Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:03 | april 12, 2011

Flawless skin

God kväll vacker. Nu har jag satt mig tillrätta i soffan och väntar på att Desperate Housewives ska börja. Har fått hälften av det jag ska göra idag gjort så det är skönt att jag har några timmar på mig imorgon också innan vi far.
Köpte ett ny underlagskräm på Kicks idag när jag ändå var och handlade blöjor i närheten. Bad en tjej i butiken att hjälpa mig. Sa att jag ville ha den bästa som fanns för en fläckig och begynnande tanthud. Min hud har verkligen blivit sämre har jag inbillat mig. Har tidigare bara använd foundation vid fest eller fotojobb men nu vill jag ha det så fort jag sminkar mig. Ville ha en foundation som inte är tjock och täckande så det ser ut som en kaka utan en som ger ett naturligt resultat men ändå får huden att se fin och jämn ut. Höga krav 🙂

Det blev en ny foundation från LANCOME.

Det blev en ny foundation från LANCOME.


Den här är tunn och ger en matt effekt.

Den här är tunn och ger en matt effekt. Bare skin perfection låter precis som det jag är ute efter.


Ska prova den på torsdag när jag jobbar så då ska jag berätta om det var ett bra köp eller inte.
Hittade även de här solglasögonen på H&M. Påminner mycket om...

Hittade även de här solglasögonen på H&M. Påminner mycket om...


... dessa Wayfarers från RayBan men mina var betydligt billigare!

... dessa Wayfarers från RayBan tycker jag, men mina var betydligt billigare!


Ikväll for jag till Kungsängen och lämnade Williams hamster till Jessica och Alva-Leigh som ska ta hand om honom när vi är bortresta. Tänkte först att Peters vänner som ska bo här kunde ta hand om Leffe men det stod inte så högt på deras önskelista 🙂
Livis jobbar med sitt tålamod. Hon var så extremt söt när hon satt med huvudet i händerna och otåligt väntade på middagen.

Liv var så extremt söt när hon satt med huvudet i händerna och väntade på middagen. Tålamod finns ännu inte i hennes värld men för tre sekunder satt hon faktiskt så här och jag smälte.


Oj, märkte inte att Desperate hade börjat för jag var så inne i min pekfingervals över tangentbordet när jag skrev till dig. Hann se halva programmet i alla fall.
God natt ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Flawless skin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna !
  Så söt hon e er lilla ”unge ” gullunge.
  Hoppas den blir bra nu då till ansiktet. Stor kram

  Svara
 • Hej Fina du:) Så söööt och fin hon är på bilden Liv:) Prinsessa där:)
  Har du provat id produkterna??:) Om inte , så kan jag vamrt rekommendera dom:) Mineralprodukter, med solskydd i, precis som den du köpte.. Men du har inen käring hud, du ser ut att ha en jättefin hud:) Men jag är verkligen kräsen så id är verkligen det bästa jag använt!!:) Håller bra även om man blir svettig.:)Har så bra ögonskuggor också som sitter jättebra och länge..Det är dock billigast att köpa hela packetet , än att bara köpa borste och foundation separat.. I packet får du borstar och några olika nyanser på foundations.ETC.. Men i paketet så får man den liia burken med foundation bara, du kan köpa stor burk som håller mycket längre:) Det är jättedryga produkter..:)Fairylight har jag nu innan man får solfärg, jättefin och naturlig.
  Om du köper detta så måste du berätta vad du tycker:)
  Ha det så skönt med familjen i Götet etc:)
  Och att solen skiner på dig/er:)
  Varm kram Ann-Sofie.S. i Helsingborg.

  Svara
 • P:S Lancomes är också bra det är inte så jag menade om det tolkades så:) Kram Ann-Sofie

  Svara
 • Tack fina Helena. Är tacksam för alla tips. I.ds mineralpuder har jag i alla olika nyanser. Köpte på mig ett lager när jag var i USA. Det är så mycket billigare där, säkert halva priset. Vet dock inte vad som hänt den senaste tiden. Min hud har förändrats och i.d funkar inte på mig längre 🙁 Har alltid använt det. Ska prova den i sommar igen när jag fått lite färg. Då är det också fräschare med i.d eftersom man svettas mer.
  Idag bär det av mot Götlaborg 🙂
  Stor kram
  /Hannah

  Svara
 • Godmorgon!
  Min hud dampar sig oxå,vet inte om jag kommer våga vistas i solen alls i år…apropå påsk så stressar jag för fullt inför konstrundan i skåne,har ni vägarna förbi är ni hjärtligt välkomna!
  Besos y abrazos

  Svara
 • Vilken gullunge hon är lilla Liv 😀
  Har också testat Lancomes Teint Miracle,men den var dessvärre inte bra för min hudså jag håller mig till Maybellines flytande mineral foundtion, den bästa jag någonsin provat!
  Kram Lommo

  Svara