Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:45 | december 10, 2010

Samma visa

Då sitter jag utan dator igen och skickar inlägg på sms. Lovar att höra av mig med ett Hannah-inlägg ikväll! Hittade en fin bild på Livis som togs för ganska exakt ett år sedan. Tänk vad tiden går fort.
livan
Fram tills vi hörs ikväll kan du passa på att vinna 10.000kr i kläder och en personal shopper. Du hittar tävlingen HÄR. Får jag följa med om du vinner? 🙂
All kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Samma visa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Jösses har jag smygit runt så länge!!!
  Har följt dig sen mamatiden o Liv låg i magen o hon är ju sådan sötnos och du må tro jag skrattade som en tok när du var på förlossningen o fotade Peters skor hihi men nu är det slut på smygandet för nu har jag registrerat mig!
  Är in o kikar dagligen och de kommer jag fortsätta med!!
  Ha de gott!!

  Svara
 • Är så mysigt med dina Hannah-inlägg, så jag tycker inte du ska ha dåligt samvete ALLS för att du inte kan göra blogginlägg under dagen. Håller tummarna för att allt går bra med det du gör på dagarna. (Misstänker att du dansar). 😉 Herregud, vilken drömvinst!!! Klart du får följa med om jag vinner Hannah 🙂 ♥
  Stor varm kram från mig

  Svara
 • Bra sagt 🙂

  Svara
 • Vilken sötis Liv är!
  Har läst din blogg sedan du började blogga på bloggfamiljen. Du skriver så himla fint, och det är skönt med en blogg helt utan bittra inlägg och hatiska kommentarer. Blir bara ledsen av sådant:(
  Har sett dig på stan flera gånger, och varit nära att gå fram till dig för att hälsa men vill inte störa. Du verkar vara så himla gullig och efter att ha följd din blogg så länge så tror man ju att man är bekanta hhi.
  Önskar dig och dina en underbar trevlig helg!

  Svara
 • Hej söta du! Så vacker i snedbena, tycker jag absolut att du ska ha!
  Jag var i Skandinavium förra fredagen och lyssnade på JAY som är storfavorit här hemma! Hoppas det blir en tur till Globen för er, jag hade gääärna varit där!
  IDAG HAR DIN KLÄNNING KOMMIT!!! Jaaaa!! Är överlycklig. Kan inte bli så mycket bättre. Idolfinal och Hannahklänning;) Kolla på min blogg, testar den och den sitter som en smäck;)))
  KRAM OCH TREVLIG HELG!!!!!

  Svara