Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | januari 5, 2011

Dags för nya tag

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Vi har precis kommit till dansstudion efter att ha varit på SVT hela dagen. Var där redan sju imorse, så jag är riktigt trött. Min klocka ringde kvart över fem! Först var det presskonferens och efter det så hade vi genrep inför pressen. Jag fick en total blackout. Blev så nervös av att dansa, för första gången, på det riktiga dansgolvet inför press och andra i produktionen att jag glömde bort allt. Tappade även mitt mod 🙁 Känner mig bara gråtfärdig nu, men jag ska försöka slå bort känslan av dåligt sjävförtroende och sträcka på mig. Nästa gång så ska jag komma ihåg det och klara av det! Det lägger jag min tro till 🙂

Nu tröstäter jag maten som finns i frysen här. Calle äter micropizza och jag pirog. Tror nog att jag ska äta något godare ikväll!

Nu tröstäter jag maten som finns i frysen här. Calle äter micropizza och jag pirog. Tror nog att jag ska äta något godare ikväll!


Denise satt bredvid mig i sminket i ottan.

Denise satt bredvid mig i sminket i ottan.


Här får jag ett ansikte.

Här får jag ett ansikte.


På min andra sida satt Jessica Andersson. Igår blev hon årets artsist och årets låt på Svenktoppen. Grattis!

På min andra sida satt Jessica Andersson. Igår blev hon Årets Artsist och Årets Låt på Svenktoppen. Grattis!


Alexandra och hennes Ludwig satt och väntade på att allt skulle sätta igång.

Alexandra och hennes Ludwig satt och väntade på att allt skulle sätta igång.


Calle är snäll han och uppmuntrar mig i min modlöshet.

Calle är snäll och uppmuntrar mig i min modlöshet.


Var så inne på att fotografera alla andra att jag glömde bort att ta en bild på mina vackra kläder som jag hade inför dagens presskonferens. Ett kort på Stefan Wåhlbergs (han som skapar alla våra kreationer) smyckesamling tog jag i alla fall.

Var så inne på att fotografera alla andra så att jag glömde bort att ta en bild på mina vackra kläder som jag hade inför dagens presskonferens. Ett kort på Stefan Wåhlbergs (han som skapar alla våra kreationer) smyckesamling tog jag i alla fall.


Här har du oss alla... på håll.

Här har du oss alla... på håll.


Frankie boy och jag.

Frank "Frankie boy" Andersson och jag.


a101
Björn och vackra Maria. Björn är verkligen en riktig gentleman och så trevlig och ödmjuk.

Björn och vackra Maria. Björn är verkligen en riktig gentleman och så trevlig och ödmjuk.


Oksana som dansar med Figge och Jonathan är ett sött par.

Oksana som dansar med Figge och Jonathan är ett sött par.


Alexander Rybak är en glad prick.

Alexander Ryback är en glad prick med eller utan fiol.


a141
Tobias "Hulken" Karlsson, även kallad Karues Baktus.

Tobias "Hulken" Karlsson, även kallad Karius Baktus.


a161
Så här ser en el av studion ut.

Så här ser en del av studion ut.


Fick en egen loge...

Fick en egen loge...


...kan även vara en fängelsecell.

...som även påminner lite om en fängelsecell.


Nu ska vi träna. Hör av mig ikväll igen.
Tack för att du finns!
Puss och kram ♥


28 kommentarer28 kommentarer om “Dags för nya tag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Spännande, det börjar dra ihop sig! Men du, alla kan vi få en black out när nerverna spökar, särskilt första gången man ska göra nånting inför publik som man aldrig gjort. Men du fixar det på fredag! Tänk att alla är i samma situation 😉 KRAM å lycka till söta du!

  Svara
 • Hej fina du.
  Det är bra att nerverna spökar nu, då kan det bara bli bättre när du får lite vana! Det kommer gå bra på fredag, det är jag säker på!
  vi alla hejer på dig!
  kram kram 😀

  Svara
 • Hej fina Hannah =)
  Åh vad roligt att du ska vara med i Let´s dance. Jag kommer att heja på dig!!! Du kommer att vara bäst!
  Du har säkert träffat söta Mia Schotte ( det är min pojkväns lillasyster hon jobbar med Let´s dance.
  Ha de bäst massor med kramar Jessica

  Svara
 • DU kommer fixa detta!
  Jag tror på dig!
  Kram =)

  Svara
 • Håller med! 🙂 Du kommer fixa det Hannah! 🙂 Tack för alla bakom-kulisser-bilder, det är alltid kul att se vad som händer där. Kramis!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Det kommer att gå bra på fredag, lite nervöst är bara bra. Va på Ge-kås i söndags och fick med mig Ulla tidningen hem där intervjun med dig var. Tack för din blogg, du verkar vara en ”varm” människa med hjärtat på rätt ställe. Kram

  Svara
 • Hannah, vad bra att du fick din blackout nu! Då har du avverkat den och nu kommer allt bara att flyta på när TV-kamerorna väl slås på och du ska få poäng. 😉 Eller hur? Jag ska be för dig och sända både mod och styrketankar till dig varje dag fram till och med fredag. Promise!!!
  Du är bäst och du kommer att fixa det galant!
  ♥ Kram

  Svara
 • håller med!! hannah,du fick en blackout, helt mänskligt o du fick den när det behövdes, nämligen idag…. på fredag är en ny dag, nya krafter o allas våra tummar o styrkekramar.
  du klarar det galant!!! kram

