Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:04 | juni 6, 2010

En vacker dag

Hej min vän. Vilken underbar dag! Imorse gick vi ner till Prästängarna och tittade på Tristan och Mio när de hade fotbollsträning.
Efter det så gick jag och Peter ner på byn och åt frukost i solen. Liv sov länge i sin vagn. Skönt att kunna få en stund tillsammans och bara prata och umgås utan att behöva jaga barn 😉
Halsen gör mig fortfarnde ont och jag misstänker att jag måste ta tag i remissen som jag fått för att operera bort mina pungkulsliknande halsmandlar. De är bovarna till mina eviga halsproblem 🙁
Önskar dig allt gott 🙂
Stor kram


9 kommentarer9 kommentarer om “En vacker dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah jag vill inte komma med som någon sa innan om ett av mina kommentarer här pekpinne men du skall nog hålla dig inomhus merrän en dag så du blir riktigt frisk. Sonen mina har oxå jätte stora halsmandlar men stannar han inne merrän en dag blir han frisk. Sen tror jag du skall begära en riktig undersökning utav en Öron näsa halsdoktorer som kan sina saker. Såg när min dotters sambo gick till vårdcentralen tre ggr på rad för hals ont o dom sa halsfluss o gav honon pencillin o efter sista gång sa jag nej nu är det STOPP du skall till en riktig läkare. O jag hade rätt han hade en halsböld o när dom hade tappat den o gett honom en rejäl dos antibiotika så var han frisk. Han har inte varit sjuk på en månad för det är precis en månad sedan idag som dom tappade hans halsböld o samma dag fick min dotter besked om sitt utomkvedshavandeskap. Men nu mår bägge bra.
  Så snälla Hannah va rädd om dig för du kan få en massa föld sjukdommar istället.
  Skickar en solig kram ifrån skåne till dig.

  Svara
 • Hej finaste Hannah.Så lik du är Maggan på den bilden.Var rädd om dig vännen.Kram.

  Svara
 • jisses va brun du är….

  Svara
 • Hej Hannah!
  För ett år sedan opererade jag bort mina halsmandlar! Det bästa jag gjort (förutom att bli mamma till två flickor vill säga!). Jag hade ständiga varklumpar i mina gigantiska mandlar och ont hela tiden. Om det är något du undrar ang. operationen så fråga!
  vh
  Monika

  Svara
 • Jag hade 11 st ”halsflusser” på ett år när barnen var små och det var på tal att ta bort mina ”valnötter”, men det blev aldrig av och nu är det oerhört sällan jag får halsfluss så verkar som om det gav med sig i alla fall tack och lov.

  Svara
 • Oj vad lite fint väder kan ställa till med! Helt plötsligt har jag missat massor med inlägg. 🙂
  Trist med halsont, hoppas du kan bli av med det med en op!
  Kram

  Svara
 • Hej! Jag opererade bort mina halsmandlar för typ 2 år sedan! Det var hemskt. Jag hade så ont och åt nästan ingenting de första dagarna. Sen var det ännu värre när man ville äta men knappt fick äta något. Bara flytande å kallt. Hela familjen satt framför mig å åt pizza å där satt jag med drickyoghurt. Det var en plåga kan jag säga.

  Svara
 • Det var ju taskigt gjort utav dom o sitta o äta pizza framför dig..Dom kunde ju ha ätit efter du hade ätit din yougert.
  Hoppas du mår bättre nu….Ha en skön sommar..

  Svara
 • Hej! Vilka snygga solglasögon du hade på dig =) vart kommer dom ifrån? märke? pris? kram

  Svara