Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:40 | september 2, 2010

Frågor och svar

Hej min vän. Usch, när jag kom till förskolan så tyckte de att det var dags att lämna Livis för första gången. Frågade flera gånger om de var helt säkra 🙂
Pussade Liv och sa ”hej då”, men hon brydde sig inte och ville bara åka rutschkana. Skönt! Ringde ändå efter en kvart till förskolan för att kolla att allt gått bra efter det att jag lämnat, och för att berätta var hennes nappar låg, att hon älskar sin rosa snuttefilt och massor av annat som de redan hört mig säga tjugo gånger 🙂
Vi bor precis i närheten så jag kan vara där på en minut.
Passade på att svara på lite frågor. Trodde att jag skulle vara på förskolan hela dagen och hade inte planerat in något. Så det här blev ju perfekt. Kunna skriva i lugn och ro är nämligen väldigt sällsynt i detta hemmet.

JessicaPettersson

Hej Hannah! 
Först tänkte jag kolla om du ska ha någon slags bloggträff i framtiden? Och sen tänkte jag fråga hur du håller dig i form? Vilka träningsformer tycker du är bäst & roligast? Ha en fortsatt trevlig dag! Mvh/ Jessica

Svar: Hej Jessica. Jaaaa! Jag längtar till en bloggträff. Det lutar åt Göteborg eller Skåne den här gången. Sist var det i Stockholm. Det har helt enkelt inte funnits tid att styra ihop en. Jag och Peter driver bloggfamiljen själva och har andra jobb vid sidan om. Men snart, jag lovar!! Om du lovar att komma 😉 Ska jag vara ärlig så gillar jag inte alls att träna, tycker det är trist. Ska jag göra det så måste jag ha någon som pushar mig, en PT eller vän. Styrketräning är det som jag ”brukar” träna men nu till hösten tänkte jag prova på Afrikans dans! Allt gott. Puss och kram.

Fionica

Hej Hannah! Jag undrar om vinnarna i “Middag för två Eniro” har presenterats? Har inte sett det, men har kanske missat det. Önskar er alla en fin dag. MVH Lina

Svar: Bästa Lina. Ja , det har de. Sök i Lifstylebloggen så hittar du den lyckliga vinnaren. Önskar dig en fin dag. All kärlek.

Caroline

Hej Hannah! Tack för din fina blogg. Du skriver ju varje dag i din blogg. Blir du aldrig trött på att skriva inlägg varje dag? Jag är så klart jätteglad att du skriver så ofta men jag är nyfiken på vad du tycker. Kram!

Svar: Caroline, hoppas allt är väl. Tack för att du läser om mitt liv, mina tankar och allt det som jag skriver om. Jag tröttnar aldrig på att skriva. Klart att jag vissa dagar inte tycker att jag har något att skriva om men det brukar lösa sig under dagen. Det händer ju alltid något, trots att jag ibland inte gör ett jota 🙂 Jag tycker om att ha en daglig kontakt med dig som läser och jag hoppas att jag glädjer dig med mina ord och bilder. Stor kram

hanna

hej hannah,
Du kanske är lite fel person att fråga men när tycker du att det är okej att börja dricka?..känns som alla i min ålder(16) dricker,men ja brukar typ aldrig va ute o festa o så..ingen som bjuder mig heler men får säkert komma om ja frågar..men känner inte att de är så coolt o dricka som vissa verkar tycka,visst ibland kan de locka lite men..
du behöver inte svara vet inte vf ja skrev till just dig men du verkar så naturlig o snäll:) tack för en bra blogg,kram

Svar: Hej min namne. Jag svara dig så gärna min vän. Är glad att du tog dig tid att fråga. Jag tycker absolut inte du ska dricka om du inte vill eller känner för det. Och coolt är det sista det är! Vet av egen erfarenhet att det är bättre att vänta tills man är ”stor” nog, fast jag ser egentligen inte några fördelar alls med att överhuvudtaget börja dricka. Jag provade alkohol första gången innan jag hade åldern inne och vettet att veta när det var nog. Tror det skulle kunnat sluta illa många gånger och några gånger gjorde det de också. Jag var strängt hållen hemifrån och fick absolut inte dricka än mindre gå på fester. Jag gjorde det i alla fall, ljög och smet iväg. Min mamma eller pappa visste inte var jag var eller vad jag gjorde (de trodde att jag sov över i lugnan ro hos en tjejkompis). När mina barn blir stora så vill jag kunna ha en öppen dialog om alkohol och när de dricker. Men jag kommer också vara hård med att ha åldern inne och helst inte dricka alls. Tycker du gör rätt i att inte dricka och tycker att du ska hålla dig borta från det så länge du kan. Man kan ha kul, vara på fester och dansa utan alkohol. Alkoholen förstör tyvärr så många liv och familjer. Det här blev värsta moralpredikan 🙂 Följ ditt hjärta är nog det bästa och fall inte för grupptrycket eller påtryckningar från andra. Världens största kram! /Hannah

avian

Hej Hannah!
Du har en sån fantastisk solbränna! Jag ser inte ens röken av Gerard! Jag måste bara fråga, har du något silikon, eller liknande, kvar i dina bröst? Jag vet ju att du gick ner och gjorde mindre bröst, eller tog du ut dem helt?

