Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:33 | mars 17, 2010

Dans och thai

Hej min vän, hoppas att du mår bra. Jag ligger som vanligt efter en lång dag ensam på mitt hotellrum. Var helt slut efter sista inspelningen och ville helst bara dra täcket över huvudet och sova, men det måste ju ätas och så kan jag för allt i världen inte missa Grey´s Anatomy 🙂

Såg att jag fått frågan om vad vi gör bakom kulisserna mellan programmen. Den enda gången som jag sitter ner är på lunchen. Då har jag ca 40 minuter då jag ska äta, gå på toaletten, byta om och bli sminkad. Annars går allt på löpande band. Så fort ett program är klart så byter jag om, smink och hår fixas och sedan är det bara att springa ut i studion igen. Så när dagen är slut då är även jag totalt slutkörd. Jag har det fantastiskt kul, jag älskar mitt jobb och har världens bästa kollegor, men dagarna tar all min energi.

Idag har vi också spelat in några ”kändisprogram”. Det var extra trevligt för Daniel Da Silva var en av de tävlande och han lärde jag känna genom min syster yster. Kommer du ihåg den första tävlingen vi hade här på sidan? Då fick de glada vinnarna bl a dansa med honom hemma hos mig och Peter en varm och vacker sommardag 🙂

Du får kolla nästa vecka om ha dansade brallorna av sina medtävlande.

Du får kolla nästa vecka om han dansade brallorna av sina medtävlande.

Mysgubben Björn (På spåret) och komikern Lasse snurrade hjul med Daniel. Björn var så gullig.

Mysgubben Björn (fd På Spåret) och komikern Lasse snurrade hjul med Daniel. Björn var så gullig.

Redo för att ge oss i kast med fler kändisar.

Redo för att ge oss i kast med fler kändisar.

Denna gång med Richard, mannen med de gyllene skorna...

Denna gång med Richard, mannen med de gyllene skorna...

...och Let´s dance Annika och Harald Treutiger. Annika som även blev mamma till lilla Kelvin för två månader sedan.

...och Annika känd från Let´s dance och Harald Treutiger. Annika som även blev mamma till lilla Kelvin för två månader sedan.

Den här klänninge kommer från det danska märket Samsoe & Samsoe. Gillar deras kläder mycket.

Den här klänningen kommer från det danska märket Samsoe & Samsoe. Gillar deras kläder mycket.

Gröna blad och papegojor från Miss Sixty...

Gröna blad och papegojor från Miss Sixty.

Då kom ju ett litet fågelbo väl till pass.

Då kom ju ett litet fågelbo väl till pass.

Ikväll gick vi och åt på ett ställe med himmelsk Phad thai.

Ikväll gick vi och åt på ett ställe som serverar en himmelsk Phad thai.

Jag åt i vanlig ordning som om det inte fanns en morgondag.

Jag åt i vanlig ordning som om det inte fanns en morgondag.

Åh, vad jag vill ha mina glasögon nu (de är tydligen populära för det var flera veckors väntetid på dem). Känner att bokstäverna flyter ihop på skärmen, fast det kanske mer beror på min trötthet 🙂

Nu ska jag faktiskt vara tråkig och lägga undan datorn och försöka sova.

Var rädd om dig och sov så gott.

All kärlek.


15 kommentarer15 kommentarer om “Dans och thai”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Som vanligt lika söt i alla dom olika klänningarna o frisyrerna du har haft under inspelningen idag. O du kommer säkert att bli kanon snygg i dina glasögon oxå. Själv går jag oxå o väntar på mina nya glasögon i lilla med rosa skamlar senast färgen o en båge som verkligen sticker ut för dom är handgjorda så alla är inte likadana.

  Ha en bra dag imorgon Hannah..

