Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:25 | november 10, 2010

Here we go again!

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Här hemma är det allt annat än bra 🙁
Kände mig smårisig igår och Liv hade lite feber. Inatt fick jag 40 graders feber och mådde fruktansvärt. Åkte till läkaren imorse som konstaterade att jag hade halsfluss och dubbelsidig öroninflammation. Jag har just undrat var den där halsflussen tagit vägen, den brukar ju alltid spöka hos mig ett par gånger om året. Ja, jag vet att jag border ta bort de äckliga köttkulorna, men jag vågar inte 🙂
De tog även halsprov på Livis som också visade positivt för streptokocker.
Usch, jag blir verkligen som ett litet barn när jag är så här sjuk. Gråter och ojjar mig. Liv sover mer annars är hon pigg och äter bra. Skönt! Vi har precis påbörjat vår behandling så om några dagar är jag väl på benen igen.

Igår innan sjukdommar bröt ut så pysslade jag och Mio och gjorde egna studsbollar. Han fick det i födelsedsgspresent av mig och det var riktigt kul.

Igår innan sjukdomarna bröt ut så pysslade jag och Mio. Vi gjorde egna färgglada studsbollar. Han fick det i födelsedagspresent av mig och det var riktigt kul.


En trött liten Liv och jag ska lägga oss en stund nu.

En trött liten Liv och jag ska lägga oss en stund nu.


Peter och pojkarna mår bra men de är ändå på väg till Närakuten för att ta prover. Lika bra så det inte smittar om igen.
Förlåt, men jag orkar verkligen inte skriva  mer. Lovar dock att lägga ut vinnaren från Sweet Coffeetävlingen ikväll. Måste bara vila först.
Var rädd om dig.
Stor kram


20 kommentarer20 kommentarer om “Here we go again!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Krya på er………. KRAM

  Svara
 • Krya på er!
  Jag förstår dej att du inte vill operera bort dina mandlar men tro mig du kommer må så mkt bättre och känna dej bättre. Det är värt det!!
  Tack som vanligt för en underbar blogg!
  kramar
  Anna i Lund

  Svara
 • Krya på er söta ni! ♥
  Själv har jag inga lungor kvar och halsen har tagit sitt pick och pack och dragit iväg… Lika bra det, kan ändå inte äta och snart inte andas heller.. Gråter en skvätt jag med, men snart kommer min mami hit och pysslar om mig 😉
  Hoppas kilarna klarar sig, inte nådigt att ha en sjuk man i huset haha.. 😉
  Puss & Kram

  Svara
 • Krya på er!

  Svara
 • Hej Hannah! Krya på Dig Kramar från mig/ Lina

  Svara
 • Halsfluss OCH dubbelsidig öroninflammation – det var verkligen ingen rolig historia. Stackars dig, Hannah! Hoppas verkligen du kryar på dig snabbt. Skickar massor av omtanke och kärlek. Tur att du har sällskap och slipper vara ensam i alla fall.
  Kram!

  Svara
 • Vad jobbigt! Vet av erfarenhet hur det är… I somras blev jag jättesjuk, först i halsfluss och sedan i grav öroninflammation som tog bort hörseln på ena örat. Jätteläskigt. Jag hoppas ni kryar på er snart!

  Svara
 • Nej så otroligt jobbigt, hoppas verkligen att du känner dig MYCKET bättre snart och att resten av familjen klarar sig! Koppla av från bloggen nu och se till att bli frisk istället.

  Svara
 • Stackare! krya på er nu och här kommer varma kramar från city-land!
  kram kram

  Svara
 • En stor bamsekram.Krya på er.

  Svara
 • Krya på dig/er!! Du får se det positiva. Jag har hört att halsfluss brukar vara ovanligt när man är över 30… Måste betyda att du slutat åldras ;)))

  Svara
 • Krya på er! Kram

  Svara
 • Fy vilken otur ni har 🙁 här hemma har jag en förkyld dotter och en magsjuk son. Hoppas ni kryar på er snart, Många STORA varma kramar till er <3

  Svara
 • Åh stackars er fy 🙁 krya på er snart. Stor kram till er båda

  Svara
 • Krya på er båda… Carpe Diem….

  Svara
 • krya på er!!! lider med dig! har nyligen haft 2 öroninflammationer på kort tid, första fick jag penicellinkur o en månad senare fick jag salva….o örönvärk börjar igen o halsont o värk i kroppen, blir lite trött…..
  hannah, krya på dig, vila o försök glömma bort alla/många ”måsten”!! hoppas killarna klarar sig!! som sagt, en karl som är ”sjuk”, ojoj kram

  Svara
 • Krya på er! vi har också varit sjuka härhemma och du behöver aldrig säga förlåt för att du inte orkar skriva 🙂
  Ha det gott
  Kram Lommo

  Svara
 • Usch, krya på er!!! KRAM

  Svara
 • Krya på Er!!!
  Kram
  http://cissileandersson.blogg.se

  Svara
 • Här kommer en Krya på er hälsning!
  STOR KRAM

  Svara