Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:40 | oktober 25, 2010

Isig, vacker morgon

Käraste Du. Hoppas att din vecka har börjat bra och att du är vid gott mod. Jag känner mig pigg och glad idag trots att det är måndag och jag fick skrapa bilrutorna i isande minusgrader och till råga på allt så hade bildörrarna frusit fast så jag fick klättra in med Liv genom förardörren och bak i baksätet 🙂 En typisk måndag!
Åkte till bageriet tidigt imorse och köpte nybakat bröd. Det var en så oerhört vacker morgon.

Titta så fint det var nere vid vattnet.

Titta så fint det var nere vid vattnet.


Nu har jag äntligen fått ta fram mina mössor (håller mig varm och slipper tänka på frisyren)...

Nu har jag äntligen fått ta fram mina mössor (håller mig varm och slipper tänka på frisyren)...


...och varma, sköna skor.

...och varma, sköna skor.


Har insett att det är omöjligt att jålla fin med ett litet barn i huset jag plockar in i skåpen och Liv river ut. Hon river inte bara ut ALLT ur skåpen hon hämtar skor, kläder, ja allt du kan tänka dig och drar runt me di hela huset. Måste jag skaffa lås på allt. Orkar inte plocka upp snart för det kommer se exakt likadant ut efter fem minuter.

Har insett att det är omöjligt att hålla fint hemma med ett litet barn i huset. Jag plockar in i skåpen och Liv river ut. Hon river inte bara ut ALLT ur skåpen utan hon hämtar även skor, kläder, ja allt du kan tänka dig och drar runt med i hela huset. Måste jag skaffa lås på allt? Orkar inte plocka upp snart för det kommer se exakt likadant ut efter fem minuter.


Blunadade för stöket och njöt av min kopp med varm choklad och nybakade fralla med hushållsost.

Valde att blunda för stöket och njöt istället av min kopp med varmchoklad och nybakade fralla med hushållsost.


Idag kommer jag ha massor att fixa med inför ”Faddergalan” i kyrkan nu på lördag. Du är så välkommen dit. Ta med dig ett gäng vänner eller din familj och kom dit. Arken ligger i Kungsängen knappt tre mil norr om Stockholm. Jag ska gå igenom hela min och barnens garderob och leksaker mm som jag ska sälja på Second hand-butiken. Varenda krona som kommer in går oavkortat till flickhemmet i Kolkata, Indien.
a616
Hela Faddergalan kommer sändas live över internet om du inte har möjlighet att närvara, men jag önskar såklart att du kan komma 🙂
För mer info klicka HÄR eller gå in på vår ”Barnhemsblogg”.
Idag kommer pojkarna hem. De är efterlängtade. Nästa vecka är det höstlov och då fyller Mio 7 år. Tiden går så fort. Måste ordna med inbjudningar till hans kalas och planera för det. Har ju redan köpt alla presenter på Ullared i alla fall. Skönt att slippa fara runt och fixa med det nu när jag har så mycket annat att stå i.
Du har väl inte missat tävlingarna. En spadag för två och massor av fint från Lundmyr. Kika in HÄR så du kan vara med och tävla.
Önskar dig en underbar dag.
All kärlek


5 kommentarer5 kommentarer om “Isig, vacker morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller med vilken vacker morgon , häri skåne är det ganska milt fortfarande och höstens färger syns överallt.
  Ha ha ha, kan inte låta bli att skratta åt bilden från köket med alla köksgrejer utspridda överallt 😉 så var det hemma hos mig i vintras men inte nu längre så håll ut, det går över!
  kram och ha en fortsatt fin måndag!

  Svara
 • Härligt med varm choklad och färsk fralla (mums) Själv fick jag nästan hacka loss isen från min framruta imorse, det var mintre mysigt.
  Tycker Liv har gjort superfint i köket, det är så hon vill ha det 😉
  Kram och fortsätt njut dagen
  //Nettisens

  Svara
 • Gratta Mio på hans födelsedag nästa vecka, jag fyller också år då, fast några år äldre 😉 Hoppas han får en fin dag!
  🙂

  Svara
 • Fina fina Hannah.Fina bilder på dig i ett vackert Sigtuna.Haha ja det är omöjligt att städa hela tiden när det finns en bus fia i huset.Du har många järn i elden Hannah.Härligt med faddergalan synd bara att man bor så långt bort men kul att jag kan följa den här.Ha en fortsatt skön kväll vackra du.Kram.

  Svara
 • Skrattar gott när jag ser hur det ser ut hemma hos dig. Ser likadant ut här med två småbarn.
  Det är det jag gillar med din blogg att du e precis som jag. 🙂
  Ha det gott. Kram

  Svara