Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:19 | maj 23, 2011

Inställd hemresa

Hej min vän. Ja, då har vi en ny vecka framför oss. Har du några roliga planer?
Jag och Livis skulle flyga upp till Stockholm om två timmar men jag fick precis ett meddelande från SAS att vår flight är inställd! Som tur är så var kvinnan på kundservicen på SAS väldigt hjälpsam och bokade om oss på nästa plan vid 16-tiden. Lite panik dock då pojkarna väntar på att bli hämtade på skolan samma tid som vi flyger från Ängelholm. Jag glädjer mig åt att grannen är så snäll och ställer upp med att ta hand om pojkarna tills vi kommer hem 🙂
Nu kan jag andas ut igen.
Peter är iväg på roadtrip och ska besöka barnbutiker med grundaren av JOOLZ i veckan, så det är därför jag och Liv flyger upp.

Livs kusin Amanda är här och pysslar om henne innan vi far.

Livs kusin Amanda är här och pysslar om henne.


img_3706
En liten fläta.

En liten fläta fick hon.


Nu kan jag skjuta ytterligare en stund på det jag avskyr mest, att packa 🙂
Hej på en stund.
Puss och kram ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Inställd hemresa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har följt din blogg ett tag nu och äntligen tagit tag i det här med att bli medlem så att jag kan kommentera 🙂 Allt för att inspirera till fortsatt skrivande!
  Gillar alla härligt inspirerande bilder du lägger upp! Hoppas du får en fin dag.

  Svara
 • På onsdag åker jag och min sambo upp till Stockholm på en liten mini weekend (fira vår förlovningsdag i efterskott) samt springa Sthlm marathon!

  Svara
 • Hej Hannah.
  Försökte googla fram liljekonvaljparfyrmen, kenzo på de två sidorna du blev tipsad om men jag kan inte hitta exakt den parfyrmen.Såg att du hade beställt de, kan du berätta vilken av adresserna du beställde den ifrån och hur förpackningen/flaskan såg ut? 🙂 luktar den som liljekonvalj?
  Tack för trevlig läsning som alltid 🙂
  kram maja

  Svara
 • Hoppas att hemresan gick bra!
  Undrar om ni kommer att ha nagon brunch pa Scandic under sommaren? Skulle sa garna vilja kunna planera in det i varan sverige visit isf.
  Kramar

  Svara
 • Goder förmiddag,
  apropå det förra inlägget måste jag oxå inflika hur mycket jag älskade den parfymen…har nog kvar flaskan nånstans:)
  min pappa brukade alltid uppvakta min mamma på mors dag med en stor liljekonvaljbukett…divine doft!
  Bezos

  Svara
 • Hej!
  Jag ville passa på att säga att jag var en av de lyckliga vinnarna i TWAJS tävlingen. Klänningen vi valde (Kusin Bella, fast i ett annat grönt/vitt tyg) är dunderfin! Vår lilla dotter är helt ljuvlig i klänningen som kommer att användas flitigt i sommar! Spar den lite till hennes tvåprsdag i Juni.:) Jag vill verkligen rekommendera http://www.twajs.com till er som inte redan hittat dit! Tack Bloggfamiljen!

  Svara