Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:37 | april 26, 2010

Frågor och svar

God kväll min vän. Först vill jag berätta för dig hur glad jag är över att du finns. Tack för värmande ord och uppmuntran. Tycker även det är underbart att vi alla håller fast vid att denna sida ska vara varm och inte full av elakheter och provokation. Det finns det nog av! Tack för att jag får vara din vän och att du är min 🙂

Och nu så tänkte jag svara på lite frågor som jag fått innan jag somnar. Håller på att göra det nu, men ska hålla ögonen öppna och dreglet borta från tangentbordet.

lommo

23 Apr kl 19:15

Vart kommer det fina flätade silverarmbandet ifrån,det var jättefint!

Svar: Tack! Ja, det är så snyggt! Det häftiga är att Liv har ett exakt likadant och så har vi en annan modell också. Vi matchar varandra i allt. Märks det att jag tycker det är roligt med en liten tjej 🙂 Armbanden är i silver och kommer från märket Buddha to Buddha. Gå in på deras hemsida och du vill ha allt. Kul också att det finns till barn. www.buddhatobuddha.com

Stor kram bästa Lommo.

q124

q216

Hej Hanna… Vilken urgullig tröja Liv har på sig=) Vart har du köpt den? Jag har haft en underbar helg. Tjejträff med spa på lördagseftermiddagen med god mat å dans! I går tog min man hand om allt här hemma å jag bara slappa, han bjöd på gott grillat! Detta hör inte till vanligheterna så det var riktigt skönt!!! Kram och hoppas du får en fin vecka!!!

Svar: Hej fina. Den har jag köpt rätt nyligen på H&M. Kram!

q315

Koftan från H&M.

Jossssan

22 Apr kl 17:31

Hej Hannah. Hade du gärna kunnat lägga upp fler bilder på din frisyr du hade när du gifte dig, jag har själv bal i Boden den 5 juni och skulle gärna velat ha håret så. Tack.

Svar: Vad kul med bal. Jag har tyvärr inte så många fler bilder på just frisyren än de jag redan visat. Tre sidor av frisyren kanske hjälper lite mer?

Lycka till! Kram.

Bakifrån.
har2

har3Lisvadi

23 Apr kl 20:01

Hej underbara Hannah. Tack för en härlig blogg! Jag är också trebarnsmor, mina gryn är åtta år, sex år och 14 månader. Min lilla äter mest bara det hon ser att vi äter, resten ratar hon och KRÄVER att omedelbart få smaka av oss!:) Men nu till frågan, var kan man få tag i skylten med texten “wish it, dream it, do it”? Den är bara så otroligt härlig. kram från mig och min familj

Svar: Underbar är du också 🙂 Jag ska försöka ta reda på det. Förhoppningsvis redan imorgon, så håll ögonen öppna.

All kärlek.

Anna09

21 Apr kl 10:42

snälla, vart kommer den fiiiin fina kjolen ifrån som du har på dig lite längre ner bland inläggen; en lite beige med volanger och en röd top till. Den är supersnygg.

Svar: Hej Anna, den fina kjolen kommer från märket TIGER och finns på bl a NK Designers. Stor kram.

cimg0635

Chrissa
17 Apr kl 12:40

Hej Hannah!
Tack för en trevlig och intressant blogg. Var i från kommer dina solglasögon? (lunchbilden)Himla fina!
Må så gott!


Svar: Det är ett par Marc By Marc Jacobs-glasögon. Köpte dem i USA för tre år sedan. Finns liknande i massor av andra olika märken, så du hittar säkert ett par nu till sommaren. Hoppas! Kram kram.

cimg0573

God natt.

All kärlek.

/Din trogna vän

 

 

 

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Frågor och svar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ohhh, vilken underbart fin håruppsättning!
    Ha en härlig tisdag, hoppas humöret är på topp idag! 😉

    Svara
  • tack snälla Hannah för att du tar dig tid att svara. Och så tycker jag du är så cool på bilden med den fina kjolen och röda linnet där du är superchick och så har du en napp i ena handen 🙂 stor kram.

    Svara