Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:26 | juni 17, 2011

En dag i sängen

God fredag min kära vän. Tack för att du är en så fin vän och tack för varma ord. Har legat i sängen hela dagen. Har blivit uppassad med tidningar, jordgubbar i mjölk och trevligt sällskap i form av två pojkar som hjälpt min huvudvärk på traven med tecknat på högsta volym. Men det var mysigt att ha dem i sängen i alla fall 🙂

Nyvakna. Men så här har vi nog sett ut hela dagen. Det har regnat ute så vi har legat i sängen utan dåligt samvete.

Nyvakna. Men så här har vi nog sett ut hela dagen. Det har regnat ute så vi har legat i sängen utan dåligt samvete.


Är piggare nu men hade inget annat val än att kasta mig upp och dra på mig mjukisbyxor då glassbilens enerverande trudelutt ekade på gatan. Liv älskar glassbilen så vi sprang hand i hand ner till den. Hon ordagrant flög ner och väl där stod hon bara och hoppade upp och ner (likt sin bror Mio). Vi gick hem med en stor påse.
Nu är frysen full igen och en liten hand dök upp.

Nu är frysen full igen och en liten hand dök upp.


En glass, snälla mamma? Jag kan inte säga nej till något när hon säger, snälla mamma!

En glass, snälla mamma? Jag kan inte säga nej till något när hon säger, snälla mamma!


a418
Nu ska jag göra fredagsmiddag. Tacos! Det var länge sedan. Ska bli så gott. Vad ska du äta ikväll?
All kärlek ♥


20 kommentarer20 kommentarer om “En dag i sängen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Fina du,
  Här har man inte hunnit med med mycket heller… Regnat en hel del och såklart när jag skulle ut med lillan på en del ärenden.. Slutade med att jag fick gå själv och älskade Mami stannade hemma med Aprilia som nu har kommit på att hon hela tiden vill ha någon brevid sig.. sover inte alls mycket om dagarna så jag har verkligen fått lära mig alla gamla barnvisor som man sjöng när man var liten haha.. Nu sover hon tack o lov och solen skiner.. typsikt men vi ska äta köpemat, kebabsallad hihi.. vi åt tacos i tisdags 😉 muuums.
  Ha en härlig helg!

  Svara
 • Oj den glasslådan såg inbjudande ut!
  Här hemma har vi ätit wraps med kyckling, ceasardressing och en massa tillbehör. Jag brukar ha allt som hör till en lyckad tacomiddag men steker upp kyckling (marinerad i olja, soya, peppar, spiskummin och mycket paprikapulver) och rör ihop en dressing istället för köttfärs och creme fraiche. Det är så gott!
  vh
  Mamma Monika

  Svara
 • Hej söta du!
  KRYA PÅ DIG! verkligen.
  Glassen ser väldigt inbjudande ut, hoppas den
  lindrar din huvudvärk….

  Svara
 • Skönt att du är lite bättre 🙂 . Lilla Liv vilket gulligt glassfreak hon är. Min middag idag bestod av kalkon som jag stekte i vitlök och kokosolja. Sen körde jag ner broccoli, spenat, aramealger, cremefraiche, curry, ingefära och toppade alltihop med avocado i bitar. Lite LCHF inspirerat och det blev gott. För en gångs skull kände jag lust till att laga mat.
  Måste också berätta för dig att idag när jag stod i en videobutik för att hyra en DVD inför helgen, så började en kille prata med mig om film och stjärntecken. Han var trevlig och efter ett tag sa han ”du får gärna hänga på mig hem och kolla film om du vill”. Jag blev helt perplex och tackade nej. Min tanke var att han måste vara desperat och galen, och jag skulle aldrig i mitt liv följa med en främmande man hem. Efteråt tyckte jag det hela var lite komiskt. Typiskt mig att hamna i en skum situation. Nån annan som blivit uppraggad i en DVD-butik? 😀
  Ha en fin fredagkväll!!

  Svara
 • Jag tror att vi är så ovana i sverige att bli ”uppraggade” nykter i annat forum än på krogen eller på datorn. Därav tror vi alltid att dom är desperata eller galna 😉 Han kanske bara tyckte att du var fin och trevlig =) Sug åt dig och njut av komplimangen 😉 Jag har blivit uppraggad på bilnummer två gånger 😉 En gång så ringde en man till min chef och frågade efter mitt nummer när han sett mig i vår jobbbil. Och en gång fick jag mess av en man som sett mig i min volvo och så skrev han: Jag vill bara tala om att du var riktigt fin!!! *S*

  Svara
 • Ha ha ha, det får du ta som en komplemang!! Ha en trevlig fredagkväll!!