  Svara
 • Hej, brukar inte kommentera, men nu Måste jag bara ropa HEJA DIG, tycker du verkar vara en väldigt modig person som ställer upp i denna danstävling, hoppas ni har det roligt och trevligt, det är det viktigaste:) Tack för att du tar dig tid att skriva och skicka med så många bilder när du måste ha fullt upp att öva:) Verkligen LYCKA TILL, Håller med melina, nu har du avverkat blackouten, bara att köra på…Kram Iris

  Svara
 • Inga negativa tankar nu :),klart du kommer att klara det!Kram

  Svara
 • Du gör precis som vi kvinnor just gör för ofta: Du tänker för mycket!! 🙂
  Bestäm dig för att sluta med det nu. Pronto. På en gång. Fokusera på EN sak. Att ha ROLIGT! Det sista som ska snurra igenom ditt huvud innan du entrar dansgolvet är: Nu ska jag ha riktigt riktigt ROLIGT!!!!
  Vi är vad vi tänker 🙂
  Kram/A

  Svara
 • Under mina år med teater och musik har jag alltid fått lära mig att ett genrep SKA gå lite knackigt – då går premiären bra!
  Jag tror du kommer dansa superbra på fredag =)
  kram
  Anna

  Svara
 • Grattis på namnsdagen Hannah.Jätteroligt med alla bilder från Lets Dance som du delger oss.Du kommer klara detta galant Hannah.Du är i final redan.Kram till världens bästa.

  Svara
 • Herregud vilken utmaning!
  Vill bara säga att jag tycker du är tokgrym som gör det här!
  Lycka till!
  Hälsar
  sanna (som delar din sida i Klick!)

  Svara
 • Hej, det är underbart att vi får ta del av alla underbara bilder inte bara från lets dance men från alla dina dagar. Det är jätte roligt, så tack! 🙂
  Sen vill jag också säga att jag tror att du kommer vara jätte bra på fredag, även om dina barn inte är där och hejar på dig just då så hejar jag på dig och massa andra, det vet jag.
  Så lycka till och Du är värdefull! Massa kramar ‹3

  Svara
 • Du klarar det fint tror jag! Jag lovar att rösta på dig <3

  Svara
 • Du kommer klara dig utmärkt på fredag, du har ju minst alla oss som stöttar dig 🙂
  kör så de ryker och lycka till!
  kramar

  Svara
 • Lycka till underbara Hanna!!! du e bara helt fantastisk och uppmuntrande och du kommer klara det här, det är jag säker på!! vet ingen som du som är så totalt osjälvisk och så uppmuntrande och har ngt fint att säga om alla du skriver om och har bilder på. du måste ha ett enormt hjärta och jag tycker många kunde lära sig av dig!!:) you go girl, jag ska heja på dig från Köpenhamn på fredag!! om jag nu får möjlighet att se det men det hoppas jag!
  stor kram Jennie

  Svara
 • Hannah, det kommer att gå hur bra som helst! Var dig själv och du kommer att gå långt, det vet jag! Man kan inte annat än att tycka om dig. VAd gör det om du dansar ett steg fel, det är ett underhållningsprogram. Bjussa på det och det blir charmigt 🙂
  Glöm inte bort att ha roligt!! Ska rösta som attan på dig!!
  Heja Hannah! Tänk på alla oss här & din familj så kommer det gå toppen!
  LYCKA TILL!!
  Stor kram Zara

  Svara
 • Hej Hannah. Du kommer att göra det så galant .) Håller med att man kan inte annat än att tycka om dig :)Vi här och många fler håller på dig. Stor kram

  Svara
 • Så trist att du fick blackout idag, men nu har du fått din så nu kommer både genrep och sändningen på fredag gå galant 🙂 Tror stenhårt på dig och håller alla tummar!!
  Styrkekram Bella

  Svara
 • Självklart är du nervös inför detta, men tänk på att du har såå många som stöttar dig och det är ju inte så farligt att komma av sig, bara till att stanna och sedan köra på igen! Allt kommer gå strålande ska du se! Jag kommer sitta här och heja på dig!! STOR uppmuntrande KRAM

  Svara
 • Du kommer fixa det!
  Förstår att du måste vara lite pirrig inför allt detta, men njut av allt oxå.
  Du måste ah det jättekul om dagarna och vi alla här hejjar på dig!!!
  Tro på dig själv, du kommer klara det galant!
  Kram

  Svara
 • Det kommer att gå superbra. Jag längtar redan tills tevesoffan på fredagkväll! KRAM

  Svara
 • Du kommer att klara det så bra Hannah imorgon! Jag kommer sitta framför tv:n och heja på dig!
  Lycka till 🙂 KRAM

  Svara
 • Mitt i all sorg önskar jag dig varmt lycka till! Ska försöka titta på dig och hålla tummarna. Många kramar

  Svara
 • Hej fina du! Förstår din nedstämdhet…men tro mig, det kommer att gå bra, och som någon här ovanför skrev så gör det absolut inget om du tar ett snedsteg eller två på fredag…Ingen kommer att förvänta sig perfektion i första programmet. Vi, alla här inne, tror på dig och hejar och vet att du fixar det här!!! Kramar på dig och Lycka till!!!!
  Kram Lovisa

  Svara
 • Hanna det kommer gå bra! Du är en stark tjej, du fixar det!!! Lycka till! Jag älskar Let`s dance och kommer älska det ännu mer när du är med ska bli kanon roligt. Precis som någon sa ett snesteg eller så gör absolut ingenting =) Kram

  Svara