Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:10 | augusti 18, 2010

Sängliggandes

Hej fina vän. Jag har legat i sängen halva dagen känns det som. Jag sov middag med Liv och så har jag legat i sängen sedan flera timmar och tittat på film med pojkarna. Nu ligger jag här igen och gråter till dokumentärprogrammet ”Livet på BB”. Så fort jag ser eller hör om bebisar som kommer till världen så börjar jag gråta. Skulle jag kunna slippa nio månaders graviditet så skulle jag gärna ligga på BB idag och föda. Det är så häftigt!
Mellan allt sängliggande så har jag fått lite gjort i alla fall 🙂 Har googlat på varför Williams hamster har så stora pungkulor, bokat två intervjuer, skrivit min krönika och så har jag släpat runt på Liv som klängt runt mitt ben 🙂
När pojkarna kom hem från fotbollen var vi ute, så frisk luft har jag också fått.

Liv satte sig på en sten i trädgården och filosoferade en stund.

Liv satte sig på en sten i trädgården och filosoferade en stund.


Efter en stund så fick hon sällskap av brorsorna och Alex.

Efter en stund så fick hon sällskap av brorsorna och Alex.


Mjukisbyxor och en gammal t-shirt var min outfit idag. Älskar det!

Mjukisbyxor och en gammal t-shirt var min outfit idag. Älskar det!


I morgon bitti ringer klockan 08.00 så jag borde nog försöka sova nu.
God natt.
All kärlek.


8 kommentarer8 kommentarer om “Sängliggandes”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åå så kul det vore med lite videoblogg 😉

  Svara
 • Trots joggingbyxor och tradig t-shirt är du slående vacker min vän.Ps.Jag har precis sänt dig ett mail.Kram.

  Svara
 • Vad härligt att mysa i sängen och bara ”vara”. Men nu är vardagen här med allt vad det innebär så man måste njuta när det finns möjlighet. Vad roligt med helkroppsbild på dig! du får gärna lägga in mer sådana också 🙂 Härlig blogg 🙂 kram

  Svara
 • Hannah, du ser väl till att Liv byter ben att hänga i lite då och då, så båda dina ben blir vältränade? 😉 Jaså Williams hamster har stora pungkulor 😀 😀 . Här får man sig alltid ett gott skratt. Kom precis hem efter att ha sett ”The Ark” på Liseberg. Ola Salo är ett sånt härligt original!
  Puss & Godnattkram!

  Svara
 • visst är det mysigt med bb o förlossningsprogram! Tror nog du snart bär på en liten igen.Nog ingen fara med stora pungkulor….hahaha
  Nu är vardagen tillbaka, känns helt ok faktiskt.
  Sov så gott!
  kram

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för ditt svar ang. olika kameror. 🙂 Min Mio mår jättebra, han är snart 1år..tiden går alldeles för fort. Vill att han ska stanna i växten lite så jag hinner njuta mer av bäbistiden. 🙂
  Ja visst är det häftigt med förlossningar! Har alltid haft en dröm om att vara barnmorska, men nu känner jag mig för ”gammal” för att plugga till det så det får stanna vid en dröm. Ja hade man sluppit 9 månaders graviditet så hade jag också gärna fött barn lite då och då haha 🙂 Det är en sån mäktig känsla när krystningsvärkarna sätter igång och man bara kan följa med sin kropp. Men det gör djävulskt ont också!
  Ang. hamsterns pungkulor så har jag alltid undrat detsamma…jag har haft hamstrar sedan jag var liten och har det fortfarande, och jag har alltid undrat varför dom har dessa megabollar..men har aldrig googlat på det haha 🙂 Fick du nåt bra svar på det??
  Gonatt och kram! Malin 🙂

  Svara
 • Det är nog inget onormalt med ”Leffes” kulor
  i hans värld är den manliga delen helt enkelt utrustad med rejäla doningar=)

  Svara
 • Ser ut som om Mio har en ljus vacker aura kring sig, där de samlats på bilden:-) Häftigt!!!!

  Svara