  Svara
 • Jag ska suga åt mig. Annorlunda med bilnummeruppraggning! 🙂
  Ha en skön helg.

  Svara
 • Melinda:Sug åt dig.Han tyckte nog du var söt.Nej så klart skulle man inte nappa på att följa med hem så där.Det var sådant men vågade när JAG var ung haha.Men vem vet ni kanske möts igen.Ha en härlig Fredag.kram kram.

  Svara
 • Jättekul att läsa hur ni andra tänker om detta. Visst är jag lite feg och tråkig, men å andra sidan hade jag kanske tackat ja om han velat ta en fika ute på stan (bland folk). Att gå hem till en okänd känns lite för riskabelt för mig. Tecken på att man blivit gammal och en medelålders tant, för precis som du skriver Marita gjorde jag massor av galna saker i 15-25 årsåldern. Då var man ju liksom odödlig. 🙂

  Svara
 • Det är just sånt här som jag tycker är charmigt, att våga visa intresse i nyktert tillstånd och helt apropå liksom. Men som du säger, först en fika sedan ev. hyrfilm 😛 Ta det som en komplimang, jag tror inte han var en seriemördare 😀

  Svara
 • Hanna: Jag skippade maten är själv hemma (bara lilla Claris som äter välling) och jag äter godis M och GB nogger glass hmmmm inge vidare *ler* Krya på dig och ha en riktigt fin helg!

  Svara
 • Godkväll fina.Härligt och se ett nytt inlägg ifrån dig.Började bli lite orolig för dig min vän.Jag har ätit något så tråkigt som spagetti med hemmalagad köttfärssås men ack så gott.Det bästa som finns enl. mig.Jag bryner upp kalvfärs saltar o pepprar,färska champinjoner,tomatpure,matlagningsgrädde och en skvätt soya så det får lite färg.Mums.Igår grillade vi ngt. väldigt gott.Honungsglacerade revbensspjäll ,klyftade lite potatis,rödlök,paprika,champinjoner på med lite olivolja och in i ugnen 40 min. till det hade vi Lallerstedts bearnaisesås.Riktigt gott.Det måste ni testa.Vem kan motstå glassbilen inte bara Livan även jag far ut när den kommer tutande haha.Ha en riktigt skön Fredag.Puss o kram och tack för att du är du.

  Svara
 • Spaghetti med köttfärssås!Det är ju en klassiker-myms,slurp!

  Svara
 • Skönt att du är på benen i alla fall!! Hoppas du får en lugn och skön helg med familjen och mycket vila!
  Vi åt Matplatsen-Victorias Sambalkyckling!! Den är ju sååååå god och alla i familjen gillar den!
  Nu ska vi se på nån film och bara soffmysa med barnen!
  Kram, Carina.

  Svara
 • Vem älskar inte glassbilen 🙂 Jag måste tipsa om den nya chokladsåsen som stelnar på glassen! SÅÅÅ GOOOOD! (Finns i laktrits också) Mums! Har ni smakat nya Daimstruten Pear dream (päronsmak?) Också MUMS! 😛
  Trevlig helg!

  Svara
 • God afton Hannah,
  försöker förgäves hänga med vad som händer här…fattade bara precis härom dagen att din syster ska ha barn med min fd.grannes bror-eh,sa någon att det var en liten värld?!
  När ni tröttnat på att umgås med ”jet-setarna” så ska vi bjuda på en afton ”a la gypsy style”…kram och krya på dig!

  Svara
 • Krya på dig! vi har också ätit tacos här ikväll, flickornas favorit, faktiskt väldigt gott emellanåt.

  Svara
 • Mysdag hos er då i regnet. Hoppas du mår bättre ikväll.
  Vi just hemma efter en eftermiddag/kväll på student. Ätit massa gott. Kyckling, grillspett, pasta sallad o potatis sallad mm…..kaffe o tårtor.Nu är man trött o ska vila för i morgon ska vi på 20 års kalas med grillat. Lyx att slippa tänka på mat 2 dagar.
  Önskar dig/er en mysig fredags kväll. Kram

  Svara
 • Gokväll!hoppas du mår bättre Hannah! glassbilen är lite nostalgi, tänk vad den har tutat i åratal sedan vi var små..Ikväll har vi ätit amerikansk sallad, så gott!
  Ska straxt kojsa efter en intensiv dag! sov gott!
  kram

  Svara
 • Hej fina du!
  Usch har oxå migrän ofta vet va det e .. Hoppas du känner dej bättre idag.
  Skickar en stor helg kram vi ska bara ta det lungt härligt
  Stor kram

  Svara