Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:02 | april 9, 2011

Uppe i ottan

God morgon. Tänkte bara kika in och önska dig en fin dag. Här hemma är det bara jag och William som är vakna. Klockan 05.30 ringde klockan! Ingen lördgastid direkt 🙂
William och hans lag ska spela en stor fotbollscup idag och det är samling nu 06.15. Han är pigg och nyduschad. Själv står jag här som ett spöke.

Lycka till idag!

Lycka till idag!


Tror bestämt att jag måste ta en middagslur idag.
Vad har du för planer idag?
All kärlek ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Uppe i ottan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här är jag också uppe i ottan, kl 6 kanske inte är så jättetidigt iofs. På schemat står det stora tjejens dans & sångavslutning och dop lite senare under dagen! En nap skulle jag också behöva. trevlig helg till er! kram

  Svara
 • Jag vaknar också tidigt fast det är lördag !
  Brukar gå och lägga mig igen brevid lill tjejen det är ju så mysigt!
  William har blivit så stor sån fin kille.
  Ha en trevlig helg och njut av solen kramis Jessica

  Svara
 • Det där känner jag igen fast här är det hockey som gäller.
  Ha en skön lördag och helg.
  Lycka till William.
  Kram

  Svara
 • Han ser verkligen pigg ut. Lycka till på matchen
  Kram

  Svara
 • Önskar en en underbar dag,å håller tummarna för Williams lag…. Snart fyller Livis 2 år va??? Vad har hon för storlek på kläder???
  Mina fina Red Paisley muggar har kommit till mig nu,vet inte hur jag ska kunna tacka dig tillräckligt för att du berättade vart jag kunde finna dom…. All Kärlek till dig….Kram Jennie

  Svara
 • Här sittar jag och jobbar med med välgörenhetsorganisationen Jonsters Charity som håller event där allt överksott skänks oavkortat till stiftelser som hjälper barn! I år skänks en halv miljon kronor till stiftelsen MinStoraDag. Kolla gärna in på Facebook sidan här http://www.facebook.com/JonstersCharity
  Nog om det. Läser din blogg, och idag fick jag mig ett gott skratt. Skulle du någonsin kunna se ut som ett spöke?!?! =)
  Lycka till idag!
  Kram Jone

  Svara
 • Godmorgon. Hoppas allt går bra med fotbollen idag då*L*
  Har varit ute på en promenad nu o äter frukost.
  Ska i kväll på UKM , kolla ungdomarnas uppvisningar o så. Dottern och vännerna ska dansa så.
  Blir nog en kaffe ute i solen oxå under fm.
  Ha en härlig lördag. Kram

  Svara
 • Lycka till idag William! själv är jag en aktiv fotbollsförälder/lagförälder som håller i massa saker kring sonens fotbollslag, så kul att följa dem steg för steg i den elitsatsning han spelar i, de är så duktiga och utvecklas otroligt. I sommar möter de både Malmö FF, Brommapojkarna och flera andra elitlag i en stor cup i örebro. Här skiner solen och har en ledig helg. Har en hel del att göra egentligen, ska iallafall ställa fram mina nya fina balkong/terass krukor som jag köpte av Morgan o olaconny…haha heter han så i ullared?? Det är inte svårt att göra av med några tusen där iallafall.
  Ha en go helg!
  kram

  Svara
 • William ser väldigt pigg ut! Kul med fotboll. idag är det fint väder på västkusten, säkert hos er också!
  Här sitter vi med världens tyngsta besked från en läkare igår och livet har rasat samman. Det blir inte som vi tänkt oss och allt är fruktansvärt tungt. Det är så skönt att kika in här och läsa din blogg. Oavsett hur min dag blir så kikar jag in här.
  Många Kramar Marika

  Svara
 • Lycka till idag fina William.

  Svara
 • Hej vi var oxå uppe super tidigt och faktiskt så var min son med i samma turnering som din. De kom 3:a 🙂 i mälaröcupen.
  Kallt och blåsigt var det så vi höll alla på att blåsa bort.

  Svara