Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:42 | februari 19, 2011

Frågor och svar

Hej min vän. Tog min tidiga och lugna morgon till att svara på frågor som jag har fått. Tyvärr blev det fel med datorn så jag har inte kunnat publicera det förrän nu.

henemo

18 Feb kl 14:56

Ser ut att ha varit en mysig resa! 
Vilken snygg handväska du har?? Vart är den köpt?? Skulle vilja ha nåt mer än bara skötväskan….. KRAM!

Svar: Tack! Ja, den är så fin, min absoluta favoritväska. Fick den i present av min man för flera år sedan. Det är en Bottega Veneta och är köpt i London. En väska jag aldrig skulle kunna köpa själv men alltid drömt om 🙂 Kram kram

soha07

18 Feb kl 21:17

Hej Hanna! Måste bara fråga om det är en äkta Bottega Veneta och var du har köpt den?
Kram Sophia

Svar: Hoppas att din son mår bättre och att Alla Hjärtans Dag blev en glad och fin dag till sist ♥ Ja, det är en äkta Bottega. Min man köpte den i London för flera år sedan. Kram på dig!

Ulllis

18 Feb kl 15:15

Hej Hannah!

Jag minns att du förr skrivit några gånger att du kan bli lätt generad och då undrar jag om du har tips på en foundation som täcker bra för ett ibland rött generat ansikte?

Kram Ullis

Svar: Hej Ullis. Jag blir lätt generad och svettig på överläppen 🙂 Inte så värst kul i och för sig. Vet inte någon foundation som täcker så att det inte syns när kinderna blir blodröda. Då får man nog ha ett tjockt lager. Däremot så finns det puder som minskar den röda färgen. De brukar vara grönaktiga i färgen. Vet inget specifikt märke men fråga någon på sminkavdelningen på större varuhus som Åhléns eller kedjor som Kick´s. Lycka till. Puss!

jezzy95

13 Feb kl 19:07

Tjena Hannah!-)

Jag undrade bara om du har en eller har testan en OnePiece?

Kram
Jessica

Svar: Hej Jessica. Nej, jag har tyvärr inte det. Ska dock köpa en, med medföljande risk att jag kommer bo i den (stackars Peter). De ser helt underbara ut. Perfekt för ett pyjamastroll som jag. Kramar

Dinara

18 Feb kl 9:39

Haha, livans docka 
Kommer det var olika teman ni pratar om varannan tisdag? Är det då via telefon eller åker du till studion? haha, jag fasar alltid för tidiga mornar. 
kram

Svar: Fina Dinara. Det var kul att ses på We R Family-eventet 🙂 Ja, det kommer vara olika ämnen varje tisdag. Jag och läsarna/lyssnarna diskuterar på Familjeliv.se där ett ämne bestäms. På tisdagarna diskuteras det sedan på Lugna Favoriter. Följ tråden på Familjeliv.se så kanske det blir just ditt ämne som vi tar upp en tisdag. Klicka HÄR så kommer du till sidan med info. Kommer även länka varje tisdag så man kan följa vårt Familjesnack live eller när man själv önskar lyssna. Stor kram

Proppen

18 Feb kl 10:33

Måste bara fråga, var har du hittat de där fina muggarna? Ha en skön fredag!

Svar: De fina muggarna kommer från märket GreenGate. Flera av dem har jag fått i present av min mamma och min svärmor. De jag själv köpt hittade jag på en liten inredningsbutik i Sigtuna där jag bor. Tror dock att du kan hitta dem på internet. Hittade flera sidor när jag googlade på märket. Om du köper dem så är det snyggt att mixa olika mönster och stilar. Alla deras saker är bedårande. Allt gott.

Sputte197

18 Feb kl 8:45

Hanna, var inte du med på gammelmormors begravning som Magdalena?

Svar: Sputte, det var en märklig och högst irrelevant fråga. Självklart var jag på min gammelmormors begravning för mer än 13 år sedan. Varför undrar du? Trevlig fortsatt helg.

cornelial

18 Feb kl 7:43

Vilken fin badrumspall! :)Måste fråga vart man kan finna sånna!? Tack för en härlig och läsvärd blogg! Kram/Cornelia

Svar: Cornelia, den söta pallen köpte jag på butiken SIA i Sollentuna Centrum i julklapp till Liv. Livis älskar att tvätta händerna så den är perfekt för henne när hon vill göra det. Kram

CC

15 Feb kl 18:01

Superfint, där skulle jag gärna spendera mina dagar!!!

Hannah, du som har tre barn, när började du ge dina barn samma mat som ni själva äter? Och hur har du i så fall gjort med saltet? Tycker det är klurigt att veta, har en dotter på 1 år, men hittills har vi (nästan) bara gett burkmat för det känns som vår egen mat är för kryddad.

Ps. har du läst nya Amelia (läsarbreven)?

