Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:25 | juli 1, 2010

Orkar bara titta

Hej igen. Dagens bestyr har än så länge varit att fika med Ann-Charlotte och att inte göra någonting alls. Är usel idag, har ingen ork.
Pojkarna är ute och leker och jag och Liv sitter på hallgolvet. Jag tittar på när hon ”organiserar” alla skor. De ska ligga utspridda huller om buller om hon får bestämma 🙂
Jag struntar i vilket, och det verkar hon gilla trots hennes lite chockade blick. Kanske hon är i chock just för att jag låter henne stöka runt bäst hon vill i min innan så städade hall 😉
Snart kommer Peter hem och då ska jag fara in till stan, möta upp Jessica, äta något gott och gå på bio.
All kärlek.


8 kommentarer8 kommentarer om “Orkar bara titta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Som hemma hos oss då 🙂 Enda skillnaden är att idag var det alla köksmått ist för skor hemma hos oss.
  Hoppas du får en trevlig kväll!
  Kram!

  Svara
 • Åh, Bio mysigt. Ha d så trevligt. 🙂

  Svara
 • Idiotbeteende hemma hos mig idag. Jag har suttit en över en timma och lagt in gamla bilder på min blogg som försvann när jag skulle byta användarnamn. Alla bilder som jag har lagt in under två års tid lite drygt är borta. Det sorgliga är att jag inte ens har alla bilderna sparade för många är mobilbloggade och sen raderade för att inte fylla mobilens minne med onödiga bilder. Jag är skitledsen! Det påverkar ju mina bloggläsare minimalt men för mig är det som dagsboksblad rivits ut och eldats upp… 🙁

  Svara
 • Hej Hanna, Du har alltid en sådan fräsch look. Vad använder du för smink? Skulle så gärna vilja ha lite sminktips. Foundation, concealer mm? Tack för en sådan trevlig blogg 🙂 Mvh trött småbarnsmamma 🙂

  Svara
 • Jag skulle också vilja gå på bio, vi har bara gjort det en gång sen vi fick barn (han e 5 nu) bedrövligt : )
  Ha en trevlig kväll

  Svara
 • Visst var filmen puttenuttig 😉

  Svara
 • Goa lilla Livan, det är lycka att få husera fritt bland skor,kastruller, skåp! Har gjort en så go grekisk sallad ikväll till mig,väninnan,älskade dottern och hennes kompis, så mysigt och härlig kväll!
  godnatt!
  kramis

  Svara
 • Hoppas filmen var bra! Har hört att den ska va den bästa i twilightserien. Fast själv har jag bara sett ettan. =)

  Svara