Svar: Jag tackar ja! Tycker jag ser mer eller mindre ut som ett leopardansikte utan smink. Har både Gerard och stora fläckar i pannan 🙂 Jag opererade mina bröst på tok för ung och på tok för galet stort. Tog dock ut mycket efter bara ett år, då förståndet verkade ha hunnit ikapp mitt dåliga beslut. Har inte alls mycket kvar men dock lite. Efter att ha ammat tre barn så rullar jag numera in dem i BH:n. Kram!

Sahara

Hej!
Vad lustigt… stod igår och titta de på bronzingpuder från Guerlain och concealer men kunde inte bestämma mig Vilket spolpuder är det? Fanns 4 olika i affären jag var och alla verkade bra Är det en fast concealer eller flytande?
Tack igen för en superblogg Kul att Peter är tillbaka också 
Kram

Svar: Jag har nr 3 i mitt solpuder, men känner att det är för mörkt nu när brännan börjar avta. Kolla vilken som passar din hudton bäst. Ofta är expediterna duktiga på att hjälpa en att hitta rätt nyans och färg. Concealern (MAC nc30) är fast men jag märker att den är lite för torr nu när rynkorna börjar komma. Har rotat fram den som är flytande vilket passar mig bättre.
 Lycka till i sminkdjungeln. Puss!

matilda

Hej Hannah!
Jag undrar om du har något drömjobb?
Kram kram

Svar: Finaste Matilda! Jag älskar att jobba med tv (programledare) och hoppas att jag kommer få något nytt och roligt projekt i framtiden. Är nöjd och glad med mina val. Har mitt egna företag och bestämmer över min egna tid, vilket passar mig perfekt! Om jag får för mig att göra något annat med mitt liv så är det aldrig försent. Det är bara att sätta sig i skolbänken 🙂 Har massor av olika projekt och idéer som jag ska försöka förverkliga framöver. Kram kram.

ulrika78

Hej!
Ville säga att du har en fantastisk blogg och jag läser den dagligen! man blir alltid så glad att läsa om din vardag. Tack för att du lättar upp min dag när det inte alltid känns lätt. Har ni tänkt att skaffa ett litet små syskon till fina Liv? STOR kram

Svar: Tack fina! Hoppas att du är vid gott mod. Kom ihåg att du var lite låg för ett tag sedan. Du finns i mina tankar. 

Hm, kanske det kanske 🙂 Om, så lovar jag att berätta det direkt! Varma kramar

Må gott.

Hej på en stund.

All kärlek


7 kommentarer7 kommentarer om “Frågor och svar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • GRRRR! Blir tokig över att jag inte får till texten på frågorna. De ska vara röda, men blir grå, men inte ens alla frågor går att ändra! Skitdator, eller så är det jag som är tappad bakom en vagn?!
  Kram 🙂

  Svara
 • Haha tror det är datorn det är fel på 😉 roligt att det går så bra för Liv 🙂 jag förstår att det inte är lätt att lämna. I januari är det min tur, då ska min lilla flicka skolas in! Passa på och njut av tystnaden och bara ta hand om Hannah! Vilken fin bild på dig och Livan 🙂 Ha en härlig dag, STOR kram

  Svara
 • Gulliga du, vilken är din favvo parfym ??

  Svara
 • Hej. Absolut Giorgio Armanis Elle/she, utan tvekan. Har använt den de senaste tolv åren och trots att jag köpt nya så har jag gått alltid tillbaka till min favorit, direkt 🙂
  Stor kram
  /H

  Svara
 • Hej finaste fina.Jag såg att du kunde tänka dig att jobba som programledare.Det hade passat dig utmärkt Hannah.Jag skulle vilja se dig i Förkväll.Kram och ha en go dag.

  Svara
 • hannah
  om du tar de i gbg så kan ja va me på blogg träffen 😉
  lite svårt att lämna bort min lilla groda så länge över natten bara…
  kan tipsa dig om ett jätte bra hotell me lokal
  kram

  Svara
 • Hej. Jag som e en relativt ny läsare här, hur gör du med frågor? Ska man skriva de för sig här på bloggen :)förstår att du ej kan svara på alla förstås. Ha det bra

  Svara