Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:49 | augusti 17, 2010

Grått men glatt

God morgon min vän. Idag är det inte lika fint väder här i Sigtuna men pojkarna är tappra och glada ändå, de trotsar blygrå himmel och regn.

Nu ska jag dricka en stor kopp kaffe så jag piggnar till. Är inte i närheten av att vara lika pigg och tapper som pojkarna.
Puss och kram 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Grått men glatt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • du är duktig du som åker iväg med killarna, själv är jag glad att jag bara har tjejer så jag slipper sånt. det sitter i från skoltiden när man skulle ha alla dessa utomhusaktiviteter, orientering, längdskidor mm, å som jag kommer ihåg det va det alltid kallt grått å blött å jag ville bara hem. Fast nu börjar wilma tjata om å rida, så jag kommer kanske inte undan ändå, men nästan vad som helst är ju värt för å göra ungarna glada eller hur:)

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas du har haft en skön sommar, det har jag 🙂
  Jag måste tipsa dig om ett klädesplagg jag nyss köpt till min dotter som är 10 år, nämligen en OnePiece Jump In suite. Jag vet att du gillar mysiga hemmakläder och hittade denna på nätet häromdagen, den finns även i vuxen storlekar. Superhäftig är den, gå in på http://www.onepiece.no
  Kanske även något för Saydada.se
  Många kramar från Sofie

  Svara
 • Hos mig är det grått och icke-glatt. Inte är jag pigg heller idag. Regnet vräker ned, jag måste hitta ett nytt jobb, sommaren är slut och bla bla bla, du hör ju hur negativ jag är. 🙁 Förlåt. Men det är i alla fall alltid härligt att komma in här och se alla fina bilder och läsa din blogg!
  Kraaaaam 🙂

  Svara
 • Här är det regn i massor.Känns som sommaren är slut på riktigt nu ,usch.Kollar hela tiden på resor.Det hade varit underbart att resa iväg i vinter,men,men drömma kan man ju alltid.Stor kram och ha trots vädret en skön Tisdag.

  Svara