Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:58 | december 13, 2010

Strut och ljus

God Luciamorgon min vän. Hoppas att din dag har börjat bra. Kanske har någon lussat för dig? Jag, Peter och Liv ska fara till skolan och titta på William och hans klass när de sjunger och lyser upp morgonen med ett Luciatåg. Det är tradition att treorna varje år står för Luciatåget. I år är det alltså Williams tur, och han ska vara en stjärngosse.
Ikväll ska vi lussa här hemma. Liv ska vara Lucia, jag tärna och pojkarna tomtar 🙂

Vi önskar dig...

Vi önskar dig...


...en fin dag!

...en fin dag,


många skratt, ljus och värme!

med många skratt, ljus och värme!


All kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Strut och ljus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej vackra Hannah!
  Hoppas ni hade en mysig luciamorgon! Själv lussade jag för mina föräldrar i morse,som även har bröllopsdag idag.
  Nu ska jag ställa en tjatig fråga 🙂 Vet att du har svarat på den typ hundra gånger, men jag har glömt :D. Vad använder du för brun-utan-sol?
  Ha en fortsatt mysig dag!
  Kram

  Svara
 • Hej Lisa, Vad fint att du lussade för dina föräldrar 🙂 Jo, min BUS kommer från Clarins och är en form av mousse i en burk. Superbra och ger lagom färg. Luktar inte heller fullt så mycket skunk som BUS brukar göra.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Clarins brun utan sol är helt underbar precis som Hannan säger.

  Svara
 • Vad mysig med luciatåg! Hoppas ni får en underbar dag tillsammans. Själv ska jag med min son till sjukhuset och göra lite undersökningar så det blir inte lika mysigt 🙁 jag får ta igen det med familjen ikväll 🙂 Vilka härliga bilder på er, man blir så glad 🙂 Trevlig Lucia!

  Svara
 • Hej Ulrika, ville bara säga att jag tänker på er och hoppas att det går bra med din son idag!
  Kran kram
  /H

  Svara
 • Åh va mysigt 🙂 ska själv på sonens Lucia ikväll kl 17 , han ska vara tomte så det ser jag fram emot.
  kram & ha en bra dag!

  Svara
 • God Lucia morgon på er.Vi hade Lucia utomhus kl 8 på Förskolan där jag jobbar jättemysigt.I eftermiddag då blir det att kolla på barnbarnen när dom ska lussa.Fullt upp.Ha en underbar Lucia.Puss o kram.

  Svara
 • Hej!
  Vad mysigt med Lucia-firande. Ska bli så mysigt när min dotter blir så stor att man får gå och titta på när hon lussar. Och bli väckt av lussande.. =)
  Jag läste just din systers blogg och jag tycker det är intressant hur ni har HELT olika syn på det här med jul! =)
  ha det bra! kram

  Svara