Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:43 | maj 7, 2011

Karamellfärg

Hej min vän. Hemma igen efter två roliga dagar i Danmark. Vi hann med både Legoland och Lalandia. Har fått blodad tand och längtar till att få åka berg- och dalbanorna på Gröna Lund och Liseberg. Men den som åker med mig måste stå ut med skrik och får inte skämmas över mig 🙂
Sitter i solen och dricker kaffe. Har saknat mitt snabbkaffe. Två skedar i hett vatten och massor av mjölk. Har vant mig vid den typen av kaffe och tycker att det är godare än kok och brygg. Får jag gäster bjuder jag dock på finkaffe från min maskin eller brattakaffe som Peter säger.
img_3335

Köpte nagellack från O.P.I på taxfreen. Brukar aldrig använda under-och överlack men nu köpte jag det. Ett base & top coat i ett. Är dålig på att måla mina naglar ordetnligt och går ofta runt med avflagat lack. Färgen jag köpte idag är så fin. Orange-aktig med lite korall, härlig godisfärg. Big hair, Big nails heter färgen.

Köpte nagellack från O.P.I på taxfreen. Brukar aldrig använda under-och överlack men nu köpte jag det. Ett base & top coat i ett. Är dålig på att måla mina naglar ordentligt och går ofta runt med avflagat lack. Färgen jag köpte idag är så fin. Orange-aktig med lite korall, som en karamell. Big hair, Big nails heter färgen.


Nu ska jag grilla kött och göra en fräsch sallad till lunch.
Önskar dig en underbar dag var du än befinner dig och vad du än gör 🙂
All kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Karamellfärg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • superfint lack älskar den färgen så jäkla snyggt och sommrigt 🙂 Idag har vi haft 1års-kalas här hemma. Svea fyllde 1 år igår och jag undrar vart tiden tagit vägen 🙂

  Svara
 • härlig färg på nagellacket 🙂
  jösses va fort ni kom hem igen 😉 flög ni?
  ha en fin fortsatt dag
  kram

  Svara
 • Jätte fiiin bild på dig snygging.Härligt och vara hemma igen.Alltid lika roligt och åka iväg men skönt när man väl är hemma igen.Jag har också köpt nagellack idag men fastnade för ett Isadora ganska så rött.Måste ju fräscha till tårna lite nu inför sandalerna som jag inte har än.Jag har suttit här och kollat in lite resor framöver.Grekland eller Mallis det återstår att se.Ha en skön go Lördag kväll i det fina vädret.Puss o kram på dig.

  Svara
 • Hej Hannah!Snabba ryck mellan Danmark o Stockholm. Ni verkar ha haft det kul o mysigt. Här är det gassande sol och jag har pötat i min trädgård och premiärklippt gräsmattan för i år. Har också suttit med grannväninnan på min terass och pratat och tagit ett och två glas i gassande sol. Fy vad solen tar, nu sitter man här vid datorn med ett rött face…blir nästan rädd vad solen tar nu! hur är vårat ozonskickte egentligen?? Fint nagelack!
  Ha en mysig lördagskväll!
  Många soliga o varma kramar från Helena

  Svara
 • Tack detsamma Hannah! 🙂 Kul att se hur ni haft det i Legoland. Liv ser så ”vuxen” ut på vissa bilder. Hoppas det går bra med grillandet. Kram,kram!!

  Svara
 • Fint nagellack!
  För ett tag sedan hade du bilder ute på era fina utemöbler! vi letar efter ett långt matbord men har inte hittat något. vart köpte ni erat? och vart köpte ni den häftiga ”runda” utemöbeln?

  Svara
 • jag glömde skriva att jag köpte en liknande lavendel som du köpt, men när jag kom hem såg jag att det stod att den var farlig om man åt den. Kanske gäller de flesta blommorna men det kändes inte lika kul då eftersom jag har en ettåring hemma som ska smaka allt….

  Svara
 • Det är jätte kul att pyssla om naglarna när tid finns speciellt när man ska på fest! Jag har köpt sådana där klister grejer man sätter på blommor, fjärilar och sånt. Finns i massa färger och former snyggt att matcha klädseln. Jag brukar sätta på på några av naglarna enkelt och snyggt! Finns att köpa på Kicks och Åhlens!!! Kram

  Svara