Kram

Svar: Hej fina. Ja, jag har läst nya Amelia och läsarbrevet och blev glad. Jag kände likadant som dig med Liv och maten när hon varr mindre. jag gav henne burkmat fram till hon var ca ett år. När hon började titta på vår mat och ville smaka så lagade jag likadant till henne men valde att inte krydda så mycket. Ville någon ha mer salt eller annan krydda så fick man krydda själv. Lite salt och andra kryddor hade jag i maten. Tror inte att lite gör något. Liv har i alla fall inte farit illa av att äta samma mat som oss med ytterst lite salt och peppar. Fråga på BVC om du känner dig osäker. Varma kramar

Flowerflower

16 Feb kl 16:20

Så fint ni får det!  Kanske har du redan berättat det, men var kommer de ljuvliga sittpuffarna från? Ska snart renovera vår ovanvåning och letar efter mysiga sittkuddar/säckar.

Bobbiblom

17 Feb kl 9:23

vad jättefint:))) Blir nyfiken på var de “små” fåtöljerna, blå och rosa samt sittpuffarna finns att få tag på:) Tack för en bra blogg!!!

Svar: Flowerflower och Bobbiblom, Puffarna och fåtöljerna är köpta på ett företag där Peter jobbade förut. Tyvärr verkar det inte gå att få tag i dem. Men vi har tre puffar på kontoret som inte fick plats som vi tänker lotta ut snart här på Bloggfamiljen. Märket heter i alla fall Lillylin och om du klickar HÄR så kommer du till deras hemsida. Maila och fråga var du kan hitta dem. Lycka till! Kramar

henemo

15 Feb kl 10:02

Hej!! Måste få fråga dig en sak ang brunchen på Scandic…..Är det flera sittningar eller bokar man till 12 och sitter hur länge man vill? Vad kostar det? Skulle vara kul att åka när du är värdinna!!  Frågan är bara med eller utan barn (bor i Katrineholm)…..de är 9 och 7 år och en liten på 10 månader. Det får jag fundera på, men Liv såg ju att att trivas som fisken i vattnet. Hon är ju för söt eran lilla prinsessa!!
Ha en bra tisdag!!
KRAM!

Svar: Hej fina Henemo. Ja, det är flera sittningar men det går nog att sitta så länge man vill också. Tolv är en bra tid. Inte roligt att känna stress med barn med sig. Det finns en lekhörna och ritsaker till barnen så man kan äta i lugn och ro. Men det är klart det kan vara skönt att äta brunch utan barn ibland, passa på att prata och umgås själv med vänner eller käreste. Jag kommer ge mer info om vilka värdinnor/värdar som kommer vara där och vilka datum. Så håll utkik längre fram så du kan boka in en brunch. Jag kommer gästa i slutet av mars, kom då 🙂 Vill du veta direkt så slå Scandic Park en signal så får du svar. Puss och kram.


7 kommentarer7 kommentarer om “Frågor och svar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förstår att du tyckte frågan var märklig ang gammelmormors begravning men jag såg fel. Såg på maggans blogg att hon varit på begravning coh att hon nännde mormor och då trodde jag du var på kryssning och hon på begravning men sen såg jag att det var en ung persons begravning. Därav frågan!

  Svara
 • Tack goa du för du tar dig tid att svara! Kramar och ha en mysig schlagerlördag!!

  Svara
 • Tack detsamma! Alltid kul o träffa er;) kul att jag fick klämma på vagnen oxå haha 😉 kram på er!

  Svara
 • Min mobil har gett upp!! 🙁 Fasiken!! Då ska man ut i mobildjungeln igen då. Denna höll över 5 år så jag ska inte klaga! Har du Hannah eller någon annan av er nåt tips!? Vad använder ni? KRAM!

  Svara
 • Hej fina du, vad glad jag blev att du kom ihåg det jag skrev om min son! Han föddes med en sk. teratom (en typ av tumör som drabbar foster) och fick tillbaka den när han var tre mån. o då ny operation. Sedan dess har allt sett bra ut, men åker på kontroller till Gbg med jämna mellanrum. När han gjorde MR i dec upptäcktes dessvärre att det börjat växa igen, så nu blir det tätare kontroller igen 🙁 Det blev dock en bra dag till slut, blodprov etc såg bra, ingen MR denna gång, nästa blir 9 mars. Håll gärna tummarna o be lite extra för vår älskade Eric Viking <3 Världens tappraste lilla kille! Tack även för svar ang väskan, har länge velat ha en sådan i svart, men som sagt lite dyra 😉 Ha en härlig helg! Kramar Sophia

  Svara
 • Tack snälla Hannah för ditt svar! Visst kan man rådråga BVC angående barnmat, men det blir liksom alltid ”enligt mallen” då och inte alltid det som är bäst för mamma och barn så därför ville jag fråga dig som faktiskt har gått igenom det där 3 gånger. Tack för att du tog dig tid! Kram kram

  Svara
 • Hej!
  Idag låg min favorittidning PLAZA Interiör i brevlådan när jag kom hem från jobbet. Såg bilder på ditt fina hem och läste ”Det är familjen som gör ett hem”. Jag är själv i full färd med att renovera och letar för fullt efter nytt golv till vardagsrummet. Jag skulle vara mycket tacksam om du vill avslöja märke och namn på ditt fina köksgolv ”vitlaserad ek” som jag blev störtförtjust i <3 Tack på förhand/Charlott

  Svara