Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:55 | mars 8, 2011

Sibirien inomhus

Hej min vän. Imorse var pojkarna jättetrötta, särskilt William. När jag väckte honom så sa han att han ville sova hela dagen. Han har fortfarande lite svårt att sova efter sin resa till USA. Jetlagen spökar. Hemma hos oss är det verkligen bastuvarmt. Jag har ofta ljus tända överallt, vilket ger mycket värme, och med golvvärme i hela huset är det alltid varmt. Men det tyckte inte William och Mio…

De satte båda på sig sina ytterkläder när de åt sin frukost. Själv gick jag runt i T-shirt och pyjamasbyxor.

De satte båda på sig sina ytterkläder när de åt sin frukost. Själv gick jag runt i T-shirt och pyjamasbyxor.


det är kanske mina vallningar som spelar mig ett spratt. Peter kanske har stängta v värmen för att spara pengar men jag går bara runt och svettas och märker ingenting?!

Det är kanske mina vallningar som spelar mig ett spratt. Peter kanske har stängt av värmen för att spara pengar men jag går bara runt och svettas och märker ingenting?!


Här på kontoret är det lika varmt men det beror nog på att vi håller på att bära, tömma, städa och fixa i alla rum. Det får bli ett långt, kallt bad när jag kommer hem :-)

Här på kontoret är det lika varmt men det beror nog på att vi håller på att bära, tömma, städa och fixa i alla rum. Det får bli ett långt, kallt bad när jag kommer hem 🙂


Nu är det lunchdags! Hamburgare eller Thaimat står på menyn med garanterad semla till efterrätt.
Varma kramar


9 kommentarer9 kommentarer om “Sibirien inomhus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hemma hos oss blir det verkligen bastu på grund av de stora fönsterpartier. Undrar hur man ska lösa det till sommaren. En AC kanske o korsdrag. Ni måste också ha varm på sommaren.

  Svara
 • Hej fina Dinara. Ja, fy vad varmt det blir på sommaren när man har stora fönster. Vi har ju från golv till tak och det må vara snyggt men hemskt om man inte har AC. Tyvärr, kostar ju det skjortan så vi sover med vanliga fläktar vid sängen på sommaren.
  Kram
  /H

  Svara
 • Varför ger du barnen lättmjölk????

  Svara
 • Därför att de tycker bättre om lättmjölk och för att det är bättre för dem. Utdrag från Livsmedelsverket:
  ”Rådet att dricka lättmjölk gäller alla barn oavsett ålder och kroppsvikt och syftar inte i första hand till att minska intaget av kalorier, utan av mättat fett.”
  Kram
  /H

  Svara
 • Hej Hannah!
  Livsmemedelsverket och deras råd håller jag inte med om barn växer och rör på sig specielt dina barn. Mättat fett är inte farligt på något sätt. De är dina barn och jag var bara nyfiken.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Va fin du är i håret, så snygg klippning, rakt och fint!
  Tack för att du skriver!
  Kram

  Svara
 • Tusen tack! Du gjorde mig glad 😀
  Kram
  /H

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Hmm, varför har du vallningar….?? 🙂 Och förresten, har sett att du har de fina samearmbanden. Var köper du dem?
  Stor kram

  Svara
 • Hej hannah!
  är den skåne mjölk-förpackningar är god? 🙂 ja själv bor i skåne å har ej smakat den.. brukar dricka annan skåne mejeri typ papperförpackning haha 😛
  tykcer att dina örhängen som du hade den på den bilden är så dö snyggt! den lyser på ditt ansikte tycker man 🙂 är nyfiken vart köpte du den? tack för hand! ta hand om dig. / kram Rebecca

  Svara