  Kram

  Svara
 • Har du bara 40 minuters lunch? Det låter inte alls hälsosamt. 🙁
  Igår var jag på en föreläsning om stresshantering som hölls av professor Peter Währborg, som forskat om hur stress påverkar oss. Mycket intressant. Visste du att idag får vi lika många intryck och lika mycket information inpräntade i oss under en vecka som en stenåldersmänniska fick under en hel livstid? Vår hjärna klarar inte detta och det är delvis därför alla är så stressade numera.
  Tycker du gör helt rätt i att dra täcket över huvudet efter en arbetsdag. Sov så mycket du kan, så din kropp får återhämta sig.
  Stor kärlekskram! 🙂

  Svara
 • Godmorgon!
  Visst har dom god Thaimat på S.P.I.C.E!
  //U

  Svara
 • Hej Hanna!
  Håller med, du är alltid så fin i klänningarna och i håret!! Jag har en liten fråga:
  Hur varmt är det i studion? Du har ju ofta klänningar med bara armar och bara ben och Hans har skjorta, byxor och kavaj. Fryser du, eller är det väldigt varmt för Hans?
  Ingen viktig fråga, men jag blev så nyfiken =)
  Tack för din blogg!!!
  Jag ligger hemma och är sjukskriven pga att jag mår extremt illa under min graviditet (är i v. 13 nu) och bloggfamiljen får många besök av mig varje dag =) Jag orkar inte göra så mycket annat än kolla dator,tv och läsa böcker…
  Hoppas du har en fin dag!
  Mia

  Svara
 • Snygg grön klänning men du får gömma BH banden 😉 snart helg!!!!!!!!!!!

  Svara
 • Hej vackra Hannah.Som vanligt fantastiska bilder.Jag gillade den gröna klänningen från Miss Sixty.Jag förstå verkligen om du är trött med det tempo som ni kör.Men i morgon är det FREDAG,din bästa dag.Och så får du resa hem till familjen igen,tror Peter saknar dig väldigt mycket.All kärlek.Puss o Kram.

  Svara
 • Åh, vart kommer den vita kläningen med mönster som du har på bild nr3? Den var jättefin! Förstår att du vill ha dina glasögon. Jag trodde inte att jag behövde mina när jag fick dem. Men det blev en markant skillnad och nu lämnar jag inte sovrummet utan=))

  Svara
 • Full fart men det kanske det är värt när du får ledig tid med familjen periodvist!?
  Hoppas du får en bra torsdag!
  Kram Cissi

  http://cissileandersson.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för alla fina bilder. Du har verkligen fullt upp! Hade ingen aning om att det är så intensivt att spela in programmen, så jag förstår att du måste vara helt slut på kvällen,att du ens orkar blogga.. men tacksamma är vi allihop!
  Snart är det fredag…. 😉

  Kram Lommo

  Svara
 • Oj vad intensivt det låter! Förstår att du är trött efter dagar som dessa! 🙂
  Spännande att få se dina nya brillor, låter ju som något alldeles extra när det tom är väntetid på dem! Du kanske kan få glaset till bågarna lite innan? 😉
  Jag som inte har hängt med från start här på sidan missade ju såklart den tävlingen du pratade om, men vilken härlig vinst! Jag vinner mycket hellre möten med människor än saker! Inga fler sådan tävlingar planerade?
  Kram

  Svara
 • Om du går upp o väljer månad eller skriver i sök den 13 februari 2010 – 14:08 så hittar du när Hannah prover glasögon o vilken båge hon har valt ut. Så får de dom lite i förväg o hon klär bågen kanonbra.. Lycka till..

  Svara
 • Hur snygg får man vara?!:D

  Men jag undrar när kändisveckorna sänds, skulle inte vilja missa daniel, annika b la..
  Jag hittar det iaf inte på Miljonlotteriets hemsida;)

  Kram och kämpa på för det blir verkligen bra i tv!!

  Svara
 • Ååhh…vackra underbart fina du….!!!!!!!!!
  Man blir bara varm & glad när man ser dej….:)
  kramisar

  Svara
 • Hej!!

  Ville bara säga en sak: Glöm inte att Du är värdefull! (som du brukar säga till ”oss”)

  Många styrkekramar

  Svara
 • Visst är det SPICE här i Göteborg? Min favoritrestaurang! Tar alltid Pad thai… Borde testa nåt annat men den är bara för god. Ha en riktig myshelg<3

  Svara