Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:45 | oktober 28, 2010

Dra till Kina

God kväll min vän. Hoppas att din dag och vecka har varit bra. William och Peter kom hem för ett tag sedan från deras kill-dag. De har haft det jättekul och bl a skridskor och hockeypuck har inhandlats. William vill prova på att spela ishockey i vinter. Bra att prova sig fram och hitta den sport som man verkligen gillar. Än så länge verkar varken gitarr eller innebandy slå hans passion för fotboll. Men allt kan ju ändras på en fjärt 🙂

Mio och Tristan fick köpa varsin glass på kiosken. Stod och iakttog dem när de vänligt beställde sina glassar och betalade.

Mio och Tristan fick köpa varsin glass på kiosken. Stod och iakttog dem när de sötare än socker vänligt beställde sina glassar och betalade.


a234
Imorgon väntar flera möten inne i stan, så jag måste gå upp extra tidigt. Det är en sådan där dag då jag måste duscha och kamma mig 🙂 På kvällen ska vi på middag hos vänner på andra sidan stan. Tycker om att vara bortbjuden, slippa städa och äta god mat men framför allt för få umgås med mysiga vänner.
Nu står Peter och trummar lagomt stressande bredvid mig för ahn behöver datorn. Han ska nämligen boka en resa till KINA(!). Jag ska göra mig klar och krypa ner i sängen och titta på "Criminal Minds".

Nu står Peter och trummar lagomt stressande bredvid mig för han behöver datorn. Han ska nämligen boka en resa till KINA(!). Jag ska göra mig klar och krypa ner i sängen och titta på "Criminal Minds".


Tack för att Du finns!
God natt.
Kramar


9 kommentarer9 kommentarer om “Dra till Kina”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för att du finns! Blir så glad när du skriver så till folk som du inte ens känner (oss). Inga många kända bloggare som skulle skriva så tror jag!!
  Men man blir så glad av att läsa allt du skriver! 🙂 Tack!

  Svara
 • Hoppas ni laddat upp med godis inför helgen för vi kommer över genom skogen och spökar för er.

  Svara
 • Lycka till med dagens möten och helgens evenemang,tjolahopp tjolahej!

  Svara
 • Lycka till med alla möten idag.Hoppas det är något spännande på gång.Puss o kram.

  Svara
 • Hej finaste Hannah!! Så länge sen jag kommenterade nu, men som sagt… lösenordet är så krångligt o jag har det bara på en av mina 3 datorer… får ändra på det! Känns inte som att jag är med i familjen annars 😉 Vill önska dig en underbart spökig helg!! Själv ska jag vara barnledig med min sambo, bo 2 (!) nätter på fint hotell, äta på mysiga restauranger, gå på bio o shoppa o prataaaa i lugn o ro!!! Förstår ni vad härligt?! Ska köpa mig en sådan gosig pälsmössa du köpt. Nu ska jag buda på din aktion 😀 STOR KRAM!

  Svara
 • Hej kära du!
  Hoppas ni får en alldeles underbar afton och helg 🙂
  Jag har haft en skitdag på jobb, mkt frustration över en chef som tar en för givet…. Tur att man är bortbjuden på tacokväll ikväll i goda vänners lag!
  Kram till dig och din familj
  Ps. Har man en dålig dag så blir man garanterat varm i hjärtat av din blogg 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Jag är en tjej på 16 år, det är fredag och höstlov borde jag inte var glad?? Jo visste det ska bli jätte skönt att slippa skolan ett tag nu men fredag blir alltid lite extra jobbiga när man vet att alla andra är ute o har kul.. Varför e de bara jag som sitter ensam här ikväll? Idag annornas en gymnasifest i min stad o alla andra ska gå dit, jag kan oxå gå dit, o det vill jag med, men jag kan ju inte gå dit själv! Det är inte det att jag inte har vänner för det har jag. Jag har två nära vänner o ganskamånga kompisar. Men man umgås inte med kompisar på samma sätt som vänner. Mina två vänner känns som jag höller på att tappa. Vi har känt varandra i 10 år – två tredjedelar av mitt liv! Ända sen vi var små har ja alltid känt mej som det tredje hjulet o visst det har funkat. Men eftersom ja haft de vännerna har de ju lätt till att man inte fått nya för det har alltid varit vi tre elr jag dom två och jag kanske man ska säga. Nu förtiden är det alltid jag som frågar om vi ska hitta på nått – dom frågar aldrig mej. Dom är bara med mej när de inte har något bättre för sig. Sen vi började gymnasiet nu eftersom har vi börjat i tre olika klasser o ja kommer bara längre o längre ifrån dom. Jag tror inte ja har några vänner längre… ingen skulle bry sig om jag försvann en dag-ingen skulle sakna mig. Jag är en ganska blyg person mot folk ja inte känner- detta gör att ja tycker det är jobbigt att ta upp kontakten med nya människor o få kompisar.. Har du något bra sätt att ”få” vänner. Hannah du är en sån fin människa – önskar jag kunde stå där du står någon dag, med men man som jag älskar o söta barn. Blir varm när jag läser din blogg KRAM!/ mina tårar är för många har förvandlats till blod/

  Svara
 • Kära du, förstår hur du känner och tänker, jag har själv upplevt hur det är med vänner som glider ifrån en och hur man kämpar för att hålla liv i vänskapen.
  Tro mig, de vänner som väljer att prioritera annat än dig, dom är inte värda din vänskap. Några vänner har försvunnit ur mitt liv (ingen större förlust så här i efterhand) nya har tillkommit.
  De bästa vännerna har jag fått på universitetet! Tro mig det blir bättre! Du kommer att finna vänner som delar dina intressen och som bryr sig om dig!
  Jag kan också vara en blyg person men det har inte hindrat mig och kommer inte göra det för dig heller! Massa kramar!

  Svara
 • Hej Hannah! Förstår genom Peters inlägg att den här fredagen kanske inte känns så kul. Skickar en varm och kärleksfull kram till dig.

  Svara