jag. Pilotbrillor gör att man får påsar under ögonen utan att man har det :).
  Själv skaffade jag glasögon för 3-4 år sedan och tyckte det var JÄTTESVÅRT att hitta fina. är också närsynt och använder dem om jag kollar på TV eller går på bio.

  Lycka till med att välja nu 🙂 Kram!

  Svara
 • 8, 9 eller 11! röstar nog mest för 9!8-)

  Svara
 • Nu måste jag tycka lite till…om du ska ha glasögonen på dig jämt, så tycker jag att du ska försöka hitta lite diskretare bågar. Du har ett väldigt vackert ansikte som försvinner i dessa jättebågar. Ja, förutom i nummer 5 då. Ha en härlig lördag!
  Inte ska väl du kolla på melodifestivalen eller så? Nej, jag tänkte väl det…Hoppas att Andreas Johnson har en bra låt.
  Kraaaaam

  Svara
 • nr 9 va fina, dem smälter in.

  Svara
 • Inget illa ment men jag tycker ditt vackra ansikte och ögon försvinner i så stora och markerande bågar. En nätt tunn båge skulle passa dig mycket bättre för att framhäva ditt ansikte och ögon istället för att glasögonen blir i fokus. Lycka till med ditt val!

  Svara
 • nr 5 är snyggast

  Svara
 • Jag gillar nummer 2 på dig =)

  Svara
 • Nr 5, 9, och 10 =)
  De andra är lite för stora för min smak.

  Lycka till!

  Svara
 • Jag tycker du har för fint ansikte för dessa, du ska ha mindre och mer diskreta. Men annats var 9 en favorit, Kram

  Svara
 • 3, 4, 5 och 6.. Var inte rädd för lite färg 😉

  Svara
 • Jag tycker nummer 5 =)

  Svara
 • Jag tycker nummer 9, 11 eller 13
  /Malin

  Svara
 • 5, 6 eller 9. 😀

  Svara
 • 9! Eller 8.

  Svara
 • Vackra Hannah du klär i allt! Utom de turkosa kanske, de var ingen hit! 😛

  Svara
 • Helt klart 9:an, blev lite sugen på dem själv nu 🙂

  Svara