Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:22 | november 9, 2010

Morgonlektyr

God morgon min vän. Hoppas allt är väl. Julkänslan håller i sig så jag var tvungen att stanna till på macken, efter att jag lämnat pojkarna på skolan, och köpa pepparkakor 🙂
Liv är hemma idag också för hon fick lite feber igår igen. Nu ligger hon bredvid mig och halvsover så jag ska läsa Amelia, dämpa mitt shoppingtvång med att göra några ”vill-ha-kryss” i H&M-katalogen och doppa pepparkakor i mjölk.
Varma kramar


7 kommentarer7 kommentarer om “Morgonlektyr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha Amelia precis vad jag också ska läsa nu.Kram på dig finaste Hannah.

  Svara
 • Hejsan. Ja den Amelia håller jag också på att bläddrar i 🙂 Marita57 hoppas allt löser sig stor kram. Och Hannah tack för en härlig blogg. Kram kram

  Svara
 • Hos oss.. ca.3 mil från Sigtuna snöar det!! Och jag har bakat lussekatter dessutom haha. Så du är inte ensam om julkänslan! Kran och ha en toppendag!

  Svara
 • Tack fina Hannah, finns risk att jag kommer med en massa frågor haha,.. är så orolig för allt vissa dagar :S
  Jag önskar vi hade lite snö här i Helsingborg men vi lyckades undvika ovädret, på gott och ont kan jag tycka 🙂
  Jag får väl baka lussebullar eller kanske skicka bud efter dem för just nu ligger jag sjuk och tycker synd om mig själv.. 😉
  Ha en bra dag och hoppas lilla Livis mår mycket bättre nu!
  Kramisar

  Svara
 • Hej Hannah!
  TACK för en jättefin blogg, läser den varje dag och den förgyller min vardag.
  Du skriver så himla bra och du verkar vara en människa som står med båda fötterna på jorden (precis som din syster, läser även hennes blogg).
  Ni är så otroligt lika också, man skulle nästan kunna tro att ni är tvillingar.
  Vet att du har skrivit tidigare att din man Peter också har en blogg (om jag inte minns fel) blev lite nyfiken på det och undrar om du har möjlighet att skriva ner den bloggadressen till mig.
  Ha en fortsatt bra dag.
  Kram

  Svara
 • Hej igen Hannah!
  Efter att jag hade skrivit ovanstående kommentar så kollade jag igenom dom andra bloggarna på Bloggfamiljen och tänkte direkt när jag läste ”En pappas dagbok” att mycket av namnen stämde in på din familj och då gick det upp ett ”liljeholmens” hos mig att det är säkert hans blogg.
  Att jag inte kollade det innan jag skickade en kommentar, men det spelar egentligen ingen roll, det var kul att skriva till dig.
  Kram

  Svara
 • Ååååå, pepparkakor =)
  Jag gör samma grej med kryssen som du gör. Det dämpar faktiskt lite 😉
  Kram
  Anna

  Svara