Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:52 | oktober 30, 2010

Idag gäller det!

God morgon min vän. Har legat kvar länge i sängen nu på morgonen och sovit räv.  Skönt att inte behöva stiga upp så tidigt, och nästa vecka är det dessutom höstlov för barnen så det blir inga stressiga och tidiga morgnar alls 🙂 Liv ligger alltid kvar i sängen med oss trots att hon ibland vaknar lite tidigare. Hon tränar högt på alla ord hon kan och så drar hon mig i näsan för att jag ska vakna.

Nyvakna. Hon fick upp mig till slut.

Nyvakna. Hon fick upp mig till slut.


Igår var en dag av sorg så vi ställde in alla våra planer med middag och vänner och bara tog en kväll med familjen i lugn och ro. När någon i ens närhet går bort vid en alldeles för ung ålder blir man också arg. Arg för att livet kan vara så orättvist. Känner också en oerhörd tacksamhet för min och familjens hälsa. Vi måste ta vara på dagen, på var minut, ta vara på varandra och visa och berätta för nära och kära hur mycket de betyder för oss.
Barnen spelade tv-spel och slappade i soffan. Vi åt tacos (som enligt en kvällstidning alla "Svensson-familjer" gör på fredagar) och myste tillsammans.

Barnen spelade tv-spel och slappade i soffan innan vi åt tacos (som enligt en kvällstidning alla "Svensson-familjer" äter på fredagar) och myste tillsammans.


Tittade på Idol och ringde som en tok på Daniel. Tycket inte att han skulle åka ut. Gillar i och för sig Geir också men tycker Daniel skulle få vara kvar som inte redan har haft en musikalisk karriär. Tänkte på att Geir påminner lite om Lasse Berghagen. Tänk att du poppar till Lasse med spretigt hår och rockigare kläder så har du Geir 🙂
Eftersom vi ska till Kungsängen idag och närvara vid Faddergalan så kan inte pojkarna skrämmas ikväll och plinga på och fråga "Bus eller Godis?", så de fick tjuvstarta igårkväll.

Eftersom vi ska till Kungsängen idag och närvara vid Faddergalan så kan inte pojkarna skrämmas ikväll och plinga på och fråga "Bus eller Godis?", så de fick tjuvstarta igårkväll. Sminkade Mio till vampyr.


Tackar vet jag förr då det gick på förskolan i Kungsängen, då firade vi Helloween med en Ljusfest istället och barnen var söta änglar.

Tackar vet jag när de var mindre för då firade vi Halloween med en Ljusfest istället och barnen var söta änglar. Nu vill de bara vara så läskiga som möjligt. Hua!


Ikväll är det dags för Faddergalan. Jag är jättenervös för jag ska prata från scenen. Har knappt kunnat sova 🙂 Kan du inte komma ikväll så kan du ändå följa allt live över internet. Glöm inte heller att buda på min BLOPPIS. Allt går oavkortat till barnhemmet.
Här kommer länken till live-sändningen som börjar klockan 18,  ”FADDERGALAN LIVE”.

fgalan

Hoppas att vi lyckas dra in mycket pengar till barnhemmet. Tyvärr är det inte så lätt som man tror att få människor att öppna sina hjärtan och skänka något, men jag ger inte upp 🙂

Var rädd om dig och kom ihåg att Du är VÄRDEFULL!

All kärlek
7 kommentarer7 kommentarer om “Idag gäller det!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul att man kan följa galan även fast man bor i Göteborg!
  Lycka till Hannah, du kommer klara det galant.
  Kramisar 🙂

  Svara
 • Jag saknar ord när jag hör om människors öden. På något sätt tror jag att jag är rädd för döden och att inte få uppleva fina år med min familj. Försöker stanna upp flera gånger om dagen och påminna mig själv om att njuta o ta vara på dagen. Även mkt bra sätt att lugna sig själv när man är arg. Önskar er en underbar helg.

  Svara
 • Lycka till ikväll!

  Svara
 • Hej!
  Äntligen fick jag en riktig anledning att logga in och lämna kommentar. Jag önskar jag kunde vara med på Faddergalan men bor i Örebro och har två små flickor, så det funkar inte. Jag hittade ingenstans (kanske inte har tittat ordentligt) om var man skänker pengar ändå. Jag läste också att cyklar till flickorna skulle kosta ca 2300 kr. totalt. Stämmer det? Jag vill gärna betala den summan isåfall. Ta gärna kontakt med mig så jag vet hur jag ska göra.
  Hoppas ni får en riktigt lyckad Faddergala. Jag håller alla tummar för er!
  Och glöm inte bort att Du är värdefull!
  Kram

  Svara
 • Lycka till idag på Faddergalan.Inget kul att stå på en scen och prata inför så mycket folk.Men det fixar du Hannah.Du är värdefull Hannah och BÄST.PS.Jag ska tänka på dig.

  Svara
 • Hoppas allthar gått bra för er allihopa ikväll.Jag är lite sjuk på Odd Molly klänningarna på bloppisen,vill gärna veta storlekarna!All lycka.

  Svara
 • Hoppas att allt gick bra ikväll. Kram

  Svara