Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:45 | november 22, 2010

Måndagmorgon

Hej min vän. Hoppas att din måndag har börjat på bästa sätt. Jag sitter i bilen på väg till kontoret. Dricker mitt goda morgonkaffe och börjar sakta piggna till.
Ville bara önska dig en fin start på veckan.
All kärlek.
Livs små fotspår på väg till förskolan.


9 kommentarer9 kommentarer om “Måndagmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va gulliga fotspår 🙂
  Önskar dig detsamma!

  Svara
 • Ha en bra Måndag du också fina Hannah.Kram.

  Svara
 • SÖTA spår!!!!
  Kram på dig med vännen!

  Svara
 • Jag älskar att starta dagen med en kopp kaffe coh läsa din blogg:)

  Svara
 • Åh så söta!
  Vad roligt att ni ska hålla på och pula på kontoret. Ska blir roligt att se vad det blir. Man är lite nyfiken allt 😉
  kram på er

  Svara
 • Hejsan! Äntligen är jag tillbaka och kan kommentera inlägg här på bloggen (även om jag inte är flitigast i stan). Har varit ”utfryst” ett tag ;o) Min inloggning har inte funkat och det har varit då frustrerande. Men nu funkar det igen…hurra!!!
  Vill bara säga att det är skönt att se att du är på fötterna igen. Var riktigt orolig ett tag när du låg däckad sist. Fin var du på Tv också, satt på jobbet och blev glatt överraskad att se dig på Förkväll :o)
  Vad mysigt ni hade det när ni unnade er lite tid på tu man hand…tror jag måste hem och ta ett snack med maken att det är dags att vi gör detsamma ;o)
  Ha det så bra och tack för att du är DU! Kram Lovisa

  Svara
 • Hej Hannah! Har en lite knäpp fråga. 🙂 Du är alltid så fint sminkad runt ögonen och jag är en riktig kratta på att sminka mig så det blir bara att jag målar med mascara. Men skulle så gärna vilja använda tex eyeliner – har du nåt bra tips på hur man kan få det snyggt?? Och vilken eyeliner (märke) använder du? Massa kramar till dig! //Malin 🙂

  Svara
 • Fick en liten stund över här på jobbet å kunde läsa ikapp lite, jag som läste här varje dag förut… Liv måste ju tycka det är jättespännande med snön, det är väl knappast så hon kommer ihåg det från förra vintern:) Alva älskar det….men tyvärr är stackarn jättefebrig å hemma med sin pappa idag, men nu ska jag snart hem å pussa på henne. Han en skön kväll å vecka!! Kram!!!!!

  Svara
 • Hej vännen, hoppas du har haft en fin måndag!
  Tänkte fråga dig om dina vackar blommor, den här gången syftar jag på dina amaryllis som du har med på dina ”Hus-bilder” är de äkta? Har för mig att du köpte dina fina orchideer från något speciellt ställe, kommer amaryllisen från samam butik? Dagens i-landsproblem , jag vet…men jag vill ha fina vita nu till jul 😉
  Kram kram

  Svara