Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:38 | maj 8, 2011

Glass och flås

Hej vacker. Städdagen är slut men så mycket städa blev det inte. Vi hade villaföreningsmöte, grillade och umgicks istället. Det är tio hus på vår gata så det blir en lagom samling när vi ses. Från att alla nästan levt i ide så börjar gatorna leva. Barnskratt ekar mellan gårdarna och luften fylls av dofter från nyklippt gräs och grillning. Jag lever själv upp och fylls av mer energi och glädje.
Kom precis hem från en lång cykeltur med Peter. Har börjat jobba på flåset. Vi for till macken och pumpade cykeldäck och fotbollar sedan tog vi långrundan hem, genom vår stadskärna och längs med strandpromenaden. Höll på att svimma av andnöd ett par gånger men cyklade hela vägen hem utan att stanna… nästan i alla fall 🙂

Idag fick Liv ha sina nya jeansshorts från H&M.

Idag fick Liv ha på sig sina nya jeansshorts från H&M.


Söta.

Söta.


Mitt nya lack var lika fint på som i flaskan.

Mitt nya lack var lika fint på som i flaskan.


Det bjöds på hamburgare och korv hos en av grannarna. Grillen gick varm. Gott!

Det bjöds på hamburgare och korv hos en av grannarna. Grillen gick varm. Gott!


a66
Alla barnen av den mindre storleken lekte nära oss. De större var dock någon helt annan stans. Våra nya grannar har en dotter som är jämngammal med William. Pojkarna har väldigt kul med henne och hennes tjejkompisar :-)

Alla barnen av den mindre storleken lekte nära oss. De större var dock någon helt annanstans. Våra nya grannar har en dotter som är jämngammal med William. Pojkarna har väldigt kul med henne och hennes tjejkompisar 🙂


Vaniljglass och färska jordgubbar till efterrätt. Glassen var hemmagjord.

Vaniljglass och färska jordgubbar till efterrätt. Glassen var hemmagjord.


Det blev ännu mer glass efter att jag varit på cykeltur.

Det blev ännu mer glass efter att jag varit på cykeltur.


Vad har du gjort denna vackra dag?
Tack för att Du finns ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Glass och flås”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, visst känns det som alla går i ide 🙂
  Jag har verkligen försökt njuta av solen det mesta av dagen och gjort några tårtor till ett par konfirmander!

  Svara
 • Härliga sommarbilder Hannah.Jag blir lika glad varje gång jag tittar in här.Vi har tillbringat en heldag med dotter,svärson och liten idag.Massor med sol,gott fika och sen som avslutning naturligtvis grillning.Nu är man nöjd efter en underbar familjedag.Ni ser också ut till att ha haft en skön Söndag.Puss o kram.

  Svara
 • Tack för att DU finns Hannah.

  Svara
 • Gokväll Hannah! Härligt med goda grannar, det har vi med. Idag har det varit en fotbollsdag, 3 matcher från den yngre tonårseliten och upp till superettan! Så denna dagen har vi befunnit oss utomhus hela dagen från ena fotbollsplanen till den andra. På onsdag välkomnar vi Allsvenska Malmö FF till cityland, då ska jag sälja kaffe o korv i vår kiosk under matchen.
  Nu är det snart dax att kojsa, börjar jobba 6.30…tur att jag är en morgonpigg kvinna!
  Ha en go kväll o sov så gott!
  kram

  Svara
 • Vad mysigt ni har haft det idag. Det måste vara perfekt att ha grannar i ungefär samma ålder och att barnen har glädje av varandra. Mina grannar är ca 80 år allihop o det är inte roligt. Inget utbyte alls o så fort man klipper gräset när det inte passar dom så muttras det. Vill ha in nytt folk med barn så det blir lite liv på gatan.
  Kram på er

  Svara
 • Ni får kanske flytta från ”pensho gettot” eller vänta ut de tills de lämnar in vilket inte kan vara långt borta:)Puss föresten

  Svara
 • God måndag morgon!
  Vilka sjukt snygga krukor(i förra inlägget)
  Vill önska alla en wunderbar vecka med mycket värmande sol och kärlek.
  Kramar

  Svara