Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:54 | oktober 6, 2010

Fullspäckad dag

Hej min vän. Hoppas att Du mår bra och är vid gott mod. Jag har haft en fullspäckad dag därav mitt sena inlägg. Eftersom Liv inte går så många timmar på förskolan gäller det att slå flera flugor i en smäll när man väl far in till stan. Jag var bl a uppe på Aftonbladet-redaktionen och träffade bästa Klick!-chefen Anders. Vi planerade och pratade lite framtid med min sida och så fotade jag en ny bylinebild.

Nu är äntligen en ny bild tagen till min sida i Klick!

Nu är äntligen en ny bild tagen till min sida i Klick!


Stackars Peter satt på Sophiahemmet halva dagen och väntade på röntgentid. Han har skadat sina revben 🙁
Jag ska passa upp honom extra mycket och laga hans favoriträtt till middag, spaghetti med köttfärssås.
Liv sitter fastklistrad vid sitt favoritprogram ”Firma Fantasiflytt” på Playhouse Disney. Kan inte förstå varför det är fyra medelåldersmän med skägg som springer runt och tramsar och beter sig som barn istället för några som är yngre, men tydligen gillar småbarnen det. Själv tycker jag att det är småperverst på något vis 🙂
En dag på förskolan och lek hemma i köket har gjort Livis trött. Ska dock försöka hålla henne vaken två timmar till så hon kan somna för natten. somnar hon nu så vaknar hon om en timme och är vaken längre än jag orkar vara vaken.

En dag på förskolan och lek hemma i köket har gjort Livis trött. Ska dock försöka hålla henne vaken två timmar till så hon kan somna för natten. Somnar hon nu så vaknar hon om en timme och är vaken längre än jag orkar vara vaken.


Pojkarna följde med syster hem en stund efter skolan, men snart kommer alla hit så då lär Liv piggna till.
Var rädd om dig!
Stor kram


8 kommentarer8 kommentarer om “Fullspäckad dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stackars Peter! Hoppas det inte var någon fara. Själv har jag försökt trösta min lilla tös som vart som förbytt efter sina vaccinationsprutor. Stackarn tyckte inte alls det var kul. Hoppas hon slipper feber. Kram på dig och önskar en trevlig kväll <3

  Svara
 • Godkväll fina Hannah.Du är verkligen vacker Hannah.Stackars Peter.Det måste göra fruktansvärt ont.Hannahs spaghetti och köttfärssås kommer förhoppningsvis göra susen.Ha en underbar kväll med din familj.

  Svara
 • Hej hannah!
  tack för en jätte bra blogg! Undrar bara vilken storlek du har i din underbara odd molly kofta med massa färger? 🙂 kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag är en riktig serie fanatiker… Desperate Housewifes, Greys anatomy favvo=), Glamour har jag sett sen jag va 14 idag är jag 36=), plastikkirurgerna, barnsjukhuset mm, ja jag följer allt=)
  Må så gott och ta väl hand om din man!
  Kramar Millan

  Svara
 • Hoppas att Peter blir bra snart. Hoppas att ni får en bra kväll. Kram

  Svara
 • Ha ha ha, jag vet vilket program du menar på 😉 de är allt lite konstiga men minson tittar också på det!
  Wow, du är verkligen vacker 🙂
  Kram Lommo

  Svara
 • Vissa dagar är ”värre” än andra! Stackars Peter. Hoppas allt går bra.
  Här hemma har vi firat vår 10 årsdag idag. Älskar att fira. Älskar min sambo och gillar han extra mycket när man kommer hem efter en lång arbetsdag och det står rosor på bordet. Vissa dagar är värre än andra, men min dag har varit väldigt bra;) Jag var tvungen att lägga upp en bild på mina fina blommor på bloggen!
  Kram vännen, /Marika

  Svara
 • Hej,
  Jag är dålig på att kommentera i vanliga fall trots att jag vet hur roligt det är då jag bloggar själv. MEN, nu kom serier upp och då måste jag bara rekommendera ”Mad Men”. Bland det bästa jag sett!!! Jag bor i Thailand och mycket tid går åt till att ladda ner serier som vi ser på vardagskvällarna (för att inte lockas ut till barlivet varje kväll ;o) Mad Men är grymt bra! Mvh Ann,p.s tack för en fin blogg!

  Svara